bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpeľňový nábytok-komplet

Kategória: Kúpeľne

Predám kúpeľňový nabytok: 2×závesná skrinka, 1× sada- umývadlo, zrkadlová polica, skrinka pod umývadlo, batéria, bočná skrinka, zrkadlo
Rozmery:
1.skrinka- v 73vm, s 50cm, hl. 30cm
2.skrinka- v 97cm, s 70 cm, hl. 30cm
3. Set - v 190 cm, s 60 cm, hl. 30 cm
TOP STAV
Cena komplet: 70 eur
Kúpeľňový nábytok-komplet
Podobné inzeráty
Kúpeľňový nábytok
Predám kúpeľňový nábytok v štýle vintage: vysoká skriňa a skriňa pod umývadlo. Nábytok je úplne nový, zabalený v krabici a v záruke s výhodnou cenou 150€ komplet (pôvodná cena 190€). Rozmery sú uvedené na obrázkoch. Osobný odber Senec, pripadne Bratislava Prosím kontaktovať mailom, číslo je vymyslene.
Kupelnovy nabytok masiv - vintage - biely
Predam kupelnovy nabytok, resp. nabytok do kozmetickeho salonu, vyrobeny na zakazku, borovica, nater vintage biela, pouzivany 2 roky, vo velmi dobrom stave, predaj komplet vsetky casti, nie jednotlivo - komoda velka s umyvadlom ( taliansky vyrobca ) a bateriou, - nastenna polica - 2x policova zostava vysoka - 1x velke zrkadlo v rame - 1x posuvna komoda na kolieskach
kupelňový nábytok
Predám používaný kupelňový nábytok dve zavesné skrinky a jedna skrinka s prádelníkom výška 180 cm na nožičkách , hlbka 30 cm. Predám len komplet.
Kúpeľňový nábytok
predám kúpeľňový nábytok robený na mieru, no niekomu možno zapasuje. rozmery viď na fotke. predávam komplet aj s umývadlom, zrkadlom a košom na bielizeň. pod zrkadlom je zabudovaný aj LED pás na osvetlenie. nutná demontáž, iba osobný odber v NR.
Kúpelňový nábytok
Predám kúpelňový nábytok Širka 180 cm
Kúpeľňový nábytok a sanita
Predám kúpeľňový nábytok a sanitu.Vaňa, sprchový kút, zrkadlová skrinka, skrinka s umývadlom wc a batérie. Všetko je plne funkčné a bez poškodenia. Je nutné zabezpečiť si vlastný odvoz.