bazár, predaj, inzercia, predám

Lavica drevená kovová konštrukcia Záhradný nábytok

Kategória: Záhradný nábytok

Lavica drevená kovová konštrukcia
Záhradný nábytok
Ponúkam na predaj lavicu drevenú starú-viď foto o rozmere

dlžka 165 cm,
šírka 46 cm,
výška sedenia 45 cm,

Lavica je stará je potrebné sedaciu časť si urobiť, celú lavicu premaľovať, dá sa poslať aj kurierom alebo priami odber MICHALOVCE.
Lavica je nepolámaná, pevná

CENA+POŠTOVNÉ.
Lavica drevená kovová konštrukcia Záhradný nábytok
Podobné inzeráty
Luxusne XXL sedenie Royal Botania - teak / hlinik
Zahradny nabytok z tropickeho teakoveho dreva. Inzerujem aj iny restaurovany teakovy Zahradny nabytok, pozrite si aj moje ostatne inzeraty. Royal Botania - Belgicky vyrobca zahradneho nabytku. Vyraba nabytok na zakazku. POZOR - Stol je velmi tazky Teak je velmi kvalitny - teakove drevo je tvrde, odolne a lahko udrziavatelne, nielen ze je teak odolny voci pocasiu ale aj voci cervotocom a termitom. Nabytok je tropickeho teakoveho dreva - jedno z naj ak nie najkvalitnejsie drevo na zahradny nabytok.
Zahradný nábytok 6+1 stôl + stoličky + - rozkladaci
Predam nepoužitý zahradny nabytok 1 stol a 6 stoliciek alebo 1 lavica. Vsetko je orig. zabalene a tento zahradný set je skladací. Nabytok je vyrobeny z masivu a je povrchovo upraveny - namorený. Nosnost 160kg. V ZA kraji po dohode doveziem alebo poslem cez prepravcu. Pre 4 osoby 169eur Pre 6 osob 189 eur
Predám nový záhradný stolík 100x100x68
Predám nový záhradný stolík 100x100x68 - [7.7. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predám nový záhradný stolík 100x100x68 - 1 Predám nový záhradný stolík 100x100x68 - 2 Predám nový záhradný stolík 100x100x68 - 3 Predám čisto nový záhradný stolík s rozmermi 100x100x68 cm. Stolík sa nám nehodí na terasu, preto ho predávame. Pre viac info ma prosím kontaktujte.
Teakova lavica Marlboro (3osoby)
Inzerujem aj ine restaurovane teak -ove Zahradne sedenie , pozrite si aj moje ostatne inzeraty. Je mozne kombinovat stoly a stolicky z inych inzeratov. Zahradny nabytok z tropickeho teakoveho dreva. Teak je velmi kvalitny - teakove drevo je tvrde, odolne a lahko udrziavatelne, nielen ze je teak odolny voci pocasiu ale aj voci cervotocom a termitom. Nabytok je tropickeho teakoveho dreva - jedno z naj ak nie najkvalitnejsie drevo na zahradny nabytok.
provensalsky zahradny nabytok
ponukam na predaj jedinecny originalny provensalsky zahradny nabytok, stohovatelny (aj stol), tazky liatinovy, odolny voci vetru. kovove konstrukcie neznehodnotene ziadnym farebnym naterom, drevo osetrovane lazurou odtien mahagon, stolik p 100 cm, v cca 100 cm, drevena cast s vyrezom na slnecnik kompletne menena presne podla povodnej v r. 2006, stolicky, 4 ks, v 88, s 58, h 46 cm - nabytok si vyzaduje dostatocny priestor. niektore casti povodneho dreva na stolickach napadnute drevokaznou hubou. nutna vymena. vsetky drevene casti zo stoliciek su demontovane a riadne pooznacovane. sikovny kutil zvladne sam ????, cena 290€, vlastna doprava nutna, osobny odber Skalica
Kovova lavica do zahrady Acamp
Kvalitna kovova lavica pre 2 s drevenymi detailami. Dovod predaja-nevyuzivam ju kedze mam este samostatne kreslo.