bazár, predaj, inzercia, predám

Len odskysany pleteny kardigan

Kategória: Svetre

Predám len odskysany značkový kardigan. Velkosť Mko.Cena 25€ + darček
Len odskysany pleteny kardigan
Podobné inzeráty
Pletený Semišový kardigán /sveter
Predám dámsky pletený kardigán z imitácie semišu..veľ.M.100%Acrylic.oblečeny 2x,..akurát vzadu vytiahnutá nitka(vidíte na foto),taký som už kúpila,a vzadu maličký fľiačik..nič strašné.vnútro mierne žmoĺ potrebné ho vyčistiť.stav všetko pofotené..kardigán nieje na zapínanie..stále v peknom stave.farba krémová-béžová.cena 17€plus pošta.pozri ďalšie moje inzeráty.
Žltý pletený kardigán
Ponúkam na predaj žltý pletený kardigán so strapcami, veľkosť S/M. Objednaný online a len odskúšaný. Značka Daphnéa. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. Telefónne číslo nie je pravé.
Pletený bordový kardigan č. 40/42
Predám bordový pletený kardigan vo veľmi dobrom stave
Pleteny kardigan sveter
Pleteny sveter, kardigan, krasnej tmavozelenej farby. 2xobleceny, ako novy. Dlzka 84, sirka pod pazuchami cca 47. Podla potreby premeriam. Na vreckach ozdoba z malych perliciek. Velkost pisana XS, sedi XS-S. Nema zapinanie. Cena bez postovneho. Pri kontakte mailom si skontrolujte Spam a spravnost vasho mailu.
Hnedý kardigán/ svetrík
Krásny pletený kardigán/ svetrík s gombičkami. farba: svetlo-hnedá značka: Colourville veľkosť: 38 dá sa nosiť ako kardigan, aj ako svetrík bez chýb
Kardigán Street One, top s.Oliver, veľ. XL
1/ Kardigán Street One, veľ. XL Nový dámsky kardigán Street One, veľ. XL, rozmery: dlžka 83cm pod pazuchami 2x62cm, rukáv 59/46cm. Pod krkom sa dá zapnúť na háčk. Kardigán je krásny, nie je tenučký ale ani veľmi hrubý - príjemný materiál 50% bavlna a 50% polyakryl. Cena 21€ + poštovné. PC: 72€ r125 2/ Dámsky top s.Oliver, veľ. XL/XXL Top je nový s visačkou, veľkosť označená XL, sedí určite aj na XXL - tu sú rozmery: dlžka 68cm, pod pazuchami 2x59cm, rukáv je 3/4 dlžky - od pleca 46 a od pazuchy 33cm. 100% bavlna. Popis výrobcu: s.Oliver Dámske top 04.899.39.5350.49X0 Jewel Red Knit Dessin 34. Materiál: 76% bavlna, 26% polyester Tričko rovného strihu, s trendy prúžky, ktoré nerozširujú postavu, pre voľnočasové aj denné nosenie ideálne. Nové s visačkou. Vhodné ako darček. Cena 14€ + poštovné. R110 Pri kúpe obidvoch poštovné neplatíte.