bazár, predaj, inzercia, predám

Lenoska

Kategória: Kreslá a gauče

Predam lenosku vo velmi dobrom stave, osobny odber
Lenoska
Podobné inzeráty
Leňoška/pohovka/kanapa/otoman
Na predaj leňoška elegantného hnedého odtieňa, ktorá zaručene prinesie do vášho domova teplo a štýl. S rozmermi 130x88x130 cm je dostatočne veľká, aby sa na nej pohodlne usadili viacerí leňoši (asi to nebude spisovne). Predáva sa s tromi pohodlnými vankúšmi, ktoré zaručia maximálny komfort pri sedení. Leňoška je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zaručuje jej trvanlivosť a odolnosť. Kúpená za účelom leňošenia, ale prišli deti a musí ísť... Deti sa chcú hrať. Tak bola len rozbalená a skladovaná. Pôvodná cena bola 520,- Eur. V rámci okresu vieme zabezpečiť prepravu.
Strieborná baroková / Chesterfield leňoška
Strieborná leňoška Farba: strieborná Materiál: Nohy z dreveného masívu + poťah z umelej kože Rozmery: 168 x 58 x 77 cm (Š x H x V) Výška sedadla: 43 cm Výška nôh: 20 cm Tkanina: PVC: 100% Leňoška baroko / Chesterfield je potiahnutá krásnou vysokokvalitnou kožou, ktorá sa ľahko čistí. Má hustú molitanovú výplň, a tak poskytuje maximálne pohodlie. Nohy z dreveného masívu zabezpečujú stabilnú konštrukciu. Cena: 189 EUR Len osobný odber. Je možné leňošku odviesť bežným osobným 5 dverovým autom.
Masážna leňoška s vyhrevnou funkciou
Extra vysoké operadlo a ergonomický tvar umožňujú obzvlášť pohodlnú polohu pri oddychu. Leňoška má 8 masážnych bodov a 5 rôznych masážnych režimov z ktorých každý je možné požívať v 2 úrovniach intenzity. Funkcia vyhrievania je obzvlášť príjemná a dokonalá pre chladné obdobie. Zahreje svaly a uvoľní ich. Časovač po uplynutí nastaveného času ležadlo automaticky vypne. Diaľkový ovládač sa ľahko používa vďaka vysvetľujúcim symbolom a dá sa pohodlne uložiť do bočnej priehradky. Pôvodná cena 190€
jedálenské baroko/vintage kreslo/pohovka/leňoška/taburet
Kúpim zachovalé používané/nové jedálenské kreslo/pohovku/leňošku/taburet/stoličku v baroko/vintage štýle - ponúknite. Cena: ponúknite čo: vintage, baroko, barok, barokový štýl, kreslo, stolička, pohovka, leňoška, taburet, taburetka, díván, kanapa, kúpim, zamat, plyš, ...
Leňoška
Predám používané kreslo-lenoska,v pravom rohu vzadu zašite viď foto a mala cca 0,5cm dierka tiež zašitá
Relaxačné kreslo - leňoška
Predám sivohnedé relaxačné ležadlo Isabella, výrobca Cotta Lichtenštajnsko. V dobrom stave bez poškodenia poťahu a bez fľakov. Málo používané. V prípade záujmu dohoda na cene možná. Cena nového 300€. Relaxačné kreslo, relaxačné ležadlo, leňoška.