bazár, predaj, inzercia, predám

Kubota GL321 (klíma, záruka, možnosť prihlásiť)

Kategória: Poľnohospodárska technika

Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky Kubota GL321 (GRANDEL) s možnosťou ho prihlásiť a teda s ním môžete jazdiť po naších (SK) cestách! V pôvodnom-zachovalom a nemaľovanom stave ! Najkvalitnejší z japoncov (značiek).

Po servisnej prehliadke - vymenené filtre, oleje. Záruka na 6 mesiacov. Veľmi slušný stav.

Výkon: 33 koní / 3 valec / diesel
Rok výroby: 2010
Motohodín: 3416
Rýchlosť: 15km/h +
- originálna komfortná kabína s výkrojom na hlavu pre vyššieho človeka, klíma, vykurovanie, rádio
- 4x4, posilňovač riadenia, reverz pod volantom (dopredu/dozadu), nožný aj ručný plyn, asistent otáčania, delené brzdy + ručná brzda, uzávierka zadného diferenciálu, popolník, zapaľovanie, pracovné svetlá vzadu a vpredu, výklopne zadné okno + obe bočné okná! stierač vpredu a vzadu s ostrekovaním..
- 3 bodový hydraulický záves + pomocný hydraulický piest na ramena (super vec)
- 4 rýchlosti PTO (vývodového hriadeľa/kardanu - ľavé otáčky)

Rozmery:
Dĺžka 320cm
Šírka zadok 145cm, predok 140cm + možnosť rozšíriť otočením alebo zámenou diskov/ kolies
Výška 200cm

Predné pneu nové - 7.50-16, zadné 13,6-24 pôvodné

Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie stroje s kabínou a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne.

Tento konkrétny traktor sa UŽ nachádza na Slovensku, okres Bardejov. Volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj, aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie.

