bazár, predaj, inzercia, predám

LEN U NÁSNa predaj stánok s rýchlym občerstvením

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na predaj 2 roky prevádzkovaný stánok s rýchlym občerstvením.

Materiál: drevokonštrukcia, základ je železný, zateplený, strecha je plechová
Inžinierske siete: trojfázová el.prípojka (vlastná poistková skriňa), prípojka na kanalizáciu a na verejný vodovod

Zariadenie je vyhovujúce hygienickým predpisom: drevené pulty, dvojrez+jednodrez-k obom sú namontované vodovodné batérie. Steny a podlahy sú umývateľné, teplú vodu zabezpečuje prietokový ohrievač. Nábytok (bez spotrebičov) je súčasťou tejto ponuky a predajnej ceny.

Bezpečnosť zabezpečuje alarm DSC. Osvetlenie vnútorné aj vonkajšie je LEDkové, zvonka sa nachádza veľká reklamná tabuľa a z boku bezpečnostná skrinka na plynovú bombu.

Stánok fungoval ako bufet na výrobu a predaj rýchleho občerstvenia a zmrzliny.
Je premiestniteľný (odvoz zabezpečuje kupujúci), schválený RUZV. Pozemok nie je súčasťou predaja.

Možnosť dokúpenia týchto spotrebičov:stroj na výrobu točenej zmrzliny(trojpákový),elektrický gril,3ks fritézy,nová kombinovaná chladnička s mrazničkou,chladiaci pult.

Bližšie informácie a záujem o obhliadky volajte prosím .
LEN U NÁSNa predaj stánok s rýchlym občerstvením
Podobné inzeráty
Stanok s rýchlym občerstvením
Predám stánok s rýchlym občerstvením. Čiastočne zariadený. Stánok sa nachádza na autobusovej stanici v meste Vráble. V prípade záujmu viac informácií poskytnem telefonicky alebo emailom.
PREDAJ stánku s občerstvením Vráble (CH064-15-JAPIa)
CH064-15-JAPIa Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj plne vybavený stánok pre rýchle občerstvenie v priemyselnom parku Vráble s rozlohou cca 30m2. Stánok bol donedávna v plnej prevádzke a má svoju stálu klientelu. Priestor je zariadený ekasou - FiskalPro s možnosťou platby aj kartou. K stánku prislúcha aj vybavená letná terasa. Priestor sa predáva aj so zariadením ako je: - predajný pult - 4x mrazák - 2x chladnička - vlastný pult pre pečivo Pek Snack - rúra na pečenie pečiva - zapekací gril - veľký gril na hot-dogy - fritéza - kontaktný gril - kávovar Objekt sa nachádza na mestskom pozemku s nájomnou zmluvou na dobu neurčitú. Cena prenájmu tohto priestoru je 100€ mesačne. V objekte sa nachádza elektrická energia, voda a kanalizácia. Cena elektrickej energie je zálohovo 60€, internet 13€, pri vode ešte nebol robený odpočet. Celkovo sa mesačné náklady na prevádzku (prenájom, energie, internet) pohybujú okolo 200€/mesiac. Možnosť predaja stánku aj s s.r.o., na ktorú sú vybavené povolenia na predaj tabaku a alkoholu a rovnako aj celkové schválenie hygienou na prevádzkovanie rýchleho občerstvenia. Stánok disponuje aj s vlastnou webstránkou a účtom na Facebooku. Celková cena za predaj prevádzky so zariadením je 15 000€, výsledná cena je bez skrytých poplatkov. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na:
Fast food stánok | MI-Nám. osloboditeľov | NA PREDAJ |
Almond Reality Vám ponúka na predaj stánok na Nám. osloboditeľov v centre mesta Michalovce. Stánok je vhodný na prevádzku rýchleho občerstvenia. Predáva sa s kompletným vybavením. Je možné okamžite otvoriť a prevádzkovať. Stánok je napojený na elektrinu, vodu a odpad. Pozemok pod stánkom nie je súčasťou predaja. Je v prenájme od mesta. Cena: 15.900 EUR Pre bližšie info alebo dohodnutie si termínu obhliadky nás kontaktujte na telefónnom čísle . Almond Reality, Nám. osloboditeľov 10, Michalovce.
Predaj-prenajom -spolupráca
Predám Stanok -kontajner umiestnený na sídlisku Juh v Poprade. Zároveň odstupim moznost prevádzkovania na prenajatom pozemku kde sú všetky povolenia vrátane hygieny na prevádzkovanie stánku-gastro. Stanok je vhodný na celoročne prevádzkovanie Pizza - kebab - Burger a podobne Cena a bližšie info
Gastro stánok KEBAB-Langoše
Predám gastro stánok KEBAB-Langoše je komplet vybavený, na Limbovej ul. Trnave.
Dáme do prenájmu gastro príves, predajňa, stánok, bufet
Dáme do prenájmu príves, stánok, predajňa, obchod. Je plne vybavený a zariadený ako bufet, vyčap 3-točka, 2-fritéza s vypušťakmi, mikrovlnka, zapekací gril, plalacinkovač, 2-platnička, mrazák, kanvica, 2x chladnička na potraviny, veľká presklená chladnička na nápoje, veľa odkladacieho priestoru. Cena 499,-€/mesiac. Aj na víkend cena 250,-€ štvrtok-nedeľa. Krátkodobo je vec dohody. Nebránime sa aj spolupráci pri rôznych akciách. Všetko je vecou dohody. Vhodné na vinobranie, hody, trhy, burzy. Miesto podnikania si musite nájsť. Iba volať ‼️ Na vypisovanie nemáme čas. Termin od 1.7. do 31.8 obsadený. Rezervácie IBA po telefóne.