bazár, predaj, inzercia, predám

Lenovo 300 wireless compact mouse

Kategória: Myši

Úplne nová, zabalená. Nevyužijem, tak posúvam.
Lenovo 300 wireless compact mouse
Podobné inzeráty
ALIENWARE WIRED/WIRELESS GAMING MOUSE - AW610M - DARK SIDE O
I'm selling ALIENWARE WIRED/WIRELESS GAMING MOUSE - AW610M - DARK SIDE OF THE MOON. Dual mode wired & wireless gaming mouse with rechargeable lithium ion battery & seven programmable buttons for performance that takes no prisoners. It's new I got it as a gift but I don't need gaming mouse. You can contact me anytime via text or email. Personal collection only. Thanks
Podložky pod myš a klávesnicu - rôzne veľkosti a materiály
Ponúkam na predaj 3 ks podložiek pod myš a klávesnicu. Rozmery aj ceny sú priamo na fotkách. Všetky podložky sú v super stave. Pri odbere viac ks ponúkam zľavu. Predávam z dôvodu potreby väčšej podložky. Osobný odber v KE alebo poštou pri platbe vopred. Cena je pevná. Nevymieňam, nezjednávam. KW: gaming, mouse mat, mousemat, mousepad, mouse pad, pc podlozka, podlozka pod mys, podlozka pod klavesnicu, big mouse mat, big mouse pad, xxl podlozka pod mys, xxl podlozka pod klavesnicu, hyperx, rapture, razer, logitech, pc mouse pad, pc mouse mat
Apple Magic Mouse 2 – vesmírne sivá
Predám málo používanú myš Apple Magic Mouse 2. Vylepšená Apple Magic Mouse 2 vo vesmírne sivej farbe je dobíjacia, takže sa zaobídete bez tradičných batérií. Je ľahšia, vďaka vstavanej batérii a súvislému dnu má menej pohyblivých súčiastok, navyše má optimalizovaný dizajn nožičiek. Magic Mouse 2 tak presnejšie vníma pohyb a pohybuje sa po stole s menším odporom. A na Multi-Touch povrchu môžete vykonávať jednoduché gestá ako prechádzanie medzi webovými stránkami alebo posúvanie dokumentov. Magic Mouse 2 je pripravená na použitie hneď po vybalení s Macom sa spáruje automaticky.
Apple Magic Mouse 2 – biela
Predám málo používanú Apple Magic Mouse 2. Novo navrhnutá Apple Magic Mouse 2 je dobíjacia, takže sa zaobídete bez tradičných batérií. Je ľahšia, vďaka vstavanej batérii a súvislému dnu má menej pohyblivých súčiastok, navyše má optimalizovaný dizajn nožičiek. Magic Mouse 2 tak presnejšie vníma pohyb a pohybuje sa po stole s menším odporom. A na Multi-Touch povrchu môžete vykonávať jednoduché gestá ako prechádzanie medzi webovými stránkami alebo posúvanie dokumentov. Magic Mouse 2 je pripravená na použitie hneď po vybalení as Macom sa spáruje automaticky.
Bezdrôtový trackball Kensington Expert Mouse K72359WW
predám úplne nový trackball - myš Bezdrôtový trackball Kensington Expert Mouse K72359WW. všetky jeho prednosti, nastavenie a návody sú zdarma. podrobný popis je nájdete na kde som ho aj kúpil. Žiaľ nemožem s ním pracovať zo zdravotných dôvodov (zranenie ruky). V balíčku je aj podopierka ruky, ktorú môžete, ale aj nemusíte používať. Kúpil som za 119,- €.
Predám zabalenú - neotvorenú Apple Wireless Magic Mouse
Predám zabalenú - neotvorenú Apple Wireless Magic Mouse Samozrjeme keďže sa jedná o nerozbalený produkt všetko je nepoškodené a so všetkým čo k nej patrí. (Lightning Kábel a myš somotná)