bazár, predaj, inzercia, predám

Leštička na lyže značky MONTANA

Kategória: Ostatné

Kvalitná leštička na lyže značky MONTANA s ohrievaným plsteným kobercom a prítlakom. Ide o stroj na finálne vyleštenie sklznice voskovaných lyží. Stroj je poháňaný elektrickým motorom. Telo stroja ja mohutné a kovové.
Leštička na lyže značky MONTANA
Podobné inzeráty
Montana Black 400ml
Montana Black 400ml – Cena 4.20EUR/ks. Je jeden z najlepších sprejov vo svojej triede. Zloženie na báze Nitro-Combination zaisťuje vysoký krytie, matný povrch, perfektné ovládanie a manipuláciu. Posledný update ponúka 187 farebných odtieňov, ktoré môžu byť aplikované na akýkoľvek povrch. Krátky čas schnutia umožňuje rýchle opätovné nanesenie farby a okamžité prekrytie s inými farbami. Neparfumovaná aerosólová farba vyrobená podľa najvyšších kvalitatívnych, zdravotných a ekologických štandardov. Farba v spreji Montana Black je známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou. Perfektný nástroj pre street art a graffiti art. Vďaka vysokotlakovému ventilu umožňuje Montana Black používateľom rýchlu aplikáciu. Odolné voči poveternostným podmienkam tak ako v lete, tak aj v zime. Efektivita, Kvalita a Spoľahlivosť Montana Black 400ml je vysokotlakový systém na báze „Nitro-Combination“ a je to jedna z najlepších plechoviek vo svojej triede.  Zažite dokonalý zážitok zo sprejovania s perfektným ovládaním a manipuláciou. Neparfumovaná aerosólová farba vyrobená v najvyššej kvalite, zdravotne nezávadná a podľa environmentálnych noriem. Farba v spreji Montana BLACK je známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou. V kombinácii s rôznymi dostupnými tryskami, zažijú umelci novú éru možnosti striekania. Systém Farieb Montana Black 400ml, znovu  zdokonalený, ponúka dynamický rozsah farieb. So 187 matnými farebnými odtieňmi, rad zahŕňa 7 „Power“ farieb, ako aj metalické odtiene, zlatú, medenú a striebornú. Je tiež vybavený „True“ skutočnými farby, ktoré simulujú hodnoty CMY(K) (Cyan, Magenta, Yellow, Key-Black) a špeciálne farby writerov.
Akumulátorová leštička na auto Einhell + príslušenstvo
Predám takmer novú akumulátorovú leštičku na auto Einhell + batériu a nabíjačku. Leštička bola použitá 2 krát, a teda je takmer nepoužívaná a v 100% stave. Batéria a aj nabíjačka je kompatibilná s ostatnými akumulátorovými výrobkami Einhell. Leštička je úplne nevyužitá. Cena celej sady bola dokopy 125,50 eur, ale predám ju za 90 eur. Cena je aj s poštovným.
Lesticka Rupes Big Foot 15 mark III NOVA
Lesticka Rupes Big Foot 15 mark III NOVA nepouzita, zaruka
Lesticka Rupes Mini Big Foot LHR75E NOVA
Lesticka Rupes Mini Big Foot LHR75E NOVA, nepouzita , zaruka
Lesticka Rupes Big Foot 21 mark III , NOVÁ
Lesticka Rupes Big Foot 21 mark III NOVA , zaruka , nepouzita
Lesticka na fotografie
predám lesticku na fotografie kovos 24A. Lesticka je bez prívodného kábla