bazár, predaj, inzercia, predám

Krásne kožené kožušinkové čižmičky - nepoškodené

Kategória: Obuv

Veľkosť 35
Krásne kožené kožušinkové čižmičky - nepoškodené
Podobné inzeráty
Kožušinkové capačky
Predám kožušinkové capačky Fellhofer. Vo vnútri jahňacina kožušinka a zvonku semiš. Ručne vyrobené švy. Výborný stav. Vnútorná dlzka 10cm. Pri väčšom odbere zľava. Možnosť dokúpiť aj rukavice za 5 eur (vnútorná dlzka po sivú pletenú časť cca 8 cm.
Kožušinkové papučky
Predám modré kožušinkové papučky s ružovými hviezdičkami. Dĺžka chodidla: 11cm. Cena: 2€.
Detske cizmicky,topánky  a sandále veľ. 21-28
Dobrý deň,ponúkam na predaj detské čižmičky-topánky-sandále vo veľkosti 21-28. Topánky sú po 1 dieťati,stav 10/10,top stav. Cena 1 pár/5 EUR, okrem: - zn. NiKE 10eur/PÁR - ZN. SLOVOBUV ČIŽMIČKY 10EUR/PÁR - ZN. PROTETIKA ČIŽMIČKY 10EUR/PÁR LEN OSOBNE,NEPOSIELAM POSTOU,CENU NEZJEDNÁVAM. V PRÍPADE ZÁUJMU O VšETKú OBUV NARAZ, CENA 40 EUR.
Kožené čižmičky pre dievčatko Primigi veľ.25
Predám na donosenie kožené čižmičky pre dievčatko značky Primigi veľkosť 25. Sú v dobrom stave, akurát majú ošúchané špice, čo je len estetická chyba, nemá vplyv na kvalitu topánok. Vnútorná dĺžka je 16,5 cm. Koža je mäkká, zapínanie na zips až do spodku čižmičky . Cena €2 plus poštovné. Baliky posielam po pripísaní sumy na môj účet, kontaktujte ma prosím mailom.
Kožené čižmičky Primigi veľ.28
Predám kožené čižmičky Primigi pre dievčatko, veľkosť 28 v dobrom zachovalom stave. Majú akurát trochu ošúchané špice. Čižmičky sú vhodné na jar/jeseň, zapínanie na zips, vnútorná dĺžka je 18 cm. Cena €3 plus poštovné. Balíky posielam po pripísaní sumy na môj účet, kontaktujte ma prosím mailom.
Sandálky č 27, 29, 30, 32, 33
Predám krásne sandálky, od veľkosti 29 sú nové, dcérka mala botaskové obdobie a nechcela mi nosiť sandálky: - pohodlné sandálky mentolovej farby zn funny č 27. Sú v peknom nosenom stave bez poškodení. Zapínanie na suchý zips, drží pevne, neodliepa sa. VD 16,7 cm k prednému prešívaniu pri prstoch. Cena 8 eur, - nové nenosené kožené sandálky Fare č 29 ružové so strieborným pásikom. Vnútorná dĺžka je 19 cm až na úplný koniec podrážky. Sú mäkučké a veľmi pohodlné. Cena 38 eur, - krásne nové bordové poltopánky Fare č. 29 s kvietkom. Vnútorná dĺžka je 19 cm. Sú mäkučké, veľmi pohodlné. Cena 38 eur, - nové ružové sandálky so strieborným pásikom č 30, celokožené, ortopedické, mäkučké a pohodlné. VD 20 cm (do konca sandálok) Nožička max 19,5 cm. Cena 38 eur, - nové šedo ružové sandálky Fare č. 30. Celokožené, ortopedické, mäkučké a pohodlné. VD 19,5 cm. Cena 38 eur, - krásne neónovo ružové sandáločky kupované v Decathlone. Mali sme ich iba pár krát, ale sú v krásnom nosenom stave. Nakoľko som z nich odstrihla štítok, neviem presne veľkosť, prosím riaďte sa iba vnútornou dĺžkou, ktorá je rovných 21 cm. Čo zodpovedá veľkosti 32/33. Sú úžasné, veľmi ľahučké a ohybné. Cena 6 eur, - prekrásne nové tmavomodré kožené sandálky Ren But č 32. ... Majú ale jednu chybičku krásy. ... Ako si ich malá skúšala doma, na jednej sandáločke oškrela tú bielu vnútornú vrstvu pri prštekoch. Musela ju potiahnuť po dlážke pri vyzúvaní. Nie je to moc viditeľné. Iba nepatrne. Na kúsku. Foto môžem poslať na vyžiadanie. Pod kvietkom je suchý zips a aj pri nožičke zvrchu je suchý zips. Pekne sa dajú nastaviť. Vhodné aj pre dievčatká s veľkým nartom. Na tej modrej koži sú drobné guličky, ktoré sa lesknú a kvietok má lupene z lesknúcej sa kože. Vnútorná dĺžka je: 20,5 cm. Meraná je celková biela podrážka na doraz. Cena 22 eur, - prekrásne nové zlaté kožené sandálky Ren But č. 33 s visačkou. ... Veľmi mäkučké a pohodlné. ... ... Pod kvietkom je suchý zips a aj pri nožičke zvrchu je suchý zips. Pekne sa dajú nastaviť. Vhodné aj pre dievčatká s veľkým nartom. Veľmi peknučké. Vnútorná dĺžka je: 21,3 cm. Meraná je celková ružová podrážka na doraz. Cena 25 eur, - raz obuté kožené mäkučké strieborné sandálky s kvietkami zn Baťa č 33, ale vypadajú ako nové. Dcérka ich mala len na príležitosti bratovho krstu a to len počas obradu. Celková vnútorná dĺžka tej mäkkej vložky je 20,5 cm, určite odporúčam na nôžku 19,5 cm. Viac určite nie. Cena 22 eur, - krásne zlaté sandálky s motýlikmi raz obuté zn H&M č. 33. Dcérka s nimi pobehala len na chodbe pred bytom, ale dala ich dole, že už sú jej na doraz a vymenila ich za botasky. Ale okrem toho, sú krásne, ako nové. Iba na jednej sandáločke úplne na špičke sú dve mini bodky - oškreninky. Dcérka ju musela šuchnúť pri zobúvaní. Ale skutočne je to vidno minimálne. Na požiadanie pošlem foto. Celková vnútorná dĺžka je 20,8 cm. Cena 10 euro. Prosím nevolať, číslo je neplatné.