bazár, predaj, inzercia, predám

Krmivá, podstielky, doplnky a všetko ostatné

Kategória: Mačky

Tu nájdeš všetko pre svojho domáceho miláčika. Jednoducho použi tento odkaz pri objednávke a obaja získame darček!



Krmivá, podstielky, doplnky a všetko ostatné
Podobné inzeráty
Darujeme Malé Mačiatka
Zodpovedným a starostlivým občanom, ktorí neberú zvieratá ako spotrebný tovar, darujeme malých čertov. Celkovo 4 mačiatka k dispozícii. Jedno čierne a jedno č/b sú mačky, jedno čierne a jedno sivo-biele sú kocúriky. Sú prítulné a socializované, jedia mačaciu stravu, naučené na wc do podstielky :-)). Foto je aktuálne.
Toaleta / zachod pre mačky Iris Ohyama - biela
- plastový záchod pre mačky s naberačkou - Ideálne pre mačky do 7 kg - Kapacita mačacieho piesku: 6,5 litra (pri rozložení 5 cm podstielky) - rozmery: 48,5 d x 38 š x 30 v cm - hmotnosť položky: 900 g mierne škrabance, inak plne funkčná Cena: 20 Eur + poštovné Osobný odber: Nitra
Darujem maciatka
Jeden kocurik,dve macicky,su narodene doma,vonku este neboli. Sami papaju,piju,potrebu robia do podstielky. Hladam pre nich laskavych ludi,najradsej v rodin.dome,aby mohli zit aj v dome aj slobodne vonku.,ale nie je to podmienka.
Podstieľka pre mačky
Predám 2 balenia podstieľky pre mačky spolu 24kg, osobný odber sucany
Nová podložka pred mačaciu toaletu/WC
Dobrý deň, - Predám úplne novú podložku pred mačaciu toaletu/WC. - Mám na predaj už len 1ks v čiernej farbe! - Tiež vás unavuje stále zametať okolo mačacieho záchodu? Táto dvojvrstvová podložka je špeciálne vyhotovená tak, aby z mačacích labiek sňala zvyšok podstielky, ktoré sa nazhromaždia v spodnej časti podložky. Podložka je vyrobená z kvalitnej peny EVA, je vodotesná a ľahko sa čistí. - Rozmery: 66 x 44cm. - Cena: 12€ za 1ks + poštovné , alebo osobne Košice a okolie, Prešov a okolie. - Ak máte záujem kontaktujte ma na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo volajte na číslo .
Prítulní britskí kocúrikovia s PP hľadajú rodinku
Chovná stanica Fobia's Line *SK hľadá milujúce domovy pre hravých krémových kocúrikov z testovaného vrhu "A". Kocúrikovia sú zvyknutí na spoločnosť ľudí, bežný domáci ruch. Sú naučení na mačacie WC, škrabací strom, hračky, všetky druhy krmiva určené pre mačiatka. V čase odberu (cca od polovice septembra) budú odčervené, očkované proti infekčným chorobám, začipované a vybavené PetPass-om. Všetky podmienky podľa medzinárodnej organizácie chovateľov mačiek FIFe budú splnené. Pri odchode do nového domova dostanú na cestu štartovací balíček a veterinárny certifikát o zdravotnom stave, chovateľský servis a poradenstvo. Mačiatka sú po výstavne úspešných rodičoch z kvalitných línií. Rodičia mačiatok boli testovaní na rôzne mačacie ochorenia s negatívnym výsledkom (výsledky testov samozrejme k nahliadnutiu). Návštevy pre prvý kontakt s mačiatkami sú vítané a možné po dohode Registračné číslo chovu: 1071/2023