bazár, predaj, inzercia, predám

Lampy na stenu

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám tieto 2 lampy, striebornošedá je vhodná do kúpelne nad zrkadlo, alebo kdekoľvek na stenu na stenu,kde potrebujete zvýšiť osvetlenie, má vynikajúcu silnú svietivosť, idú dpnej malé úsporné žiarovky, druhá zlatá je aj s vypínačom na stenu, nad nočný stolík, alebo na čítanie. Obidve v neporušenom stave ako nové. Po prevode na účet, alebo osobný odber, viď aj ostatné moje inzeráty.Sms nie poprosím. Cena je tretinová v porovnaní s obchodom, 15 eur za obidve+poštovné.
Lampy na stenu
Podobné inzeráty
Industriálne lampy - reťaze
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. Štýlové ručne robené INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampy zaujmú svojím vzhľadom či už sú zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Drevo väčšinou opálené a okefované-upravené voskom alebo lakom. Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
LED lampy + led žiarovky
Predám LED lampy so žiarovkami, vhodné do hál, garáží na osvetlenie priestorov. Zabalené LED lampy za 10 EUR / ks Odbalené LED lampy za 5 EUR / ks Samostatné LED žiarovky 3 EUR / ks Počet kusov je obmedzený, viď. na fotkách. Trnava.
Predam lampy
Predam lampy na stenu ci strop 2 vacsie/12 euro /ks a 3 mensie 9 euro/ks . Lampy su vo vybornom stave s komplet vybavenim / žiarovky a prichytne skrutky/Stabilne.
Lampy na stenu
Ponúkam na predaj funkčné lampy na stenu po 12 e
Predávam 2 plne funkčné lampy na stenu.
Predávam 2 plne funkčné lampy na stenu tmavo hnedej farby. Pôvodne použité do kúpeľne.
Detsle lustre/lampy
predám detské lampy/lustre Detský luster Goofy a mickey mouse 5€ Modrý luster + nočná lampa na stenu 4€ (chýba tam taký pliešok ktorý sa primontuje na stenu aby lampa držala) Luster starší do altánku 5€ V pripade záujmu / otázok volajte. Prosím nepíšte SMS nebude Vám odpovedané.