bazár, predaj, inzercia, predám

Krásna modrá kabelka značky LIU JO originál

Kategória: Kabelky

♥♥♥ Kúpou viac kusov oblečenia ušetríte financie ♥♥♥ Pri kúpe 2 kusov -20%, 3 kusov -30%, 5 a viac kusov -40%♥♥♥
Predám nepoužitú kabelku značky LIU JO originál
Krásna modrá farba, nepremokavý materiál PVC
Ideálna do práce, na voľný čas ale aj k vode :-)
Zmestí sa do nej A4
Rúčky 2, popruh nastaviteľný 1
vo vnútri 3 priehradky, z toho jedna na zips + bočné vrecká
Rozmery poskytnem na požiadanie ♥
Krásna modrá kabelka značky LIU JO originál
Podobné inzeráty
Kabelky - rôzne značky - 15 Eur/ kus
Predám kabelky rôznych značiek: 1. Krásna trendy velúrovú kabelka značky Mango. Kabelka je olivovej farby s krásnou tmavohnedou folklórnou aplikáciou. Kabelka je vďaka riaseniu veľmi priestranná. Je uzatvárateľná na cvok. Vo vnútri sa nachádza vrecko na kľúče/ mobil. Rozmery: d35 x š14 x v23 cm. Dĺžka každej rukoväte je 40 cm. Cena: 15 Eur. 2. Kožená kabelka značky Pull&Bear bordovej farby. Kabelka je uzatvárateľná na zips. Vo vnútri disponuje vreckom na kľúče/ mobil. Predné vrecká sa uzatvárajú na cvok. Kabelka je priestranná. Kabelka má krásne vypracované zdobenie a detaily. Rozmery: d32 x š10 v17 cm. Dĺžka rukoväte je nastaviteľná na maximálnu dĺžku 75cm. Cena: 15 Eur.
Kabelka Liu Jo
Na predaj dámska kabelka značky Liu Jo, farba tmavo červená. Kabelka je vo veľmi dobrom stave. Má 2 priehradky, je na zips, cez rameno. Osobny odber Geča, prípadne Košice.
Kabelka Liu Jo
Dobrý deň, ponúkam na predaj luxusnú kabelku značky Liu Jo. Kabelka je vo veľmi zachovalom stave. He veľmi praktická, zmesti sa do nej formát A4, ale pri prenášaní menšieho množstva sa vzopina v strede, čo kabelke dodá krásny efekt. Osobný odber v Bratislave.
LIU JO čierna crossbody kabelka
Predám čiernu kabelku so zlatými aplikáciami značky LIU JO. Kabelka je nová, nenosená, s visačkami a s dustbagom. Pôvodná cena kabelky je 149€, ja predávam za 40€. Cena je bez poštovného. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte.
Liu Jo kabelka
Prekrásna sýtočervená kabelka so zlatým hardvérom renomovanej talianskej značky Liu Jo. Vynikajúca kvalita, perfektný stav, ako práve kúpená, bola pár krát použitá a vždy iba nakrátko. 3 priečinky, 2 na zips, 1 na magnet. Vo vnútri jeden priečinok so zipsom a jeden bez. Má aj nožičky. Na bokoch má patent na rozšírenie strednej časti. Rozmery: 33x24x16,5 cm. Cena bez prepravného Telefón vymyslený Osobný odber možný
Valentino ruksak, kabelka liu jo a shopoer brainy
Krásny ruksak Valentino ako novy cena 95€ Liu jo kabelka tmavosiva ako nová cena 75€ Shopoer bag brainy kupované v Taliansku Pc bola 89€ Predávam ju za 29€ Všetko Originál a bez poskodeni