bazár, predaj, inzercia, predám

linka na recykláciu káblov ,mokrý splav

Kategória: Výrobná linka

Predám linku na recykláciu odpadových káblov. Separátor je nový vrátane čerpadla ,sita,nádrže -všetko nové. K separátoru je nožový mlyn Rapid 11kw. Výkon 120kg/hod káblov. Mlyn je vo výbornom stave ,nože nabrúsené. Privezte káble 24/7 ,rád stroj predvediem.
video rovnakej linky už predanej
linka na recykláciu káblov ,mokrý splav
Podobné inzeráty
separátor, mokrý splav
Dobrý deň. Predám nový gravitačný separátor / mokrý splav. Pracovná plocha 450x2000 ,výkon 250-450kg/ ,podľa materiálu. Najviac sa používa na recykláciu káblov ale oddelí akýkolvek iný materiál s rozdielnou hmotnosťou. Je vhodný aj na pranie odpadu zo suchého separátoru na recykláciu káblov. Nastavenie sklonu ,nastavenie prietoku vody. Možnosť zmeny rozmerov/výkonu ,farby atd. výroba trvá 3-4 týždne.
separátor granulátu, recyklácia káblov
Dobrý deň. Predám nový gravitačný separátor / mokrý splav. Pracovná plocha 450x2000 ,výkon 250-450kg/ ,podľa materiálu. Najviac sa používa na recykláciu káblov ale oddelí akýkolvek iný materiál s rozdielnou hmotnosťou. Je vhodný aj na pranie odpadu zo suchého separátoru na recykláciu káblov. Nastavenie sklonu ,nastavenie prietoku vody. Možnosť zmeny rozmerov/výkonu ,farby atd. výroba trvá 3-4 týždne. Separátor na foto je k odberu okamžite.
Kompletná výrobná linka na peletovanie organických zmesí.
Výrobná spoločnosť odpredá technologické zariadenie - peletizačnú linku vhodnú na výrobu peliet z rôznych zmesí biomasy (energetické pelety, organické hnojivá, kŕmne zmesi, podstieľky pre zvieratá ...). Linka je kompletná od surovinových vstupov, cez ich úpravu, miešanie, peletovanie na chladenie, balenie: - peletizér ANDRITZ typ Paladin P600B (2x55 kW elektromotory, výkon 1,5 - 4 tony/hod), - Zásobníky surovín ...... 6 ks - Elevátory .............. 4 ks - Výkonný miešač, objem 2 m3 ........ 1 ks - Protiprúdny chladič, objem 3 m3 .. 1 ks - Drvič kladivový, dopravníky ... - Fóliovačka paletovaného tovaru zn Comarme. Linka je plne funkčná a produkuje do 10.7.2023. Po tomto termíne je určená na predaj ako celok, prípadne po častiach. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať e-mailom (peter.kotrady@), či telefonicky.
Automatická pytlovací linka/ pytlovací stroj balení do pytlů
Balící linka je vybavena zásobníkem prázdných pytlů, ze kterého je pytel automaticky vyzvednut a nasazen na plnící hubici. Po naplnění naváženou dávkou je pytel automaticky spuštěn na odváděcí pás a zaveden do zavírací linky. Linka může být vybavena střásáním produktu v průběhu plnění pytle nebo porézní sondou pro odsátí vzduchu z pytle pro lepší usazení produktu na dno pytle. Nyní nově lze osadit linku robotickým pracovištěm pro paletizaci ve spolupráci s firmou Kawasaki.
Riadiaca skrinka, ovladacia skrinka
Riadiaca skrinka ovladala 10kw motor a 1,5kw motor na odsavanie, spustanie hviezda trojuholnik, casove nastavenie spustania atd. Vratane kablov a koncakov, dohoda istá
Briketovacia linka BRIKLIS
Hydraulický LIS BrikStar 200, sušička BUS 200, predkúrenisko, balička, .... V prevádzke cca 8000 hodín, linka je plne funkčná vo veľmi dobrom stave, r.v. 2010, príkon 56 kW, valcové brikety 200 kg/h. Cena 45000 EUR resp. dohoda. Roznava. Tel. .