bazár, predaj, inzercia, predám

Labrador retriever s PP,Labradorsky retriever

Kategória: Psy

Chs Hunters song, ponuka fenky čokoládoveho labradora,po zdravých,testovaných rodičoch, z kvalitných chs. Obaja rodiča sú poľovné využívaný, sú poslušný, socializovany,žiadne sklony k agresii,sú milý, prítulný,presne labradorska povaha.Otec NINO SUN IN THEIR EYES, mama AMBER TRIXI CRYSTAL OF TATRAS.Steniatka su zdravé, krásne, ucenlive,vyrastú z nich nádherné fenky. Šteniatka sú samozrejme s PP (preukazom pôvodu),riadne zaočkované a zacipovane, pod veterinárnym dohľadom. Ak hľadáte priateľa, spriaznenú dušu či niekoho,kto vás bude ľúbiť len preto že ste, tak tieto šteniatka sú to pravé.
Labrador retriever s PP,Labradorsky retriever
Podobné inzeráty
šteniatko - Čokoládový labradorský retriever
(čokoládový labradorský retriever) ...zostal posledný psík ......narodený 09.05.2023 ... čistokrvný bez Pp - rodičia tiež čistokrvní (tiež bez Pp) ...začipovaný, odčervovaný, vakcinovaný a 2x preočkovaný ......na pevnej strave Odber ihneď (príp. cena dohodou)
Labrador Retriever z Chovnej stanice Happy Chocolate
Chovná stanica Happy Chocolate hľadá budúcich milujúcich majiteľov pre nádherné čokoládové šteniatka Labrador Retrievera s preukazom pôvodu psa /PP/ po skvelých rodičoch. Otec: CARDAMON z Riverlab´s Mama: TEQUILLA SUNRISE z Choče. Obaja rodičia sú kompletne zdravotne preverení, vo výbornom stave, /DLK 0, DBK 0, genetika negatívna/. Všetky šteniatka sú zdravé a vitálne, narodili sa 31.5.2023. Aktuálne sú volné psíky BASTIEN a BRUNO. Odber je možný posledný júlový týždeň. Šteniatka sú odčervené, začipované, očkované. Pre bližšie informácie nás kontaktujte TELEFONICKY. Sledujte nás na facebooku "Chovná stanica Happy Chocolate"
Labrador Retriever čokoládové šteniatka s Preukazom Pôvodu
Chovná stanica Happy Chocolate hľadá budúcich milujúcich majiteľov pre naše čokoládové šteniatka Labrador Retrievera s PP po skvelých rodičoch. Otec: CARDAMON z Riverlab´s Mama: TEQUILLA SUNRISE z Choče. Obaja rodičia sú vo výbornom zdravotnom stave,čo sa týka kĺbov, aj genetických vyšetrení. Všetky šteniatka sú zdravé a vitálne, narodili sa 31.5.2023. Aktuálne sú voľné 2 psíky, Bruno a Bastien. Odber bude možný posledný júlový týždeň. Šteniatka sú odčervené, začipované, očkované. Pre bližšie informácie nás kontaktujte TELEFONICKY. Sledujte nás na facebooku "Chovná stanica Happy Chocolate"
Darujem perfektného rodinného psa - mix retriever/labrador
Meno: DAG Vek: cca 1 rok Rasa: mix retriever/labrador Farba: čierny Pohlavie: pes - kastrovaný Veľkosť: veľký, cca 30 kg Hľadáme milujúci domov pre perfektného rodinného psíka a parťáka, Daga. Dag je veľmi priateľský, aktívny, hravý a veselý pes. Je šikovný, plný sily a dobrej nálady. Zvyknutý na život pri dome, zvyknutý na iné zvieratá, deti a aj prechádzky. Miluje vodu a kúpanie. Domov si hľadá ideálne v dome so záhradou. Dag je kompletne veterinárne ošetrený, aj kastrovaný. Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva. Banská Štiavnica. Kontakt: , ,
Šteniatka Labradora-zlaty retriever
Predáme šteniatka Labradora-zlaty retriever, 4 psíkov a 2 sučky. Psíkovia majú 4 týždne sú už odčrevnene, 3 augusta budú zaočkované a zacipovane. Každý má svoju knižku. Odber možný od 20.8. Mama je zlatý retriever a otec labrador. Cena za šteniatko je 150eu. Modrý rezervovaný. Červený rezervovaný.
Zlaty retriever-Golden retriever -šteniatka
Predám Zlaty retriever- Golden retriever Predám krásne čistokrvné šteniatka z reg chovu Zlatého Golden retrievera, Zaočkované a odčervené s vet knižkou ,odber možný ihneď.,Viac informáci na tel.číslo