bazár, predaj, inzercia, predám

LeD lampa bodovky

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám LED lampu s bodovkami a LED podsvietenim RGB, 44 modulov a rôznych farieb.lampa ručne vyrobená.
LeD lampa bodovky
Podobné inzeráty
NiteBird Wi-Fi Inteligentná Smart Stolová Lampa - NEODBALENÁ
Ponúkam na predaj Inteligentnú Smart Stolovú Lampu od značky NiteBird. Vhodná ako lampa na nočný stolík ale taktiež aj ako lampa na pracovný stôl. Lampa je úplne nová, ani raz neodbalená ako môžete vidieť na fotografiách. Na fotkách kde je vidno lampu ako svieti je môj používaný kus a tento som dostal ako dar takže druhý kus už nevyuzijem preto ho posúvam ďalej. Lampa dokáže zobraziť až 16 miliónov farieb. Je rozdelená na dva módy. Buď si môžete svietiť prirodzeným bielym-žltým svetlom alebo si môžete nastaviť akúkoľvek farbu, ktorú si len zmyslíte. Taktiež si môžete nastaviť intenzitu a saturáciu vami vybranej farby. Lampu dokážete ovládať ručne priamo na dotykových plochách lampy alebo si ju dokážete pridať do vášho telefónu a na diaľku odkiaľkoľvek ovládať zapnutie/vypnutie alebo farbu. Možnosť zosynchronizovať lampu s Google Assistant alebo Amazon Alexa. Pri rýchlom jednaní som ochotný sa dohodnúť na cene. tagy#: svetlo, lampa, nočná, nočný stolík, nočná lampa, stolná lampa, lampička, rgb, inteligentná lampa, svietidlo, rgb lampa, wifi lampa, wifi svetlo, inteligentné svetlo, inteligentná lampa, gosund, gosund aplikácia
Obláčik lampa na baterie
Drevená nástenná lampa s krytou žiarovkou, jemne rozptyľujúce svetlo, vytvoria v detskej izbe útulnú a pohodovú atmosféru. Lampu využijete už od bábätkovského veku, kedy ju môžete umiestniť nad prebaľovací stôl. Skvele sa hodí nad posteľ alebo ako dekorácia detskej izby. Všetky lampy sú ručne vyrábané, každý kus je jedinečný, môžu sa ľahko líšiť. Lampa sa zapína / vypína dotykom. Lampa má 2 úrovne intenzity svetla, jednu na čítanie a druhou jako náladové / nočné svetlo. Lampa vydáva príjemné, teplé svetlo, ktorá dáva miestnosti útulnú a pokojnú atmosféru. 1. stlačenie: svetlo na čítanie 2. stlačenie: náladové / nočné svetlo 3. stlačenie: vypnuté Lampa svieti buď za použitia batérií (3xAA nie je súčasťou dodávky) alebo s dodávaným napájacím zdrojom. Ak je lampa používaná s batériou, vďaka časovači sa po jednej hodine automaticky vypne. Detaily: Rozmery: výška 27 cm, šírka 40 cm Materiál: drevo s certifikáciou FSC a PEFC Lampa sa zapína a vypína dotykovou funkciou. Môže svietiť aj bez kábla. 2 úrovne svetla Vstavaný časovač - vypne sa po 1 hodine Vyrobené v Dánsku Jednoduchá montáž. Budete potrebovať iba skrutkovač. Balenie obsahuje materiál na pripevnenie na stenu, manuál, 12V adaptér, EÚ konektor Lampa je certifikovaná značkou CE Povodna cena €91,50 Urobte deťom radosť ❤
Predam LED bodovky 6ks
Predam nove LED bodovky TRIO c. vyrobku 650210107. Povodna cena za 6ks bola45eur predam za 29eur.
Led bodovky PHILIPS 3W 6ks
Predám LED bodovky s päticou GU10 a výkonom 3W (230 lumen), farba teplá biela 2700K (warm white), CRI 80. Mám 6ks, cena za všetky spolu 8e. Aj so zárukou a dokladom o kúpe. Nepoužité, úplne nové.
Kempingové svietidlo / lampa / PowerBank LED CREE 1200 mAh
Predám Kempingové svietidlo / lampa / PowerBank LED CREE 1200 mAh 3v1 Kempingové svietidlo / powerbanka 3v1 NEO TOOLS Dobíjacia kempingová lampa NEO je produkt 3 v 1 – lampa, baterka a power banka. Má 4 funkcie osvetlenia: baterku, bočné svetlo, červené bočné svetlo a červené bočné stroboskopické svetlo. Svietidlo je osadené LED CREE T6 a SMD LED so svetelným tokom 800 lumenov a výkonom 10W. Baterku napája pribalená 3,7V Li-Ion batéria s kapacitou 1200 mAh. Technické parametre: Výkon 10W 800 lumenov LED CRI T6 + SMD Napájanie 2 dobíjacími batériami 1200 mAh 3,7 Li-ion (súčasť balenia) Nabíja sa cez USB Doba nabíjania 6 h Pracovný čas max. 7 h 4 funkcie osvetlenia: baterka, bočné svetlo, bočné červené svetlo, bočné stroboskopické svetlo Háčik na zavesenie lampy Obsah balenia Nabíjateľná kempingová lampa USB kábel Stav: NOVÉ, nepoužité Doprava: Kuriér UPS + 6,50 € Cena je pevná.
UV LED lampa na nechty, SUNUV 48W UV sušič nechtov SUN4
➤【Inteligentná teplotná ochrana】 Tento stroj na nechty má 4 nastavenia časovača: 10s, 30s, 60s a 99s (režim nízkej teploty). Stlačením tlačidla 99s pre spustenie nízkoteplotného režimu sa v priebehu času postupne zvýši výkon, čím sa odstráni bolesť spôsobená zasychaním gélu. ➤【Profesionálny sušič nechtov všetko v jednom】Profesionálna 48W UV 365 + 405nm lampa na nechty je vybavená 36 LED korálkami, ktoré dokážu sušiť rôzne laky na nechty, ako je UV lepidlo, gravírovacie lepidlo, tvrdé lepidlo atď. dobu vytvrdzovania o 60% ako iné ľad lampy na nechty. ➤【LCD displej a inteligentný infračervený senzor】 LCD displej zobrazuje dobu vytvrdzovania. Keď stlačíte tlačidlo 10s, 30s, 60s, časovač začne odpočítavať; Keď stlačíte tlačidlo 99s alebo keď sa spustí infračervený senzor, časovač sa začne odpočítavať. Vďaka šikovnému infračervenému senzoru môže lampa na nechty pracovať automaticky bez nastavovania časovača. ➤【Dlhotrvajúca a bezpečná LED】 Korálky LED s UV svetlom majú životnosť 50 000 hodín, je to skôr ako biele svetlo slnka, ktoré chránia vaše oči a pokožku pred poškodením. 36 LED guličiek je rovnomerne rozmiestnených vo vnútri lampy na nechty, aby pomohli rovnomerne vytvrdiť gél lak. Nie je potrebné sa starať o výmenu korálikov lampy. ➤【SUNUV Advantage】 SUNUV sa špecializuje na UV LED sušiče nechtov a vyvinula prvú UV LED lampu na nechty. Lampa na nechty SUNUV je určená pre profesionálne manikérky aj amatérov. Značke dôveruje viac ako 5 miliónov profesionálov a salónov po celom svete pre jej výnimočnú kvalitu a jednoduché použitie.