bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpeľňová závesná skrinka na stenu 100

Kategória: Kúpeľne

Kupelnova závesná skrinka na stenu s úložnym priestorom pre kozmetické prípravky.Skrinka má dvoje dvierka a vnútri sa nachádzajú police ,chrómované úchyty , závesy s doťahom , nastaviteľné závesné kovanie .Otočením skrinky o 180 stupňov dosiahnete ľavé a pravé otváranie dvierok.
Kúpeľňová závesná skrinka na stenu 100
Podobné inzeráty
Kúpeľňová závesná skrinka na stenu 65
Nova , závesná skrinka na stenu pod umyvadlo 65cm.(vykresy na foto), ktorá má zásuvku . Skrytý zásuvkový systém s tlmením a doťahom , nastaviteľné závesné kovanie.Skrinka sa predava bez umyvadla.
Kúpeľňová závesná skrinka
Kúpeľňová závesná skrinka v nalezovom stave. Chýba osvetlenie. Rozmery prípadne pomeram.
Kupelnova skrinka vysoka s nerezovou uchytkou
predam krásnu novu kupelnovu skrinku 4 policovu, farba hneda, alebo moze sa pouzit aj do obyvačky nakolko nie je to atypicka kupelnova skrinka nakolko ma miesto polic sklenene police, ktore sa daju nastavit na roznu vysku ,na zavesenie s pevnou kovovou nerezovou uchytkou na celých dvierok, rozmer skrinky š 32 cm x v 100 cm x h 30 cm + 3 sklenene police, spomalene zatvaranie dvierok, uchytka je nerezova, zabudovana na vysku celých dvierok a v strede je v obluku na lahke otvaranie, uchytka je dlha 100 cm, siroka 3 cm, dvierka mozu byt L/P, k tomu su 2 ukotvovacie spony na stenu, skrinka je nova, nepouzita, nezmesti sa nam do kupelne, cena 65e
Rohová závesná skrinka do kúpelne
Osobný odber BB. Bez poškodení. Rozmer na foto. Rohová závesná skrinka kúpeľňová.
Kúpeľňová zrkadlová skrinka na stenu 90
Nova praktická kúpeľňová skrinka poskytne Vam úložný priestor na kozmetiku a iné drobnosti, a poslúži aj ako praktické zrkadlo . Chrómová rukoväť , nastaviteľné závesné kovanie , osvetlenie . Dvierka skrinky sa otvárajú dohora pomocou dvoch plynových tlmičov.
Nepouzivana kupelnova skrinka
Nepouzita kupelnova skrinka so zrkadlom - set rozmery 100x105 cm ma 2 svetla zrkadlo a spodna skrinka 84x101x34 cm