bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim RC vysielač a prijímač

Kategória: Letectvo

Foto ilustračné Kúpim RC vysielač a prijímač akejkoľvek značky 6-8kanalovy používaný starší ale funkčny

Bude určený pre RC vetroň kde 5kanalov

Kľudne volať dohodneme cenu
Kúpim RC vysielač a prijímač
Podobné inzeráty
Durafly spitfire -  rc lietadlo FPV
Predam uplne nove rc lietadlo so zatahovacim podvozkom so spomalovacom sklapania(kvoli autentickosti-vyzera to ovela lepsie ako ked sa iba rychlo sklopi v pol sekunde podvozok) rozpatie 1100mm silny motor a aerodynamicky tvar tohto stihaca z 2.svet.vojny na 4s Lipo ktora je skladovana na 3,8V na clanok je nova.Vsetko co je na 1 fotke!!Kvalitna znacka-zatahovaci podvozok,funkcne 2 stupnove klapky,osvetlenie ako skutocne lietadlo.Toto uz nie je hracka.Fpv(First person view-letite v lietadle,kamera prenasa obraz z lietadla do fpv okuliarov)sadu eachine vsetko nove iba vyskusane.Youtube p-51 Fpv takto podobne natacanie doprava,dolava este nie je dokoncene ale vsetko pripravene Foto poslem zaujemcom.Da sa vypnut.Velmi pekny model kvalitny .Pri naraze sa da lahko opravit.Cena komplet lietadla s Fpv systemom - model,serva,motor,regulator,fpv okuliare s prijimacom a antenami,fpv kamera,fpv vysielac,fpv antena,bateria k fpv a bateria k modelu 4s 2200 vrtula nabijacka 220eur,nahradne vrtule.Cena je uz pevna 270e komplet.310 s autopilotom ktory udrzuje vysku a smer v rovine.Staci pustit ovladace a lietadlo sa same vyrovna do rovneho priameho letu.Lietadlo nebolo vobec vo vzduchu je nove.Na lietanie treba mat este vlastnu Rc supravu(rc vysielac a rc prijimac takzvanu ovladacku-rc supravu na ovladanie.)youtube:FPV rc plane.rc lietadlo fpv
10 kanalový prijímač zn.Admiral+satelit
Predám 10 kanálový prijímač zn.ADMIRAL so satelitom.
RC lietadlo s osvetlením
Nové malé RC lietadlo stíhačka. V cene je aj vysielač, USB nabíjačka, nabíjateľná baterka do lietadla 3,7v 150 mAp, návod, jednoduchý podvozok - kolieska, náhradné vrtuľky. Dva LED pásiky osvetlenia.
Dron Silverlit Flybotic
Predam uplne novy, nerozbaleny Silverlit dron Flybotic - kvadrakoptera, na triky s dialkovym ovladanim. Ma 27 cm, 3 rychlosti letu. 2,4 GHz dron so 6-osovym gyroskopom, ktory dokaze vykonavat kaskaderske otocenie o 360 stupnov. Ma funkciu natocenia prednej casti, ktorym kolvek smerom - bezhlavy rezim, bezpecnostne motory, svetelne efekty, dosah dronu je 30m. Sucastou balenie je kvadrakoptera, vysielac, USB nabijacka, 4 nahradne vrtule so skrutkovacom, bateria v kvadrakoptere. Sucastou balenia NIE su baterie do vysielaca, treba 4 x AA baterie. (Uvedene tel. cislo nie je realne)
RC koaxiálny vrtulník Lama V3
Predám: RC koaxiálny vrtulník Lama V3, kovový mod na náhradné diely zoznam dielov: -komplet Lama V3 v kove, -náhradné 4in1 gyro+servo+motor controller -vysielač Esky 2.4GHz 4 kanálový + 8x AA batérie + kábel na aktualizáciu firmware -2x nová 7.4V Li-Po 1000mAh s JST konektorom + 1x používaná 7.4V Li-Po 850mAh Foxy s JST konektorom -nabíjačka Esky s balancérom pre 2S a 3S Li-Po s adaptérom 12V/2A -veľká sada skrutiek -4x náhradné motory (2x CW 2x CCW), -náhradný dutý hriadeľ s príslušenstvom, -2x ozubené kolesá na vnútorný hriadeľ, -4x náhradné značkové ložiská MR692ZZ G-force RC -7x čínske ložiská MR692ZZ, 8x čínske ložiská MR84ZZ -4 páry A a B náhradných rotorových listov -náhradný "swashplate" hliník Cena + poštovné.
Multiplex FunCub 1400mm + výbava
Predám zalietaný model lietadla Multiplex Funcub o rozpätí 1400mm. Model je komplet vybavený a pripravený k letu, stačí len vložiť svoj prijímač a batériu. Model má ovládané všetky kormidlá vrátane vztlakových klapiek. Úžasne hravý model s veľmi príjemným prejavom a má veľmi dobré letové vlastnosti. Model nebol nikdy havarovaný ani poškodený, lietaný asi 3x inak nevyužitý.