bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynska doska masív Lacno

Kategória: Kuchyne

Ponúkam cinkovanú škarovku malajských dub
vhodný na výrobu masívnych drevených schodísk,
masívny nábytok, kuchynské pracovné dosky.

Rozmer: 2,58m x 0,68m
Cena: 250€
Kuchynska doska masív Lacno
Podobné inzeráty
Kuchynská linka z Nemecka - masív dvierka
Kuchynská linka z Nemecka - masív dvierka Rozmer :350.cm.x 360 cm x 130 cm Skrinky sú samostatné a dajú sa preskladať do iného rozmeru. Spotrebiče ku kuchyni: sklokeramická doska, umývačka, drez, mikrovlnná rúra. Digestor DOPRAVU ZAISTÍME Kompletnú ponuku pošlem mailom. Skladom viac ako 50 kuchýň.
Kuchynská linka AUREA
Super výpredaj – kuchynská linka z expozície. Kuchynská linka značky CREO. Kvalitné masívne dvierka v prírodnom prevedení. Laminátova pracovná doska v sivej farbe. Zástena kuchyne v kombinácii laminátu v spodnej časti a drevenej zásteny v hornej časti. Kvalitné kovania Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plnovýsuv a tlmené uzatváranie. Ku kuchyni patrí aj pracovný pult v drevenom prevedení, v rozmere 180 x 90 x v. 89 cm Rozmer kuchyne je 495 cm ( v hornej časti vystupuje rímsa o 5 cm z každej strany ), výška kuchyne aj s hornou okrasnou rímsou je 224 cm Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra Indesit, indukčná varná doska Teka 60 cm, silgranitový drez Plados 1 vanička a odkvapávač, batéria Franke v chromovanom prevedení a digestor v čiernej matnej farbe v šírke 138 cm. Pôvodná cena kuchyne s doskou a spotrebičmi 9.100,00 € s DPH Výpredajová cena kuchyne 4.550,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Trnave. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: e-mail.- trnava@, Mob.- Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Rustikálna kuchyňa LAURA
Super výpredaj Kvalitná rohová rustikálna kuchynská linka značky LUBE CUCINE. Kuchynská linka má kvalitné masívne dvierka v kombinácii dvoch odtieňov Orech a Slonovinová kosť. Kuchynská linka pozostáva zo spodných a horných skriniek ktoré dopĺňajú komponenty murovaného vzhľadu. Pracovná doska je vyhotovená z originálnych kachličiek, ktoré sú zopakované na zástene a na skrinkách v spodnej časti Samozrejmosťou kuchyne sú výsuvné mechanizmy a kvalitné kovania značky Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plno výsuv a tlmené uzatváranie. Horné skrinky sú komplet s osvetlením Rozmer kuchyne je: ľavá strana 296 cm, pravá strana 263 cm ( v prípade záujmu pošleme viac potrebných rozmerov ) Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra a plynová varná doska Gorenje, Silgranitový blokový drez Schock komplet s batériou, digestor Faber. Kvalitný jedálensky stôl a stoličky vo farbe Slonovinová kosť Výpredajová cena kuchyne 5.900,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Bratislave Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: Bratislava KORZO – Shopping Park Pestovateľská 13 821 04 Bratislava bratislava@ Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Exkluzívna kuchynská linka PANTHEON
Využite teraz super výpredaj exkluzívnej kuchyne PANTHEON od renomovaného výrobcu Lube. Naše kuchyne sú zhotovené s najvyššou precíznosťou a dbajú na detaily, aby priniesli luxusný a štýlový vzhľad do vášho domova. Kombinácia kvality, funkčnosti a dizajnu robí z našej kuchyne PANTHEON skutočný klenot v každej kuchyni. Vyberte si teraz a užite si výhodné zľavy a ponuky v rámci nášho výpredaja. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a získať svoju vysnívanú kuchyňu PANTHEON od Lube. Prevedenie: – kvalitný masív jaseň Absolútne biela Kuchyňa je zaujímavého tvaru komplet so sedením. Vysoké skrinky pre zabudované spotrebiče sú v samostatnej zostave. Vzhľad dopĺňa jedinečná doska z mramoru a dominantný dgestor. Samozrejmé sú kvalitné mechanizmy značky BLUM. Pracovná doska a zástena je z kvalitného mramoru s okrasnou prednou hranou Cena zahrňuje : Spotrebiče Smeg- rúra a varná doska, masívny rustikálny digestor s motorom Faber, Keramický drez Blanco s betériou, chladnička s mrazničkou Liebherr. Kuchyňa vystavená na predajni STUDIO IT v Bratislave. Zvýhodnená výpredajová cena kuchyne je 14.900,00 € Bližšie informácie o kuchyni: Bratislava KORZO – Shopping Park Pestovateľská 13 821 04 Bratislava bratislava@ Táto ponuka je platná pre vystavený model, do jej vypredania.
Kuchynské skrinky - Hornbach
Predám málo používanú kuchynskú zostavu viď príloha Kuchynská skrinka (dvierka) 80cm 2,00 ks 70,00 € /ks Kuchynská skrinka (na koreničky) 20cm 1,00ks 50,00 € /ks Kuchynská skrinka (šuflíky) 60cm 1,00 ks 90,00 € /ks Kuchynská skrinka (šuflík + dvierka) 60cm 1,00ks 70,00 € /ks Pracovná doska biela 220cm 1,00 ks 100,00 € /ks
Kuchynská linka
Predám skrinky zo staršej kuchynskej linky, plus kuchynská doska s nerezovým dresom, plynová varná doska a vstavaná elektrická rúra. El. rúra a plynová varná doska je plne funkčná.