bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim rozne

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, kupim:
-funcny sporak, na tuhe palivo. Len zachovaly, v dobrom stave.
-Dvere 90tky lave, biele, tiez len vo vybornom stave.
- skrinu/komodu do detskej izby, kombinácia bielej farby s inou pre dievča
- väčšiu drevenú bedňu
- vodovodnu pakovu bateriu na stenu, s ramienkom dohora
- biely botnik,podlhovasty stolík pod TV, alebo poličku použiteľnu ako botnik
- jednofarebný behun/koberec s rozmermi cca 190x70cm
- drevenu posteľ 140x200
- matrac tvrdsi 140x200
Kúpim rozne
Podobné inzeráty
Predam historicky revolver 7mm Lefos od 18.r.anonymne za400e
Telefon:-JOZO.Uplne nove naboje pridam zdarma.Predam historicky revolver do roku 1890 od 18 rokov 7mm Lefos-Lefaucheux za mozne ho vyskusat na strelnici.Lef 12 mm s nabojmi nove aj stare za 800e anonimne bez registracie na policii je to od 18 rokov historicka zbran vyrobena do roku 1890-nepodlieha registracii na policii ani netreba na nu zbrojny as ani ju netreba nikde registrovat.K revolveru pridam aj naboje zadarmo ktore sa daju velakrat pouzit prebit.Dalej predam aj prislusenstvo k prebijaniu ,nabojnice,pusny prach ,zapalky-(podobne ako u perkusny revolver,perkus,)- olovene gule 7mm,12mm.Jazdim kazdy tyzden z BA smer orava mozny predaj v okresoch ba sc nr zm zh ZV BB RK DK ZA NM TN BY PB A BLIZKE OKRESI.Historicka zbran revolver funguje ako nova je mozne ju vyskusat.Predam aj komplet historicke naboje- lefos,lefaucheux 7mm,12mm po 5 euro za kus-daju sa velakrat pouzit prebit.Dlej predam 1Unza zlata cca 31gr zalata s dokladom o kupe za 1800e K DATUMU 15.10.2022 pripadne vymena za motroky Jawa-zlato historicke zbrane,dohoda.perkus,flobert,historicke zbrane, znehodnotene zbrane,kupim znehodnoteny samopal vz 24 vz 26 vz 58-znehodnotene zbrane.Kupim znehodnotene zbrane napriklad pistol TT33 Tokarev,znehodnoteny samopal, vz24, vz 26, vz 58 ,alebo prerobene na flobert,na zberatelske ucely.Kupim dron DJI S 900 a DJI S 1000 do 1500euro len funkcny,pripadne vymana za zlato zbrane...Kupim historicky revolver do roku 1890 na malorazkove naboje.Kupim buldog 320 corto do roku 1890.kUPIM AJ REVOLVERI CALIBER 32 caliber 38,revolver gasser do roku 1890.Ponuky posielajte cez SMS.Predam naboje do historickeho revolveru.predam nabojnice olovene gule posny pravh zapalky vsetko potrebne na prebijanie alebo predam aj hotove naboje nanovo prebite.
Marhule na kvas - KÚPIM --- Višne na kvas - KÚPIM
Kúpim marhule... Kúpim višne... Kúpim marhule a višne na kvas. Aspoň 500kg z každého ovocia. Odvoz mám... PONÚKNITE.
Kúpim príslušenstvo k univerzálnemu dĺžkomeru
Kúpim rôzne príslušenstvo ku staršiemu univerzálnemu dĺžkomeru ULM od firmy ZEISS. Jedná sa hlavne o rôzne hroty, prípravky, stojanky, držiaky a podobne.
Kúpim rôzne vojenské veci ako na fotkách
Kúpim rozne staré vojenské veci ako na fotkách. čsla retro
Kúpim základnú dosku do HP 250 G5
Kúpim základnú dosku do HP 250 G5 , ponúknite , dakujem vopred. Prípadne kúpim aj tento typ v dobrom stave .
Kúpim snímače Paradox
Kúpim za rozumnu vyhodnu cenu bezdrotove Pir Snímace Paradox PMD2P, nove,ak niekto ma navyse alebo pouzivane, samozrejme funkcne aj s vyrobnym SN cislom, kvoli sparovaniu s doskou. Ponuknite. Kupim 1 alebo 2 kusy. cenu ponuknite mailom, plati do zmazania.