bazár, predaj, inzercia, predám

Kufor

Kategória: Strunové nástroje

Predám kvalitný kufor, nepoužívaný, na LP gitaru.V cene aj zámky na pás
Kufor
Podobné inzeráty
Kufor na akustickú gitaru
Predám ABS kufor na akustickú gitaru alebo vymením za abs kufor na elektrickú gitaru tipu stratocaster
gitary combo kufor obal,bubny,Mikrofón, príslušenstvo: -Mari
gitary combo kufor obal,bubny,Mikrofón, príslušenstvo: -Marin CL100S 3/4 španiela 45 eur (ženská,dámska,detská) Yamaha-eg-112 pacifica 130 eur nová(fólia) -umelecká cierna,velmi lahká 80 eur (Aj pre laváka prerobím) Kombo -Kustom tube 12 Lampové 55eur -dvojkanálové ROCKTONE 45w Presence,Reverb,Effect,Loop 70eur -Behringer gm108 15w modelingové 40eur -Harmonika HOHNER Ocean Star C 12 eur -Elektrické bubny Sheffield so vstupom, výstupom, aj na batérie 25 eur -Mikrofón Gemini 2x bezdrôtový + prijímac 60eur -Snímac single krk 10 eur Fender Squier Bullet Stratocaster - PEDAL Marshall 20 eur -Kufor akustická 60 eur -gigbag Gewa, Ritter, rockbag warwick, wtf 13 elektrická gitara, gitaru elektrickú -Pás Fender,Marshall,vox,yamaha, šnúra 7 -Tremolo páka 6 -Kluka na struny 5 -Stojany,8 ladicka peavey, 5 kapo(capo),5 trsátka peavey,0.5 Dobrý stav Aj poštou Aj vymením za nieco zaujímavé SMS nie, volat poobede
Kufor na klasicku a flamenco gitaru pevný extra ľahky/nový/
!!! Špeciálna cena iba teraz!!! Predam nový, pevný kufor na klasickú a flamenco gitaru. Vyrobené v Španielku. Extra lahký len 1,72 kg a veľmi pohodlný. Popruhy na chrbát alebo rameno. Kufor je úplne nový, nepoužitý. Vhodný na všetky rozmery klasickej gitary. V španielskych obchodoch stoji 83 ,-Euro!!
Takamine Elektro-akustická Gitara
Elektro-akustická 6-strunová gitara Takamine. Model: EN10C Typ tela: Dreadnought Vyrobená v r.1999 v Japonsku. Kúpená ako nová v r. 2002 v Key West, Florida USA. (prichádza s originálnym nákupnym dokladom.) Som jediný doterajší vlastník a tento kúsok mám už 21 rokov. (Napriek tomu pri otvorení púzdra je stále príjmene cítiť jej čerešnové drevo). Gitara bola používaná, ale je v zachovalom a dobrom stave. Vykazuje maličké známky poškodenia, ktoré nevidno na prvý pohľad, lebo farba povrchu je nepoškodená. Gitara nemá žiadne mimoriadne kazy. Je to nádherny kúsok pre muzikanta, milovníka gitár, alebo zberateľa. Hraje sa nej a zneje úžasne. Bližšie informácie: Vrchná doska - masívny Céder (Himalaje) Zadná doska - pevný Mahagón (Japonsko) Boky - Mahagón (Japonsko) Hmatník, Kobylka a vrch hlavice - Japonská Čerešňa Krk - Sapeli (Africké drevo) Sedlo a strunník - pravá slonia kosť Roseta - čierny eben Ladiaca technika - pozlatené ladiace kolíky s jantárovo-perlovými gombíkmi Elektronika - Takamine GRAPH-EX PREAMP s komplexným zvukovým ovládaním - Pre-amp s 3-band EQ (ekvalizérom), so zabudovaným ladičom basových, stredných a výškových zvukových rozsahov, s nastaviteľným zvukovým budičom pre dramatický tónový prejav, s nastavením hlasitosti, so spínačom kontroly batérie a výstražnou kontrolnou ledkou batérie. Kufor na gitaru: Originál Takmine čierny puzdrový kufor s čierným zamatovým vnútrom. Kufor ma vo vnútri malý uskladňovací priestor (napr. pre struny, trsátka, ladičku a pod.) Cena: €2499.- (Cena je zostavená s ohľadom na jedinečnosť tejto gitary a jej kvalitnými drevenými prvkami, ktoré už malokedy vidieť na gitarách v tomto storočí. Zohľadnený je tiež čas, s ktorým cena tohoto kúsku stúpa a samozrejme aj značka gitary ako jedna z top v tomto odvetví.) Záležiac na lokalite ponúkam aj možnosť doručenia.
Kufor ABS Ovation
Predám nemeckú uzamykateľnú kópiu ABS casu Ovation. Case je nepoužitý ako nový vyrobený z tvrdeného plastu ABS vďaka čomu je kufor extrémne ľahký ale poskytuje akustickej gitare maximálnu ochranu. Do kufra vojdu aj iné gitary kópie Ovation ako napr. Applause, Adamas, Harley Benton, Nashville a pod. Všetky fotky sú real len case Ovation je na porovnanie. Originál Ovation stojí 249 €. Tento je za 115 €. Možnosť zaslať aj kuriérom na dobierku. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!
Kramer Nite Flying V
Predám skvelú gitaru značky Kramer Telo: Mahagón Krk: Javor Hmatník: Palisander Jumbo pražce Snímače humbucker Mechanika: Die Cast Cosmo Black Ku gitare pás so zámkami a kvalitný pevný kufor Možnosť predať samostatne gitaru a kufor Cena dohodou