bazár, predaj, inzercia, predám

Kyslíkový prístroj koncentrátor + pulzný oxymeter.

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Predám kvalitný, spoľahlivý a ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor, ktorý dáva od 30 do 93% kyslík.
Využíva technológiu PSA. Je určený na 24 hodinové používanie.
Má integrovaný ionizér. Kyslíkový generátor sa predáva aj s plným vybavením ako sú náhradné filtre, napájací kábel, kyslíkové hadičky a oxi inhalátor.Prístroj na displeji krásne ukazuje prietok kyslíka aj litroch aj v percentách.
Je vhodný na 24 hodinové používanie Váha prístroja 5,6 kg.Prietok kyslíka od 1 do 7 litrov.
Čisto nový, originálne zabalený Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia.
Je ľahký a ľahko ovládateľný.
Možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute.
Po dohode zašlem aj na dobierku.
Cena plus poštovné (expres kuriér na DRUHÝ DEŇ plus 10€)
Možnosť aj osobného odberu.

Kyslíkový prístroj je novy nepoužívaný.

Cena 330 Eur.
Kyslíkový prístroj koncentrátor + pulzný oxymeter.
Podobné inzeráty
Kyslikovy koncentrátor Philips Respironics EverFlo
Kyslikovy koncentrátor Philips Respironics EverFlo kupovany nový, rok používaný Popis:
Kyslíkový koncentrátor Philips Respironics EverFlo
predam Kyslíkový koncentrátor Philips Respironics EverFlo, kupovany novy, pouzivany cca rok. Vyroba kyslika 24h/7dni nepretrzite. Len osobny odber. V pripade zaujmu prosim piste spravu. dakujem presne tento:
Kyslíkový koncentrátor
Predám kyslíkový koncentrátor: Veľkosť: 340 x 186 x 307 Spotreba energie: 130 W Hmotnosť: 6,5 kg Tlak: 86-106 kPa Prúd: 0,8 A Zvuk: okolo 40 dB Ionizácia: 500 miliónov/cm₃ Diaľkový ovládač: infračervený , dosah do 3 metrov
Sencor SFN 9011SL

3v1
Výrobca SENCOR Hlučnosť 66 dB Spotreba 0.19 kW Kúrenie nie Automatické vypnutie áno Počet rýchlostí 3 Displej áno Objem nádrže na vodu 5.5 l Zvhlčovanie áno Nočný režim áno Čistenie vzduchu nie Rozmery 40.8 x 28.2 x 88.9 cm Pojazdové kolieska áno Diaľkové ovládanie áno Popis produktu Praktický a moderný ochladzovač vzduchu sa stane vašou najväčšou oporou predovšetkým v horúcich dňoch. Vďaka niekoľkým funkciám ho môžete využiť nielen ako ochladzovač, ale aj zvlhčovač vzduchu alebo letný ventilátor. Prístroj je vybavený tromi rýchlosťami, tromi prevádzkovými módmi a časovačom s automatickým vypnutím. Jedinečný dizajn je nielen príjemný na pohľad, ale vďaka kolieskam a postranným držadlám aj veľmi praktický. Zariadenie je doplnené o diaľkové ovládanie a LED displej s modrým podsvietením. Viacfunkčný pomocník (nielen) v horúcich dňoch Vysoko kvalitný prístroj značky Sencor v sebe kombinuje hneď niekoľko funkcií – slúži ako letný ventilátor, zvlhčovač či ochladzovač vzduchu. Vďaka časovaču si môžete na zariadení nastaviť automatické vypnutie. Rýchlosť a režim podľa vašich potrieb Ochladzovač vzduchu je vybavený tromi rýchlosťami ventilátora, z ktorých si vždy vyberiete tú najvhodnejšiu. Nastaviť si môžete jeden z troch prevádzkových módov. Inteligentný režim Sleep sa vám bude hodiť predovšetkým v noci, pretože sa dokáže sám automaticky prepnúť z vyššej rýchlosti na nižšiu, aby ste mali zaistenú optimálnu teplotu v priebehu spánku. Prispôsobený pre vašu radosť Čelnú mriežku prístroja je možné nastaviť tak, aby sa automaticky otáčala až o 360 stupňov. Vyberateľná nádržka na vodu disponuje objemom 5,5 litrov a vodnú hladinu môžete jednoducho sledovať na ukazovateli. V prípade, že bude nádržka prázdna, prístroj zvlhčovanie automaticky vypne. Súčasťou je aj prachový filter, ktorý je jednoducho umývateľný.
Ultrazvukový osviežovač vzduchu
Zvlhčovač napájaný cez mikro usb, 2 módy zvlhčovania (neprerušovany a pulzný), farebné podsvietenie (dá sa vypnúť). V prípade ďalších otázok kontaktujte akokoľvek.
ochladzovač vzduchu Eldonex
Predám z dôvodu nevyužitia ochladzovač vzduchu Eldonex Arctic-Ice ECO-8700-WH, používaný pár krát minulý rok so všetkým príslušenstvom, funkčný čistý ako nový /foto skresluje farby, prístroj je žiarivo biely ako nový/, žiaľ krabicu už nemám. Prístroj kumuluje viac funkcií v jednom zariadení má jednoduchú tichú prevádzka, cez zvlhčovač prechádza vzduch cez vodou chladený filter a do miestnosti sa vracia chladnejší a vlhký. V jednom prístroji tak máte zároveň zvlhčovač aj ochladzovač. samozrejme dá sa využiť aj ako účinný klasický ventilátor s časovačom + diaľkové ovládanie. Na trhu sa predáva okolo 160 €, moja cena je 70 €. Nakoľko nemám krabicu neviem zaslať poštou, preto výlučne osobný odber. Kontakt mail resp. tel.