bazár, predaj, inzercia, predám

Kupim stary krov z buracky alebo renovacie stareho domu.

Kategória: Ostatné

Kupim stary krov z buracky alebo z renovacie stareho domu. V okoli Gbely.
Kupim stary krov z buracky alebo renovacie stareho domu.
Podobné inzeráty
Stary krov, krokvy, stare drevo
Predam stary krov. Lacno. Dohodou.
Stary krov, krokvy, stare drevo
Predam stary krov. Su tam krokvy(4m) aj pomurnice, vsetko rucne kresane.
POLYFUNKČNÝ DOM NA KUTUZOVOVEJ
URBAN&PARTNER predá trojpodlažný dom na Kutuzovovej ulici s tromi prevádzkovými priestormi a prístavbou. Uzatvorený areál pozemku s veľkosťou 379m2 a zastavanou plochou 339m2 sa nachádza vo veľmi atraktívnej lokalite v širšom centre. Celková úžitková plocha nehnuteľnosti je 800m2 (vrátane podkrovia a suterénu). Aktuálne sa 2 priestory v dome a celý priestor prístavby prenajímajú ako prevádzky firiem a jednoizbový byt slúži na bývanie. Jednotlivé priestory boli priebežne rekonštruované v rokoch 2005 – 2020 vrátane plynového kotla v prístavbe, plynových gamatiek, elektrických kotlov (v dome), rozvodov elektriny a rozvodov vody. V spoločných priestoroch boli menené okná a krov strechy + ochrana proti snehu. Kanalizácia a plynové rozvody sú pôvodné. DISPOZÍCIA: 1NP Vchodom z ulice sa vchádza do podbránia a z neho schodiskom do chodby domu na vyvýšenom prvom podlaží alebo na dvor za domom. Zo schodiskovej chodby na 1NP sa vchádza do bytu o rozlohe 74m2, ktorý je využívaný ako wellness. Na tom istom podlaží sa nachádzajú aj dva sklady, spolu vo výmere 30m2. Za domom sa cez dvor vchádza do prístavby v rozlohe 142m2, aktuálne prenajatý kozmetickému salónu. 2NP Schodiskom sa vychádza na chodbičku na 2NP, kde sa nachádzajú dva byty – jeden o rozlohe 66m2, aktuálne prenajatý e-shopu s oblečením a druhý o rozlohe 37m2, ktorý je využívaný na bývanie. 3NP – Podkrovie Schodiskom sa cez chodbičku vchádza do skladu vo výmere 16m2 a na povalu vo výmere 120m2. Suterén Z dvora domu sa vchádza do suterénu, ktorý má veľkosť 120m2 a dvoch skladov vo výmere 21m2 a 48m2. Suterén je presvetlený oknami a po jeho rekonštrukcii sa dá plnohodnotne využiť. PARKOVANIE Dve autá je možné zaparkovať pred bránou do domu alebo možnosť rezidenčného parkovania. BENEFITY: Objekt ponúka viacúčelové využitie – na bývanie, sídlo firmy alebo investícia s možnosťou prenájmu priestorov so skvelou dostupnosťou do centra. V blízkosti sú zastávky MHD a široká občianska vybavenosť. Veľkou výhodou je tiež možnosť nadstavby, prípadne využitia existujúceho podkrovia. Výmera pozemku 379m2 Zastavaná plocha 339m2 Celková úžitková plocha 800m2 (vrátane podkrovia a suterénu) Dom kolaudovaný 1927 Prístavba kolaudovaná 1976 Čiastočné rekonštrukcie v rokoch 2005-2020 Plastové okná s izolačným dvojsklom Každý byt má samostatný merač elektriny a plynu Stavebný materiál tehly a tvárnice Krov sedlový drevený, krytina škridle Strecha prístavby je rovná, plechová CENA: 779 000 € V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku prosím kontaktujte: Ing. Silvia Mojžišová Tel. mojzisova@
