bazár, predaj, inzercia, predám

KVALITNÉ A POHODLNÉ KLUBOVÉ KRESLÁ / GAUČE Z DREVONY

Kategória: Kreslá a gauče

8x kreslo 125€/ks (nové: 215€)
4x dvojkreslo 195€/ks (nové: 287€)

Náhľady v e-shope Drevona:
dispozícii aj konferenčné stolíky v dvoch rozmeroch. Pevné a odolné. Pozrite ďalšie moje inzeráty.
KVALITNÉ A POHODLNÉ KLUBOVÉ KRESLÁ / GAUČE Z DREVONY
Podobné inzeráty
Predám 2x zamatový gauč Cosmopolitan Design Vienna, 230 cm
Predám veľmi málo používané gauče vo farbe modrá a zelená. Gauče boli kupované pred rokom na . PC bola 1290€/ks. Gauče predám vyčistené a vytepované. Rozmery - 230(šírka)x95(výška)x92(hĺbka) cm Hodnota testu Martindale - 80 000 (Martindale nad 50 000 cyklov: vhodné pre početnú rodinu, ktorá využíva sedaciu súpravu cez deň aj večer, do kancelárií a hotelov) Gauče predám aj zvlášť. CENA JE UVEDENÁ ZA 1 ks Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
“VEJÁR” Retro kreslá “VEJÁR”
Kreslá sú typickým reprezentantom obdobia Art deco, ktoré vrcholilo v 30. a 40. rokoch 20. storočia. Názov Art deco sa vžil do povedomia po parížskej Medzinárodnej výstave moderného dekoratívneho a priemyslového umenia z roku 1925. Kreslá sa veľmi podobajú kreslám pod názvom H 237, ktoré navrhol Ing. Arch. Jindřich Halabala a boli vyrábané v Spojených umelecko-priemyslových závodoch (UP) v Brne, respektíve v jednej z jeho priľahlých tovární v okolí moravskej metropoly. Tieto kreslá však boli vyrobené v Spišskej Novej Vsi a najpravdepodobnejším vysvetlením ich skoro totožného vzhľadu je fakt, že v podniku Nový Domov v SNV bol hlavným dizajnérom žiak Jindřicha Halabalu, František Jirák. Masívne podrúčky a nohy kresiel, ktoré boli vyrobené jedinečnou technológiou ohýbania bukového dreva. Týchto kresiel veru nieje veľa, ale predsa sa ešte nájdu a nájdu sa i ľudia, ktorí ho chcú mať doma. Kreslá sú v zachovalom stave a vhodné na renováciu. Viem odporučiť reštaurovanie, renováciu. Veľmi komfortné a kvalitné kreslá. Kreslá z rokov 1930-1940. Cena- 250€ kus + doprava. Po dohode viem kreslá aj doviesť TT,SC,BA,PK. Inzerát je aktuálny do zmazania.
Kreslo a gauče
Predám súpravu: kreslo a gauče (1+2+3). Gauč(3) je rozťahovcí - používané - látka na sedacej časti kresla je prasknutá - potrebné vytepovať celú súpravu - vhodné do chatky (alebo kde uznáte za vhodné) Cena celej súpravy 150€
Otočné kreslá UP závidy Rousinov
Predám párové klubové kreslá vyrobené UP závody Rousínov okolo roku 1980. Retro tvar. Škrupinové. Potrebné prečalúniť. Sú veľmi pohodlné a hodia sa aj do moderného interiéru. Otočná podnož v poriadku. 2 ks. Cena za kus. Predaj len spolu.
Predám klubové kreslo
Predám klubové kreslo vo veľmi zachovalom stave. Približné rozmery sú: výška vzadu po kraj operadla 81 cm, výška vpredu po podrúčky 64,5 cm, šírka cez podrúčky cca 68 cm, šírka sedáku 45 cm, hĺbka sedáku 44 cm, výška po sedák 45 cm. Farba je viac oranžová (na fotkách je trochu skreslená do ružova). Preferujem osobný odber. Cena 39 €.
Staré gauče
Treba si zaobstarať odvoz,cena je uvedená za obidve gauče, pre viac info volať, písať sms poprípade mail