bazár, predaj, inzercia, predám

kupim oboravacje kolieska

Kategória: Malotraktory, Kultivátory

Kupim kolieska na oboravanie na Agzat /šezhran
kupim  oboravacje kolieska
Podobné inzeráty
Železné ohrebové kolieska na Agzat
Predám nové železné ohrebové kolieska na prevodovku rotavátora Agzat. Uchytenie na osku, priemer diery 25mm. Jedná sa o kvalitné kolieska vyrábané v prvopočiatkoch výroby teda žiadna poľská oceľ. Cena za kus 45€. Po dohode možnosť aj poslať.
Kupim nefunkcny malotraktor Agzat Terra Vari a ine
Kupim malotraktor (citaj do konca) Agzat s motorom PA 100cm3/2T, PA 80/2T,Pa90/2T motor alebo len pohonnu jednotku Agzat,Jikov,Terra Vari Jicin MF-70 alebo MT7 032, Motor Slavia 2 valec diesel, malotraktor,rotovator ,kultivator,bubnovu kosacku RKT 700/710 Etech ,Extratech,Lakr,Bubnovu kosu Jami Vsetin Rotovator Jami na Jicinku MF-70 mulcovac Znacky JAMI Jicin v nefunkcnom poskodenom zadretom uz aj vami v rozobratom ale kompletnom stave vhodnu na opravu servis a udrzbu za zostatkovu hodnotu pripadne aj nove nepouzite funkcne nove nahradne diely torza na tieto spomenute stroje moped Manet Korado a pod.Poprosim neponukat nove a funkcne stroje za absurdne vysoke ceny.Ponuknite foto cez MMS alebo formular,mail najlepsie vychod SVK ale aj cela SVK.Odkupim aj na diely aj nepotrebne nove a pouzite diely na tieto stroje a mechanizmy a pod.Kupim aj formou dobierky...Foto modelov ilustracne...Prosim ponuknite.Kupim aj formou dobierky.
Kolieska,voz
Predám kolieska, bolo to využívané na ťahanie dreva za pomoci ľudskej sily.
Oborovacie kolieska
Predám oborovacie kolieska priemer 30 na malotraktor 6hran oska 24 otvor
oboravacie kolieska
predám oborávacie kolieska šesťhran - upínanie na svorník, vhodné pre VARI, AGZAT a pod. Používané 2 sezóny, - jarkovanie a osypávanie zemiakov. Foto reálne.
Oboravacie  kolieska
Predám oboravacie kolieska, sú z agzat. Neposielam iba osobne.