bazár, predaj, inzercia, predám

Krevetky neocaridina palmata 15+5ks zadarmo

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám sladkovodné krevetky neocaridina palmata vhodné do nano akvarii. Ja ich mám v 500l akváriu, takže je ich tam skutočne kvantum. Nenáročné a bezproblemove. Preferujem osobný odber v Lukavici (11km od ZV aj BB). Viem doniesť do BB alebo ZV. Cena 0,5€/ks. Pri odbere 15ks + 5ks zdarma.

Viem poslať aj cez Packetu a na druhy deň to mate u seba. Pri odbere 80 kreviet a viac zadarmo vyhrevny sáčok, inak +2€ k poštovnému.

Krevety | Krevety do akvária | Krevetky |
Krevetky neocaridina palmata 15+5ks zadarmo
Podobné inzeráty
Krevetky neocaridina palmata
Predám krevetky neocaridina palmata. Najjednoduchšíe krevetky vôbec,jednoduché na chov aj odchov. Možno ich chovať s miernymi druhmi rybiek. Pomôžu aj zriasami a čistia akvárium od zvyškov krmiva. Cena 0,5€ za kus. Po dohode pošlem aj poštou. Na sms neodpovedám!!!!
Krevetka Neocaridina davidi
Neocaridina davidi Predám krásne nenáročné sladkovodné krevetky Neocaridina davidi. Krevetky pochádzajú zo selekcie chovov. Zväčša sú priesvitné alebo mierne oranžové. 0,5€ za kus Pri odber 10 kusov, jedna krevetka zdarma Pri odbere 20 kusov, dve krevetky zdarma Osobný odber Žilina. Po dohode odber možný aj v Banskej Bystrici, Martine alebo Turčianskych Tepliciach počas víkendu. Minimálny odber je 10 kreviet. Po kliknutí na moje meno, možnosť pozrieť aj iné akvaristické inzeráty Krevety | Krevety do akvária | Krevetky |
Krevetky Orange - Neocaridina davidi
Krevetky Orange - Neocaridina davidi Predám krevetky orange- neocaridina davidi, cena:0,70€
Neocaridina topaz blue, neocaridina red cherry
Úplne nenáročné krevetky na chov neocaridina topaz blue neocaridina red cherry Môžem poslať Packetou
krevetky neocaridina
Úplne nenáročné krevetky na chov neocaridina topaz blue neocaridina red cherry Môžem poslať Packetou
Neocaridina davidi orange
Predám krásne nenáročné sladkovodné krevetky Neocaridina davidi orange 1 € za kus Pri odber 15 kusov, jedna krevetka zdarma Pri odbere 30 kusov, dve krevetky zdarma Osobný odber Žilina. Po dohode odber možný aj v Banskej Bystrici, Martine alebo Turčianskych Tepliciach počas víkendu. Po kliknutí na moje meno, možnosť pozrieť aj iné akvaristické inzeráty Krevety | Krevety do akvária | Krevetky |