bazár, predaj, inzercia, predám

Lampa parožie

Kategória: Lampy, osvetlenie

Lampa stolová ks 9e
Lampa nástenná 2ks 1ks 9
Parožie malé 4e
Parožie veľké 6e
Všetko spolu: 25e
Lampa parožie
Podobné inzeráty
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým
Predám v bezchybnom stave LED lampičku, osobný odber Šintava (Sereď), prípadne môžem poslať na dobierku, pokiaľ zaplatíte vopred poštovné alebo celú čiastku na účet. LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB Lampa na nočný stolík IMMAX v krásnom dizajne bude vaším skvelým spoločníkom. Vďaka zdroju svetla z LED diód je veľmi šetrná a skvele svieti. Výrobca ju opatril stupňom krytia IP20. To udáva, že ju možno umiestniť do interiéru. Stmievaním osvetlenia je možné nastaviť jas podľa vašej aktuálnej potreby. Stolná lampa disponuje praktickým dotykovým spínačom, ten iste oceníte nielen v spálni. Výrobok umožňuje meniť farbu svetla v priebehu celého dňa. Tento model teda vie plynule prechádzať z 2700 K až na 5500 K. Za týmito hodnotami sa ukrýva teplá biela a neutrálna biela farba svetla. Počítajte s tým, že správny chod bude stolnej lampe zabezpečovať príkon 8,5 W. S tým súvisí aj napätie 12 V. Aby ste si boli istí, že sa vám na požadované miesto zmestí, mali by ste byť oboznámení s jej rozmermi. Stolová lampa IMMAX má dĺžku 18,2 cm a šírku 13,9 cm. Jej výška sa potom vyšplhala na 60 cm. Produkt bol vyrobený z materiálu, ktorým je kov a plast. Vyžaruje svetlo s intenzitou 400 lm. Lampa na stôl IMMAX je štandardne napájaná zo siete, pričom dĺžka prívodného kábla predstavuje 1,5 m. Obľúbite si ju nielen pre jej vynikajúce vlastnosti, ale aj moderný štýl. Rozhodujúce prednosti stolovej lampičky LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB Stolná lampa IMMAX skvele doladí atmosféru miestnosti Vyrobená z materiálu, ktorým je kov a plast Jej šírka predstavuje 13,9 cm a dĺžka potom 18,2 cm Čo do výšky dosahuje 60 cm Umožňuje stmievanie Trieda spotreby stolovej lampy je E Disponuje dotykovým spínačom Hodnota vstupného napätia predstavuje 12 V Predpokladaná životnosť bude 50000 h Nastaviteľná chromatickosť od 2700 K do 5500 K Možnosť napájania: do siete Kvalitu stolnej lampy dokladuje certifikát krytia IP20 Moderný štýl
Stolna lampa IKEA Forsa  TYP A0501, Max 40W
Stolna lampa IKEA Forsa TYP A0501, Max 40W Urgentne predam Pracovná lampa v klasickom štýle z ocele u vás zažiari. Rameno a tienidlo sa dajú vhodne nastaviť, takže lampa je použiteľná na čítanie pri stole, v posteli aj na pohovke. Rozmery Max.: 40 W Výška: 35 cm Priemer: 15 cm Priemer tienidla: 12 cm Dĺžka kábla: 1.8 m cena: 15 €.
Industriálna lampa z piestu
Stolná lampa z piestu Výroba tejto malej lampičky zaberie najmenej času. Vylestenie piestu a obrusenie ojnice a následne odmastnenie zaberie približne 2-3 hodiny. Ojnicu a piest treba zaaretovat aby lampa nemala dentenciu sa prevrátiť. Po tomto zákroku prichadza lakovanie. To zaberie par minút. Po 30minutach dávam ďalšiu vrstvu. Po tretej vrstve laku, nechám lampu v kľude nech vyzreje lak. Po vyzreti laku aplikujem objimku so žiarovkou, sieťový napájací kábel s vypínačom a tienidlo. Lampa je pripravená na predaj. Cena tejto lampy je 59eur. Vyska lampy -34cm Hmotnosť - cca 1kg Rozmer tienidla - Sirka spodok 19cm, sirka vrch 14cm, výška 15cm Farba tienidla - Bledošedá alebo tmavošedá
Lampa Vintage čierna NOvá
Trendová lampa sa vynikajúco hodí do kúpeľne, chodby. Vďaka svojmu nápaditému tienidlu sa svetlo rozptyľuje do miestnosti v širokom uhle a dodáva Vašim priestorom útulný nádych. Rozmer 12x17 cm Lampa disponuje jednou objímkou E27 dimenzovanou pre maximálne 60 W. Žiarovka nie je súčasťou dodávky. Lampa je nová, zabalená.
Lampa Žufánek Borovička
Luxusná, ručne vyrobená lampa z fľaše Žufánek Borovička. Vhodná ako darček alebo doplnok do kaviarne či baru. Typ objímky E14, lampa je bez žiarovky, každý preferuje inú žiarovku. Každá lampa je pred odoslaním zákazníkovi vyskúšaná. Na fotkách sú rôzne veľkosti a tvary tienidiel, je možné si vybrať.
Lampa Jack Daniel´s Gentleman Jack
Luxusná, ručne vyrobená lampa z fľaše Jack Daniel´s Gentleman Jack. Vhodná ako darček alebo doplnok do kaviarne či baru. Typ objímky E14, lampa je bez žiarovky, každý preferuje inú žiarovku. Každá lampa je pred odoslaním zákazníkovi vyskúšaná. Na fotkách sú rôzne veľkosti a tvary tienidiel, je možné si vybrať.