Areál starého mlyna "1856" pod Šarišským hradom
Vízia: Mesto Veľký Šariš má v pláne realizovať rekonštrukciu priľahlej budovy, vybudovať park a cyklistický chodník priamo za mlynom. To môže byt inšpiráciou a zmyslom kúpi pre nového majiteľa. Areál poskytuje dostatočný priestor na záchranu časti histórie a tematickú investíciu pre budúcnosť. Mlyn sa nachádza pod Šarišským hradom ktorý je v štádiu renovácie a taktiež je obľúbeným výletným miestom. Správni architekti sa na tomto mieste vedia určite vyhrať. Napr. silo mlynu poskytuje vysoký priestor pre horolezecké steny, BIKE haly ktoré na Slovensku chýbajú alebo niečo úplne iné. Predaj: Areál Starého mlynu pod Šarišským hradom o rozlohe 14.323m2 v meste Veľký Šariš. Hlavná budova areálu ,, Sklad obilia“ vedená ako kultúrna pamiatka. Budovy prevažne 2 podlažné, v rozdelení uvedená len zastavaná plocha. Rozdelenie cca: 10.787m2 pozemky 4.400m2 podlahovej plochy 3.536m2 zast. plochy budov a skladov Úpn: Plochy občianskej vybavenosti Aktuálne prebieha v lokalite budovanie novej prístupovej cesty ako aj napojenie na nový rýchlostný obchvat BJ-KE-PP.
Práškové lakovanie diskov, renovácie diskov
Ponúkame renovácie diskov, práškové lakovanie,pieskovanie, chemické odlakovanie atď
Predam historicky revolver 7mm Lefos od 18.r.anonymne za400e
Telefon:-JOZO.Uplne nove naboje pridam zdarma.Predam historicky revolver do roku 1890 od 18 rokov 7mm Lefos-Lefaucheux za mozne ho vyskusat na strelnici.Lef 12 mm s nabojmi nove aj stare za 800e anonimne bez registracie na policii je to od 18 rokov historicka zbran vyrobena do roku 1890-nepodlieha registracii na policii ani netreba na nu zbrojny as ani ju netreba nikde registrovat.K revolveru pridam aj naboje zadarmo ktore sa daju velakrat pouzit prebit.Dalej predam aj prislusenstvo k prebijaniu ,nabojnice,pusny prach ,zapalky-(podobne ako u perkusny revolver,perkus,)- olovene gule 7mm,12mm.Jazdim kazdy tyzden z BA smer orava mozny predaj v okresoch ba sc nr zm zh ZV BB RK DK ZA NM TN BY PB A BLIZKE OKRESI.Historicka zbran revolver funguje ako nova je mozne ju vyskusat.Predam aj komplet historicke naboje- lefos,lefaucheux 7mm,12mm po 5 euro za kus-daju sa velakrat pouzit prebit.Dlej predam 1Unza zlata cca 31gr zalata s dokladom o kupe za 1800e K DATUMU 15.10.2022 pripadne vymena za motroky Jawa-zlato historicke zbrane,dohoda.perkus,flobert,historicke zbrane, znehodnotene zbrane,kupim znehodnoteny samopal vz 24 vz 26 vz 58-znehodnotene zbrane.Kupim znehodnotene zbrane napriklad pistol TT33 Tokarev,znehodnoteny samopal, vz24, vz 26, vz 58 ,alebo prerobene na flobert,na zberatelske ucely.Kupim dron DJI S 900 a DJI S 1000 do 1500euro len funkcny,pripadne vymana za zlato zbrane...Kupim historicky revolver do roku 1890 na malorazkove naboje.Kupim buldog 320 corto do roku 1890.kUPIM AJ REVOLVERI CALIBER 32 caliber 38,revolver gasser do roku 1890.Ponuky posielajte cez SMS.Predam naboje do historickeho revolveru.predam nabojnice olovene gule posny pravh zapalky vsetko potrebne na prebijanie alebo predam aj hotove naboje nanovo prebite.