bazár, predaj, inzercia, predám

Literatúra faktu

Kategória: Ostatné

Kronika polistopadového vývoje 1989-1994 Slavomír Ravik 4eur -po česky
Slovenská armáda 1939-1945 Kliment Charles K. - Nakládal Břetislav 6eur -po česky
Poker o Prahu - posledních 100 dní protektorátu
Ströbinger, Rudolf 2eur -po česky
_____________________________________________

Andrej Hlinka 1864 - 1938 Karol Sidor František Vnuk 8eur_PREDANÉ
Boží ľud na cestách_Štefan Šmálik 5eur
Slovenská jar Hučko Ján 5eur
Spomienky na Lenina: Krupská Naděžda 1eur
Filozofia osvietenstva, romantizmu a idealizmu
Jozef Michalov 5eur
Filozofia renesancie a baroka Jozef Michalov 5eur
Stopäťdesiat rokov v živote národa
Slovensko v rokoch 1843 - 1993 František Vnuk
5eur
Kresťanský stredovek Slovenska Jozef Kútnik Šmálov 5eur
Bojnice krajina-človek-kultúra: ŽABENSKÝ Marián 5eur
Dejiny Slovenska a Slovákov
v časovej následnosti faktov dvoch tisícročí
Milan S. Ďurica 10eur
Proces s dr. J. Tisom Anton Rašla & Ernest Žabkay 5eur

+ poštovné
Dohoda možná posielam aj ako list
PROSÍM VOLAŤ
Literatúra faktu
Podobné inzeráty
Literatúra faktu a vojnová literatúra
Literatúra faktu a vojnová literatúra Predám knihy: Černí lovci, 20 eur Dělostřelecká tvrz Hanička, 28 eur Na demarkační čáře, 25 eur Ďábelská garda 1, 22 eur Šluknovská zrada, 20 eur Lékaři a nacismus, 25 eur Bitva o severní Afriku, 8 eur Oevnění IV.sboru, Část 1: Záchytný hák na řece Olši, 20 eur Třetí říše v barvě, 8 eur Krvavý Sevastopol, 10 eur Prebal malé poškodenia Bojoval jsem u Stalingradu, 10 eur Veľké bitky druhej svetovej vojny, 10 eur Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Zásielkovňa: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
Detské A INE knihy 76 + nemecka kniha z roku 1915
Jm Marchenwald/nemecka kniha z roku 1915/ Jindrich S.Baar - Farska panicka kohouti z roku 1929 Jiri Vejvoda - Nárok na rock - vyznanie československých rockových hviezd/hudobná kniha/ UFO - Peter Halden - Záhada, či skutočnosť ? Prípad kapitána Hooka Tancujuca Mulica Partizáni v Československu 1941-1945 Slávni detektivove/Poirot,Marple,Holmes,.../ Kráľovstvo kvetov Masa a medveď - Riekanky O starenke z Ostrého vrchu Angelika a jej láska Angelika sa buri Tajemstvi času a vesmíru Danielle Steelová - Palomino Zuzka Zguriska - Metropola pod slamou Niccolo Machiavelli - Učiteľ vladarov Peter Benchley - Bestia Georges Simenon - Maigret se bráni Michal Hvorecky - Posledný hit Georges Simenon - Maigretovo rozprávanie Panoráma svetovej kinematografie Magisterium kniha prvá - Železná skúška Thomas Brezina - Chalani a ine katastrofy Thomas Brezina - Pocuj tebe preskocilo ? Čarovný lukostrelec Predpovede ktoré nevyšli Myši a pieskomily Jules Verne - Matej Šándor - Nový gróf Monte Christo 2 Jules Verne - Matej Šándor - Nový gróf Monte Christo 3 Dejiny Británie S divokymi chalanmi - Futbal - Julo Stonozka S divokymi chalanmi - Futbal - Felix Uragán Kai Meyer - Piráti z Karibiku - Bežci po vlnách Jozef Lada/Jaroslav Hašek - Osudy dobrého vojaka Švejka za svetové valky 3,4 Trnky - Brnky Mária Razusova-Martakova - Junacka pasovacka Kraje a okresy Slovenska Róbert Harris - Duch Matematika základnej školy v heslach Technológia pre čník ucebny odbor krajcirka Svetová literatúra - 300 obsahov z diel svetových spisovateľov Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry výber 2 Zbierka úloh z vyššej matematiky 1 Matematické a fyzikálne a chemické tabuľky pre stredné skoly V polárnej noci z roku 1947 Michal Steinhonel - Magdusa z roku 1941 Teória literatúra pre stredné skoly Španielčina pre samoukov Sietova analyza/Matematicka/ Informatika pre maturity a prijímacie skúšky Testy testMonitor - Slovenský jazyk a literatúra Monitor zo slovenského jazyka čník základných škôl 2x NewHeadway + slovník Success Pre-Intermediate Workbook + 2x CD
Literatúra faktu(?)
Predám rôzne knihy. Mafia v Bratislave 9,- eur Osobne v Bratislave alebo plus poštovné. Knihy sú vzhľadom na vek v skvelom stave.
Literatúra faktu vojnove
Predám tieto pekne zaujímavé knihy dohodou
Literatura faktu
Neitzel - Odposlechy - 9€ ; Benamou - Mnichovsky přízrak - 5€; Liška - Vznik československa 1918 - 5€ ; Liška - Záhady druhé světové války - 3€ ; Mainuš - Totálně nasazeni 1939-1945 - 5€ ; Weissensteiner - Ženy na habsburgskom trone -6€; Vadkerti - Maďarská otázka 1945 - 1948 - 13€ Osobne v KE . Poštou i na dobierku. Pri platbe vopred na učet hradím poštovné. Pri dobierke : cena + poštovné . Je aktuálne = inzerát platí do jeho zmazania. Napíš SMS , zavolám.
Literatúra faktu- história
Predám knihy: Úder z Londýna- Callum MacDonald (o atentáte na Heydricha)-Česky jazyk-6€+pošta Muži pro speciální operace- Márie Matúšů (o príprave československých parašutistov v Londýne za 2 svetovej vojny)-Česky jazyk- 8€+pošta Knihy sú v super stave- nepopisané a nepoškodené. Obe spolu za 13€+pošta. V prípade záujmu píšte mail alebo SMS.