bazár, predaj, inzercia, predám

letne kimono kaftan plazovy prehos

Kategória: Plavky

26.7.2023 - Mam na predaj kimono, ktore mozete nsit k plavkam na plaz, k bazenu, ale aj k letnemu outfitu do mest.

Kimono ma dlhe rukavy, ale viete si ich aj vyhrnut.

Kimono je nove.

Velkost UNI

Pozrite si vsetky mje inzeraty
letne kimono kaftan plazovy prehos
Podobné inzeráty
Kimono cierne priesvitne plazove oblecenie
26.7.2023 - Mam na predaj kimono kaftan plazovy prehos, ktory mozete nosit k plavkam, ale aj k beznemu obleceniu. Kimono je nove, velkost UNI Pozrite si vsetky moje inzeraty :)
Cipkovane cierne plazove kimono
26.7.2023 - Mam na predaj nove plazove kimono kaftan prehos k plavkam na dovolenku. Velkost UNI Pozrite si vsetky moje inzeraty.
Kimono kaftan na plaz
Mam na predaj nove kimono kaftan plazove oblecenie v cierno-bielom prevedeni. Material: 100% polyester NOVE, UNI Pozrite si vsetky moje inzeraty.
Kardigan / kimono by Plačková XS
Kardigan / kimono by Plačková XS
Rozne plavky a plážové oblečko
žové Calzedonia vel.S 75C nové.Cena 30E PC 65E 2.Tyrkysové Marks&Spencer vel.S nové.Cena 25E PC 65E 3.Modre Calzedonia vel.S cena 10E žové Calzedonia vel.S cena 10E 5.Zelené Calzedonia vel.S cena 15E Oblečené raz. 6.Šaty cierne Calzedonia vel.S .Cena 15E 7.Kaftan modry C&A .Uni velkosť.nový .Cena 8E žové šaty Palmers XS/S elasticke 15E. 9.Žlté Calzedonia vel.S .Cena 15E
Dvojdielne plavky
Trendové dámske plavky so zvieracou potlačou pre váš pozoruhodný plážový vzhľad. Bezchybné spracovanie z mäkkého a na dotyk príjemného textilu pre maximálne pohodlie. Vrchný diel má efektný dizajn s atraktívnym prepletaním a zaväzovaním na chrbte. Obsahuje aj vyberateľné vypchávky. Spodný diel má vysoký pás, vhodný pre každú postavu, a zvýrazňujúci šperk, vďaka ktorému vyniknete. Hitová ponuka na dovolenku pri mori alebo kúpeľný víkend, vďaka ktorej budete jedinečná. Starostlivosť: Pre dlhšiu životnosť a lepší vzhľad odevu odporúčame ručné pranie. Modelka je vysoká 170 cm a pózuje s veľkosťou S. Nenosené, nesadla veľkosť, pôvodná cena 21 eur. Veľkosť M.