bazár, predaj, inzercia, predám

Laserový epilátor Rio IPL

Kategória: Epilátory, Depilátory

Predám Laserový epilátor Rio IPL

Popis: Trvalé odstránenie chĺpkov pre starostlivosť o telo v pohodlí vášho domova. Trvalé, bezbolestné a bezrizikové odstránenie chĺpkov na nohách, chrbte, hrudníku, podpazuší, línii bikín. Rio vám ponúka salónne technológie prispôsobené na domáce použitie. Používa pulzné svetlo na ošetrenie veľkých zón naraz: 15 x 35 mm na odstránenie až 180 (4,9 cm²) chĺpkov súčasne. Energia pulzného svetla vyžarovaná zariadením ničí vlasové folikuly na trvalé odstránenie chĺpkov. Rio má tiež zosilnený bezpečnostný systém: - 40 000 blesková žiarovka na epiláciu celého tela pulzným svetlom (6 sedení vrátane podpazušia + bikín + celej nohy a tváre). - Regulátor intenzity (5 úrovní) - Bezpečnostný systém s kľúčom a prístupovým kódom.

Cena 90€
Pre viac píšte email alebo na WhatsApp
Laserový epilátor Rio IPL
Podobné inzeráty
Philips Lumea IPL BRI958/00 Series 9000
Predám Philips Lumea Advanced IPL BRI958/00 Series 9000. IPL epilátor je v dobrom stave, používaný iba krátko. Pridávam k nemu hlavice na bikiny, podpazušie, tvár, univerzálny na telo a sieťový adaptér. Vydrž batérie je ako u nového ipl epilatora. Bližšie informácie: IPL prístroj s funkciou SenseQ na odstraňovanie chĺpkov s dlhodobým efektom. Philips Lumea IPL BRI958 / 00 Series 9000 je vybavený snímačom odtieňa pokožky SmartSkin, 450 000 zábleskov a 5 režimov. Pomocou aplikácie Philips Lumea IPL si môžete prispôsobiť ošetrenie. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať cez telefón: ak nedvíham, alebo som nedostupný tak najlepšie je napísať sms. Určite sa vám ozvem naspäť. Dobierka možná, ale až po dohode.
Philips Lumea Prestige IPL 9000
Predám raz použitý dámsky epilátor značky Philips Lumea IPL. Najnovšia verzia 9000. Nový stál 550€. SmartSkin senzor, 3 nadstavce: na telo, tvár, oblasť línie bikín a podpazušia, životnosť viac ako 450 000 zábleskov Rozlúčte sa s chĺpkami a užívajte si hladkú pokožku až po dlhých 12 mesiacov! Výkonný epilátor Philips Lumea IPL 9900 dokáže bezbolestne a bez podráždenia odstrániť chĺpky z celého tela vrátane citlivých oblastí. Prístroj využíva pokročilú technológiu SenseIQ a inteligentný senzor SmartSkin, vďaka ktorým vyberá tú najvhodnejšiu intenzitu ošetrenia. Súčasťou balenia sú 3 nadstavce s rôznymi tvarmi a rôznou priepustnosťou svetla určené pre telo, podpazušie, oblasť línie bikín a tvár. Pre tie najlepšie výsledky prístroj používajte v kombinácii s mobilnou aplikáciou Philips Lumea IPL, ktorá vás prevedie ošetrením krok za krokom a pomôže vám ho naplánovať v odporúčaných intervaloch. Aplikácia novo ponúka exkluzívne funkcie SkinAI, ktoré využívajú umelú inteligenciu (AI) pre virtuálnu analýzu pleti a ešte jednoduchšie použitie. -Až 12 mesiacov hladká pokožka bez chĺpkov -Bezpečné a bezbolestné IPL ošetrenie vyvinuté s dermatológmi -Inovatívna technológia SenselQ a senzor SmartSkin, ktorý vyberá vhodnú intenzitu ošetrenia
RemingtonI-Light IPL8500IPL epilátor na telo, tvár
Použité pár krát (nohy) vyskúšané, inak mi to stojí v skrini. Pôvodná cena bola takmer 500eur RemingtonI-Light IPL8500IPL epilátor na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia Popis Pre pocit zamatovo hladkej pokožky, ktorý trvá. Nebaví vás každodenné holenie, ale zároveň sa nechcete vzdať hladkej pokožky bez chĺpkov? Perfektné riešenie ponúka IPL epilátor Remington I-Light IPL8500, ktorý vás zbaví nežiaducich chĺpkov šetrne, bezbolestne a nadlho. Využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla, ktorá pôsobí na chĺpky priamo pri korienkoch a pomocou svetelných zábleskov vysielaných pod povrch pokožky eliminuje nežiaduce chĺpky aj s korienkami. Vybrať si môžete z 3 režimov ošetrenia a s expresným zvládnete ošetriť pokožku celého tela za 15 minút. Vlastnosti: odstraňuje chĺpky s dlhotrvajúcim efektom ponúka bezpečnú a bezbolestnú epiláciu z pohodlia domova pri pravidelnom používaní obmedzuje opätovný rast chĺpkov zanecháva pokožku hladkú až na niekoľko mesiacov ošetrenie celého tela za 43 minút už po 3 ošetreniach znižuje rast chĺpkov až o 66 % vhodný na ošetrenie pokožky celého tela a tváre Technická špecifikácia: technológia IPL PROPULSE™ – zahrieva folikuly chĺpkov a prerušuje ich rastový cyklus 3 možnosti nastavenia – výkonné, citlivé a expresné režim jedného či viacerých zábleskov senzor odtieňa pokožky – prispôsobuje výkon prístroja typu pokožky životnosť až 300 000 zábleskov integrovaný UV filter LED diódy indikujúce úroveň energie ergonomicky tvarovaná rukoväť Príslušenstvo: nadstavec na ošetrenie pokožky tela s plochou 3 cm² nadstavec na ošetrenie tváre a oblasti bikín puzdro Ako používať: IPL epilátor je vhodný predovšetkým pre osoby so svetlejšou pokožkou a tmavými chĺpkami. Pri svetlých blond, bielych, ryšavých a šedých chĺpkoch či veľmi tmavej pokožke nemusí byť ošetrenie účinné.
Laserovy ipl epilator
Predam laserovy ipl epilator
Laserovy epilátor z HeySilkySkin
Laserový epilátor, ešte vôbec nepoužitý. Dôvod predaja: tehotenstvo, výrobok nevyužijem Epilátor je objednaný z austrálskej stránky, cena je uvedená v dolároch, prikladám link:
IPL epilator Remington IPL 6250
Predám plne funkčný málo používaný epilator Remington IPL 6250.