bazár, predaj, inzercia, predám

lesny pozemok, luka, pasiwnok, les, pri lese

Kategória: Záhrady

Hladam chatu alebo pozemok pri lese aj v extravilane za ucelom vysadby stromov a chovu vciel.
Lokalita:
- Zbynov, Rajecke Teplice, Poluvsie, Stranske, Konska,
- Terchova,
- Martin Strane a okolie.
Nie som RK.
lesny pozemok, luka, pasiwnok, les, pri lese
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNE Na predaj pozemok v Rokytove pri Humennom (N025-1
N025-14-ZDHA3 Uverejňujeme iba aktuálne ponuky!!! EXKLUZÍVNE - Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality ponúka na predaj pozemok v Rokytove pri Humennom. Čaro vidieka, ticho, relax, krásna príroda. To všetko ponúka pozemok v Rokytove pri Humennom (cca 300 obyvateľov) o výmere 3087m² v tvare písmena "nepravidelného" L. Či už tento pozemok s úrodnou pôdou využijete na výstavbu rodinného domu alebo víkendovej chaty, prípadne na pestovanie, je už len na vás. Rozmery: šírka prednej časti pozemku cca 34 m - na vjazde na pozemok dĺžka cca 81m šírka zadnej časti pozemku je cca 60m dĺžka cca 15 m (v užšej časti) Z inžinierskych sietí, sa pri pozemku nachádzajú prípojka na elektrinu a plyn + obecný vodovod. Odpad treba riešiť žumpou, prípadne ČOV. Za pozemkom sa nachádza lúka. Občianska vybavenosť v obci je dobrá. Nachádza sa tu materská škola, obchod s potravinami, centrum sociálnych služieb pre seniorov, pošta, pohostinstvo, ihrisko. Základná škola sa nachádza v 7 km vzdialenej obci Koškovce. Vzdialenosť najbližších okresných miest: - Humenné 22 km (autobusová doprava) - Medzilaborce 25 km (autobusová doprava) VÝHODY: - dobrá občianska vybavenosť - obecný vodovod - tichá a krásna lokalita 360° OBHLIADKA: 2 x 360° foto - link skopírovať do prehliadača my./show/?m=HDQHrU85GNp HOĎTE STAROSTI S PREDAJOM ALEBO KÚPOU VAŠEJ NEHNUTEĽNOSTI NA NAŠE PLECIA Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Seriózny prístup a ľudské jednanie. Jasné podmienky a žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť. Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme osobne. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu ma kontaktujte... Váš maklér
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. GPS: 48°51'20.7"N 21°10'14.8"E Cena je fixná.
Záhrada , rekreačný investičný pozemok 2909m2
Hľadáte pozemok pre vlastnú záhradu, kde budú mať nekonečný výbeh Vaše deti a zvieratká? Prípadne chcete vložiť Vaše peniaze do nehnuteľnosti a využiť neustále zvyšujúce ceny pozemkov, s možnosťou ďalšieho využitia v budúcnosti a zároveň miesto, kde si viete oddýchnuť a vyčistiť hlavu, vždy keď tam prídete? Prípadne oboje naraz. Ponúkame na predaj slnečný pozemok v extraviláne, kúsok od kaplnky pri výjazde zo Svätého Jura, smerom na Bratislavu. Pozemok je samostatný, tvorí celú jednu terasu vo svahu, s krásnymi výhľadmi. Je osadený na nenápadnej odbočke od cesty, vďaka čomu máte svoj kúsok raja v súkromí, a nie priamo pri ceste-komunikácií s pravidelným pohybom áut, chodcov či cyklistov. Pôvodne bol využívaný ako vinica, ale už dlhé roky to bola skôr lúka s postupným zarastaním náletových drevín, my sme ho už vyčistili, a pravidelne kosíme. Na pozemku vzhľadom na umiestnenie nie je možná výstavba, podľa UPI len sklad o veľkosti 16m2. V prípade častejšieho trávenia je preto vhodný skôr pre karavan, či prípadný mobilný domček – ako je vidieť v poslednej dobe v okolí. Pozemky okolo sú mimo jedného novovysadeného vinohradu opustené, čo tiež prospieva kľudu a pohode bez rušenia. My sme ju tiež pôvodne chceli využiť na pestovanie plodín a časť vinohradu, no vzhľadom na čas je to pre nás nemožné a chceli by sme pozemok posunúť niekomu, kto ho naplno využije.
