bazár, predaj, inzercia, predám

Labrador retriever šteniatka

Kategória: Psy

Chovateľská stanica labradorov ponúka na predaj 8 týždňové žlté a čierne šteniatka s PP po výborných rodičoch. Obaja rodičia úplne zdraví, kĺby A/A,0/0 ,vyšetrení na dedičné ochorenia HNPK,EIC... Šteniatka budú pri odbere 2x očkované,čipované,3x odčervené, s vystaveným preukazom o pôvode PP a kúpnou zmluvou.
Labrador retriever šteniatka
Podobné inzeráty
Labrador Retriever čokoládové šteniatka s Preukazom Pôvodu
Chovná stanica Happy Chocolate hľadá budúcich milujúcich majiteľov pre naše čokoládové šteniatka Labrador Retrievera s PP po skvelých rodičoch. Otec: CARDAMON z Riverlab´s Mama: TEQUILLA SUNRISE z Choče. Obaja rodičia sú vo výbornom zdravotnom stave,čo sa týka kĺbov, aj genetických vyšetrení. Všetky šteniatka sú zdravé a vitálne, narodili sa 31.5.2023. Aktuálne sú voľné 2 psíky, Bruno a Bastien. Odber bude možný posledný júlový týždeň. Šteniatka sú odčervené, začipované, očkované. Pre bližšie informácie nás kontaktujte TELEFONICKY. Sledujte nás na facebooku "Chovná stanica Happy Chocolate"
Labrador Retriever z Chovnej stanice Happy Chocolate
Chovná stanica Happy Chocolate hľadá budúcich milujúcich majiteľov pre nádherné čokoládové šteniatka Labrador Retrievera s preukazom pôvodu psa /PP/ po skvelých rodičoch. Otec: CARDAMON z Riverlab´s Mama: TEQUILLA SUNRISE z Choče. Obaja rodičia sú kompletne zdravotne preverení, vo výbornom stave, /DLK 0, DBK 0, genetika negatívna/. Všetky šteniatka sú zdravé a vitálne, narodili sa 31.5.2023. Aktuálne sú volné psíky BASTIEN a BRUNO. Odber je možný posledný júlový týždeň. Šteniatka sú odčervené, začipované, očkované. Pre bližšie informácie nás kontaktujte TELEFONICKY. Sledujte nás na facebooku "Chovná stanica Happy Chocolate"
Zlaty retriever steniatka
K rezervacii tieto krasne rozmaznane steniatka ihned k odberu..Ocino zlaty retriever (na fotke c. 3)mamina zlaty retriever (na fotke c 4) na 10 forke spolu..Zlaty retriever patri medzi top 10 najoblubenejsieho plemeno a patri mu 4. miesto namudrejse plemeno.. :) .Steniatka narodene 2.6.2023 ..Uz su z nich pekny mackovia,mohutne po ocovi.. Rozmaznane a velmo hrave ...K rezervacii este 1 sucka 1 psik. 3 x odcervene,ockovane s preukazom ..naucene na granulky ...Ku kazdemu steniatku startovaci balicek..( miska,granulky,a hracka , obojok)..len do dobrej a slusnej rodinky..Po dohode viem steniatko doviezt..vykupcovia a spekulanti nevolat.. platne do zmazania..200e plus dohoda na sms nereagujem..tesime sa na nove rodinky..
Zlaty retriever-Golden retriever -šteniatka
Predám Zlaty retriever- Golden retriever Predám krásne čistokrvné šteniatka z reg chovu Zlatého Golden retrievera, Zaočkované a odčervené s vet knižkou ,odber možný ihneď.,Viac informáci na tel.číslo
Šteniatka Labradora-zlaty retriever
Predáme šteniatka Labradora-zlaty retriever, 4 psíkov a 2 sučky. Psíkovia majú 4 týždne sú už odčrevnene, 3 augusta budú zaočkované a zacipovane. Každý má svoju knižku. Odber možný od 20.8. Mama je zlatý retriever a otec labrador. Cena za šteniatko je 150eu. Modrý rezervovaný. Červený rezervovaný.
Zlatý retriever - Golden retriever šteniatka s PP
Jeden psík je ešte voľný!!!! Josephine´s Hunters golden retriever kennel S veľkou radosťou predstavujeme Vám Náš „A vrh“ . Ten vrh je pre Nás výnimočný nakoľko je od Našej milovanej Josie (Hanna´s Icons Josephine). Josie je spoluhráčom Nášho 2 ročného syna, je spoločníkom manžela v poľovníctve, a je úspešná nie len na pracovných skúškach ale aj na výstavách. Aby mohla splniť Náš spoločný sen, s manželom cestovali do Španielska do kenela Ria Vela za pre ňu vysnívaným psom Scott-om (Gilted Braveheart). matka: Josie (Hanna´s Icons Jospehine) 8xCAC, 2xCACIB, BOS, res. Working BIS, Slovak Champion, C.I.B candidate, CACT, res. CACT GR_PRA1: free; GR_PRA2:free; prcd_PRA: free; ICT:free; DBKA/A, DLK 0/0 otec: Scott (Giltedge Braveheart) Spanish Champion, Spanish Junior Champion,Portugal Junior Champion, Iberian Junior Champion Hips: 4-6 Elbows: 0-0 Eyes: Clear Heart: Clear ICT: Clear PRA 1-2: Clear Šteniatka sa narodili 9.6.2023 k odberu budú od 4.8.2023. Pri odbere šteniatka budú očkované, odčervené, čipované. V prípade ďalších otázok kontaktujte. Osobné stretnutie pri rezervácie je vítaná.