bazár, predaj, inzercia, predám

KURA COLLECTION neon šaty,Balenciaga triple S, Jimmy Choo

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám combo alebo samostatne:

KURA šaty úplne nové len skladované neon tričkošaty.
Dlžka 80cm, šírka 49cm.
PC 109€- predám za 80€

Balenciaga triple S neon yellow grey
Obuté 2x ku šatám stav ako nové
Velkosť 35 sedí na 36
PC 795€ predám za 550€

Jimmy Choo okuliare nové nenosené
PC cez 300€ predám za 150€

+ poštovné
KURA COLLECTION neon šaty,Balenciaga triple S, Jimmy Choo
Podobné inzeráty
KURA COLLECTION šaty, Balenciaga trainers, Celine okuliare
Predám combo alebo samostatne KURA šaty velkosť UNI dlzka 93 cm, sirka 56 cm, lahky padavy material, neon potlač cena 119€ PREDANÉ Balenciaga neon ruzove ponozkove botasky velkost 35, dlzka vnutornej stielky 23 cm, obuté par krat, stav 9/10, PC 525€ predám 350€ ( original krabica blok k tomu) Celine okuliare nosené priležitostne, malinké škrabančeky na ráme a pravom skle.... zohľadnené v cene PC 300€ predám za 100€ + poštovné
KRÁSNE NEÓNOVÉ ŠATY značky KURA COLLECTION, NOVÉ
Predám tieto štýlové šaty slovenskej značky KURA COLLECTION. Veľkosť je univerzálna, sadne od XS po XL. Šaty boli raz na chvíľu oblečené, sú ako NOVÉ. Majú krásnu výraznú neónovú farbu, dole a na rukávoch sa dajú zatiahnuť. Vpredu hore nápis KURA COLLECTION, vzadu prvok, ktorý sa dá odzipsovať. Šaty sa dajú nosiť bez opasku, ale vyzerajú super aj s opaskom, ide o fakt štýlový a neprehliadnuteľný kúsok. CENA: 80 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
ŠTÝLOVÉ TEPLÁKOVÉ ŠATY značky KURA COLLECTION
Predám tieto krásne teplákové šaty značky KURA COLLECTION. Je to veľkosť UNI, sedia na veľkosti XS, S,M a menšie L. Šírka v podpazuší v kľude 41cm, natiahnu sa do šírky 54cm. Šaty majú čiernu farbu s bielymi nápismi (fotku v bielych šatoch som dala pre predstavu ako vyzerajú oblečené). Sú veľmi zaujímavo strihané, dajú sa nosiť samostatne a super vyzerajú v kombinácii s Kura opaskom. Šaty sa dajú skombinovať do elegantnejších outfitov s čižmami, kotníčkami, či lodičkami, ale super vyzerajú aj napríklad s mohutnými čižmami, či bagadžami alebo teniskami. Zapínajú sa vzadu na zips. Boli oblečené asi 2x. Zvnútra sú zateplené flísom. CENA: 80 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
KURA COLLECTION šaty, Balenciaga sock trainers, Fendi okulia
Predám combo alebo samostatne Fendi okuliare nové PC cez 200€ predám za 80€ Balenciaga sock trainers velkost 35, dlzka vnutornej stielky 23 cm, obuté par krát, stav 9/10, PC 525€ predám za 350€ ( original krabica blok k tomu) KURA dýmové šaty velkosť xs/s upravené na výšku 165 cm, dlžka 78cm, pod prsiami 42x2, boky 48x2, pevnejsi material, cena 119€- PREDANÉ + poštovné
Kura Collection mikinove saty
Predam mikinove saty, velkost oversize, vzadu sa daju stiahnut opaskom, ako nove, znacka Kura Collection. Saty maju prestrihy na rukavoch. Farba je taka neonova lososova. Predavam za 67 eur uz vratane doporuceneho postovneho. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom, dakujem :-)
kura collection Saty xs/s
kura collection Saty xs/s