Aktuálne, platí do zmazania !
Kubota GL321 (klíma, záruka, možnosť prihlásiť)
Podobné inzeráty
Yanmar US 328 (klíma, záruka, 950mth, možnosť prihlásiť)
Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky Yanmar US 328 s možnosťou ho prihlásiť a teda s ním môžete jazdiť po naších (SK) cestách! V pôvodnom a nemaľovanom stave. Po servisnej prehliadke - vymenené filtre, oleje. Záruka na 6 mesiacov. Výkon: 28 koní/ 3 valec/ diesel Rok výroby: 2010 Motohodín: 950 Rýchlosť: 15km/h + - originálna komfortná kabína, klíma, vykurovanie, rádio - 4x4, posilňovač riadenia, reverz pod volantom (dopredu/dozadu), nožný aj ručný plyn, asistent otáčania, delené brzdy + ručná brzda, uzávierka zadného diferenciálu, pracovné svetlá vzadu a vpredu, výklopne zadné okno, stierač vpredu aj vzadu s ostrekovaním. - 3 bodový hydraulický záves + pomocný hydraulický piest na ramena (dobrá vec) - 4 rýchlosti PTO (vývodového hriadeľa/kardanu) Predné pneu nové, zadné ešte pôvodné. Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie stroje s kabínou a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne. Tento konkrétny traktor sa zatiaľ (ešte) nachádza v Poľsku, no po vážnom záujme (dohode), či prípadnej obhliadke v Rzesowe, vám viem traktor doviezť odťahovkou na SK, do okresu Bardejov. Poprosím volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. Kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie. Aktuálne, platí do zmazania !
Iseki Geas 29 (klíma, 30km/h, záruka + možnosť prihlásiť)
Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky Iseki Geas 29 s možnosťou ho prihlásiť a teda s ním môžete jazdiť po naších (SK) cestách! Po servisnej prehliadke - vymenené filtre, oleje. Záruka na 6 mesiacov. Výkon 29 koní/ 3 valec/ diesel Rok výroby 2008 Motohodín 1800 Rýchlosť 30 km/h (rýchla skriňa/ prevodovka) - originálna komfortná kabína, klíma, vykurovanie, rádio - 4x4, posilňovač riadenia, reverz pod volantom, nožný aj ručný plyn, delené brzdy + ručná brzda, uzávierka zadného diferenciálu, výklopné zadné okno.. - 3 bodový hydraulický záves + pomocný hydraulický piest na ramena (super vec) - 4 rýchlosti PTO (vývodového hriadeľa/kardanu - ľavé otáčky) Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie traktore s kabínou a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne. Tento konkrétny traktor sa zatiaľ (ešte) nachádza v Poľsku, no po vážnom záujme (dohode), či prípadnej obhliadke v Rzesowe, vám viem traktor doviezť odťahovkou na SK, do okresu Bardejov. Poprosím volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj, aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie. Aktuálne, platí do zmazania !
Yanmar AF 330 (klíma, záruka, možnosť prihlásiť)
Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky Yanmar AF 330 s možnosťou ho prihlásiť a teda s ním môžete jazdiť po naších (SK) cestách! Po servisnej prehliadke - vymenené filtre, oleje. Záruka 6 mesiacov na motor, pohon a prevodovku. Výkon: 33 koní/ 3 valec/ diesel Rok výroby: 2008 Motohodín: 2823 Rýchlosť: 15km/h + - originálna komfortná kabína, klíma, vykurovanie, rádio - 4x4, posilňovač riadenia, reverz pod volantom (dopredu/dozadu), nožný aj ručný plyn, asistent otáčania, delené brzdy + ručná brzda, uzávierka zadného diferenciálu, pracovné svetlá vzadu a vpredu, výklopne zadné okno, stierač vpredu aj vzadu s ostrekovaním. - 3 bodový hydraulický záves + pomocný hydraulický piest na ramena (dobrá vec) - 4 rýchlosti PTO (vývodového hriadeľa/kardanu) Pneu nové - vo veľmi dobrom stave Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie stroje s kabínou a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne. Tento konkrétny traktor sa UŽ nachádza na Slovensku, okres Bardejov. Volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj, aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie. Aktuálne, platí do zmazania !
KUBOTA BX 261 traktor s kabínou