DLHODOBO prenajmeme záhradu pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme záhradu pri lese v Dúbravke. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla... Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, prípadne aj drevenú chatku z Hornbachu a pod.) alebo napr. na záhradkárčenie (pozemok je čiatočne zatrávnený a čiastočne bol využívaný na pestovnie). Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Za určitých podmienok je aj možnosť využívania elektriky. Prístup autom možný až k pozemku. Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Záhrada hraničí z jednej strany s lesom, kam sa dá ísť priamo zo záhrady. Od okolitého sveta je záhrada oplotená, ale medzi záhradou a susednou záhradou plot nie je, nakoľko v tejto lokalite bolo zvykom oploti vždy viac záhrad spolu. Je možné na vlastné náklady si plotík realizovať. Jednorázový poplatok 250,- Eur splatný pri rezervácii (nevratný poplatok, ktorý sa nezapočítava na nájomné). Cena 110 Eur/mesiac pri platbe 12 mesiacov vopred, cena 120 Eur/mesiac pri platbe 3 mesiace vopred.
Chata Čermeľ
Ponúkam na predaj záhradu s chatkou priamo v nádhernej prírode.  Záhrada sa nachádza v časti Humniská. Dobré susedské vzťahy. Záhrada + zastavaná plocha spolu majú výmeru 656m2, pozemok je rovinatý až mierny svah, orientovaný na východ. Ku záhrade je prístup autom z dvoch strán po poľnej ceste. Priamo za chatou začína les. Pred chatou je rozľahlá lúka s trvalým trávnatým porastom. Za pozemkom vo vzdialenosti cca 25 m tečie potok. Pozemok je kompletne oplotený vrátane novej brány. Existujúca chata má výmeru 50m2. Konštrukcia drevená na betónových základoch. Z dvoch strán obložená drevom, drevo je impregnované. Zo zadnej a prednej strany je obloženie kombinované z dosiek Cetris + drevený obklad. Chata je čiastočne podpivničená. Vďaka kvalitným materiálom, je v chate aj počas leta príjemne, bez potreby klimatizácie. Chata je momentálne bez inžinierskych sietí. Čakáme na zriadenie prípojky od VSD. Dokumenty od VSD a dotknutých úradov k nahliadnutiu. Po pripojení sa plánuje navŕtanie studne. Prútikár už vytýčil bod. Voda je v hĺbke cca 20 m. Momentálne sa na záhrade využíva dažďová voda z 1000L nádrže. Cena nehnuteľností: 60.000 € - dohoda možná Som súkromná osoba. RK kontaktovať iba s klientom.
Záhradný pozemok v katastrálnom území obce Myjava o výmere 1
SaleA - váš partner v realitách vám ponúka na predaj pekný záhradný pozemok o výmere 1.845m2. Rozmery: viďte priloženú mapku Ponúkaný pozemok sa nachádza v katastrálnom území Myjava časť Turá Lúka - Jaseníky. Myjava je okresné mesto, ktoré sa nachádza v západnej časti Trenčianskeho kraja, 40 km od krajského mesta Trenčín. Výhody: - pozemok je rovinatý - má široké využitie: záhrada, ovocný sad, ovocné kríky, vinohrad atď. - pozemok je na vyvýšenom mieste, slnečný s krásnym výhľadom na okolitú prírodu - nachádza sa na tichom a pokojnom mieste - ---- vedie k nemu prístupová asfaltová cesta - možnosť napojiť sa na elektriku -studňa podľa vašej potreby Treba vidieť! Cena: 15€/m2 V prípade vážneho záujmu dohoda istá Pre bližšie informácie vás rád oboznámim telefonicky na čísle alebo mailom: