bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpeľňový / WC ventilátor - odvetrávač

Kategória: Ostatné drobné

Dobrý deň,
predávam nepoužitý kúpeľňový ventilátor, ktorý mi zostal po prerábke bytu.

Najtichší malý axiálny ventilátor na trhu Silent 100 CZ je určený pre krátke vzduchovody s veľmi nízkou tlakovou stratou alebo k odvetranie priamo cez stenu / strop. Kúpeľňový ventilátor v základnom prevedení Silent 100 CZ je vybavený spätnou klapkou a guličkovými ložiskami. Tichý ventilátor Silent 100 CZ je vhodný pre použitie v kúpeľni, na toalete apod.

Priemer potrubia 100mm,
Krytie IP45,
Výkon 8W

viac informácii po skopírovaní webstránky do internetového prehliadača:
Kúpeľňový / WC ventilátor - odvetrávač
Podobné inzeráty
Kúpeľňový ventilátor axiálny s časovačom
Predam Kupelnovy ventilator s casovacom. Nepouzity, len otvorena krabica. Kupeny nevhodny model. Ide o model :Sapho Lex - Kúpeľňový ventilátor axiálny s časovačom, 15 W, biela LX102 Pre viac info ma nevahajte kontaktovat.
Kúpeľňové / WC ventilátory - odvetrávače
Dobrý deň, predám dva nepoužité ventilátory do kúpeľne a WC, ktoré mi ostli po prerábke bytu. Jedná sa o axiálne kúpeľňové ventilátory SAPHO LEX, v bielej a striebornej farbe. Kúpeľňový ventilátor SAPHO Lex je ventilátor axiálneho typu. Funguje teda na tom princípe, že necháva vzduch prúdiť v smere osi otáčania obežného kolesa. Axiálny ventilátor zaisťuje vysoký prietok vzduchu aj pri nízkom tlaku. Výkon dosahuje až 70 m3/h pri príkone 15 W. A hluk zostáva nízky - 33 dB. Priemer potrubia: 100mm Výkon 15W Viac info o ventilátoroch po zadaní linku do internetového prehliadača: Cena biely ventilátor: 25€ Strieborný: 35€ pri spoločnom predaji 55€ dohromady.
Ventilátor - odsávač
Predám kúpeľňový ventilátor XPELAIR DX 400T Premier (1 ks). Pôvodná cena: 220 €/ks Nová cena 150 €/ks Predám kúpeľnový ventilátor XPELAIR DX 200T PREMIER- 2ks Pôvodná cena: 170 € Nová cena : 100€ Volat na
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy , nerozbalena krabica Kupovany na . Zaruka do 09.06.2024, v krabici + faktura novy stoji 23.90€ ponukam, za 15€ parametre: ROHNSON R-837 Najmä počas sparného leta, keď sa nedá poriadne vyvetrať v byte, dome aj kancelárii, bude nenahraditeľným parťákom stolný tichý ventilátor do bytu ROHNSON R-837. Slušný výkon 50 W v okamihu garantuje tak žiadané osvieženie. Na účinnejšie rozprúdenie vzduchu po miestnosti môžete použiť funkciu oscilácie. Rýchlosť cirkulácie vzduchu si nastavíte tým, že si vyberiete preferovanú hodnotu z 3 dostupných tlačidiel rýchlosti. Lopatky majú priemer 40 cm. Ventilátor do izby Rohnson má pri prevádzke hlučnosť 52 dB. Kľúčové funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Typ ventilátora Rohnson: stolný Ventilátor má 3 nastavenia rýchlosti Hlučnosť: 52 dB Môžete počítať s výkonom 50 W Vo výbave má lopatky s priemerom 40 cm Farba ventilátora: čierna Funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Zároveň s osciláciou sa dá pohodlne na ROHNSON R-837 upraviť aj žiaduci smer sklonu, kadiaľ si prajeme nechať vzduch cirkulovať.
Nový stojanový ventilátor
Predám úplne nový nevybalený z krabice stojanový ventilátor hausmeister. Pôvodná cena 30€ Stojanový ventilátor Hausmeister HM8403 s príkonom 45 W poskytuje príjemné ochladenie, ktoré v letných mesiacoch príde určite vhod. Ventilátor s priemerom 40 cm ponúka 3 rýchlosti na voľbu intenzity prúdenia vzduchu. Pri ventilátore môžete vybrať buď trvalý smer prúdenia vzduchu alebo spustiť oscilačnú prevádzku, pri ktorej sa ventilátor horizontálne otáča v rozmedzí 90° a pokryje tak svojim osviežujúcim vzduchom väčší priestor. Pre bezpečnú prevádzku sú 3 lopatky vrtule chránené mriežkou
Ventilátor stojanový / stolový - Sencor SFN 4070WH
Predám kvalitný ventilátor Sencor, ešte 1 rok v záruke, kupovaný z Alzy (aktuálna cena 70.90€). Minimálne používaný, zabalený v originálnej krabici, 100% stav. Dá sa použiť ako: - stojanový ventilátor - stojanový stolný ventilátor - stolný ventilátor Nastaviteľná výška - 69, 100, 131 cm Priemer lopatiek 40cm Príkon 48 W Diaľkové ovládanie Osobný odber KE alebo Zasielkovna (+ 3.50e)