Predám traktor KUBOTA BX261 s kabínou, stroj je ako nový najazdených len 22 motohodín! Rok uvedenia do prevádzky 2022. Traktor je v záruke. Príslušenstvo: zhrňovacia radlica na sneh + rozmetadlo na posyp. Dôvod predaja: nevyužitý. Cena je za celý komplet, je možné kúpiť ho aj bez príslušenstva. Uvedená cena je bez DPH , možný odpočet. Firma Kubota otvorila vývojom rady traktorov BX svojim zákazníkom novú kategóriu kompaktných, užívateľsky veľmi príjemných traktorov. Predstavujú modely, pri ktorých je kombinovaný výkon a všestrannosť s ovládateľnosťou a jednoduchou obsluhou. V spojení s legendárnou spoľahlivosťou a dlhou životnosťou výrobkov firmy Kubota. Tieto vlastnosti predurčujú model BX pre použitie ako pre súkromné osoby tak aj pre profesionálov. Traktor BX261 disponuje trojvalcovým, dieselovým motorom s výkonom 24,5 HP čo zaručuje jeho použitie pre najrôznejšie práce počas celého roka. Motor s dlhou životnosťou podáva potrebný výkon a vďaka pohonu všetkých kolies poskytuje lepšiu ťažnú silu pri práci v extrémne terénnych podmienkach. Nový prístrojový panel BX261 ponúka ľahké odčítanie všetkých dôležitých informácií z ukazovateľov, ktoré potrebujete na zaistenie hladkej, bezpečnej a efektívnej prevádzky svojho traktora. Pohľad na prístrojový panel vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o hlavných funkciách a podmienkach svojho traktora BX261. Zadný trojbodový záves so zdvíhacou silou 539 kg patrí k štandardnej výbave. Umožňuje tak použitie najrôznejšieho náradia a príslušenstva so zadnou montážou. Hydrostatická prevodovka ponúka rýchle a plynulé zmeny rýchlosti a smeru jazdy dopredu a dozadu pomocou zdvojených pedálov, vďaka čomu zostanú vaše ruky voľné na riadenie a ovládanie. Komfort obsluhy bol vylepšený vďaka úplne plochému rozloženiu kabíny s brzdou na ľavej strane, čím sa vytvoril väčší priestor pre nohy. Tento nový dizajn tiež zlepšuje funkčnosť kabíny. Veľký tachometer v strede predstavuje primeraný oranžový ukazovateľ optimálneho rozsahu otáčok pre činnosti nakladača/rýpadla. Tempomat automaticky udržiava konštantnú rýchlosť bez potreby držania nohy na pedále. Je to jednoduchý spôsob, ako kosiť veľké plochy alebo presúvať sa na dlhé vzdialenosti. Typ motora KUBOTA D1005 Typ paliva diesel Počet valcov 3 ks Objem motora 1001 cm³ Výkon motora 24.5 HP Otáčky motora 3200 ot/min Chladenie motora vodou Objem palivovej nádrže 25 liter Prevodovka hydrostatická variabilná HST Pohon kolies 4x4 (s možnosťou vypnutia pohonu prednej nápravy) Pohon motor-prevodovka kardan Uzávierka diferenciálu áno Brzdy kotúčové v olejovej náplni Brzda parkovacia nožný pedál so zaistením Typ riadenia hydraulický posilovač Rýchlosť vpred 15 km/h Rýchlosť dozadu 10.5 km/h 3 bodový hydraulický záves zdvih 539 kg, kat. I, Kolesá predné 18x8,5-10 Kolesá zadné 26x12-12 Rozmery dxšxv: 2545x1145x1975 mm Hmotnosť 910 kg Se
Predám traktor Kubota M7131 PREMIUM - vlajková loď Kuboty
Predám traktor Kubota M7131 Premium- maximální možná výbava.Rok výroby 2017, první registrace 30.10.2018. Provozováno pouze jedním strojníkem-majitelem, nejedná se o stroj z velkého podniku. Počet Mth: 2340,motor Kubota - čtyřválec 6,7l o výkonu 110kw/150koní,nízká spotřeba, Powershift převodovka, otáčky vývodového hřídele 540/540EKO/1000/10000EKO, rychlost 50km/h, v TP zapsaná nyjvyšší povolená hmotnost bržděného přívěsu/návěsu 30 000 kg( není to běžná záležitost).Pneu Michelin. Odpružená náprava i kabina, přední ramena a přední vývodový hřídel, loketní opěrka s přehledným displejem,ISOBUS,klimatizace,střešní okno,rádio. Čelní nakladač Kubota LM2605. Traktor je na prodej i s čelním nakladačem. Cena je za traktor i s nakladačem. Traktor je ve velmi dobrém stavu a je pravidelně servisován v autorizovaném servisu Kubota. Stroj je přímo od prvního majitele. Využíván v pícninách a přepravě balíků. Traktor ihned k odběru. Ideální do dopravy a nakládky díky rychlosti na cestě a čelnímu nakladači. Podobné jako Zetor, Valtra, Fendt, Claas, Massey Ferguson,Case, Steyr, John Deere, New Holland. Volejte pouze vážní a seriózní zájemci.
Kubota GL 21 s rotovatorom šírka 135cm
Predám malotraktor Kubota GL21 Motor 3 valec diesel(21 koní) 4x4 vypinatelny predný náhon Asistent otáčania Nivelizacia 4 rýchlostný kardan (540,770,940,1350ot/min) +R Smerové brzdy Nastaviteľný volant Uzávierka diferenciálu 16rychlosti v pred 16rychlost v zad Ledkove svetlá,majáky,rám proti prevráteniu ktorí sa dá sklopiť. Originál zadné tiahlo Kubota Predné pneu popraskané zohľadnené v cene. Cena traktora 5600€ Rotovator 135cm Kubota 500€ Viem predat spolu aj osobitne cena spolu 6000€ Z dopravou viem pomôcť