bazár, predaj, inzercia, predám

LKT 81 kryt na brzdy

Kategória: Ostatné

Predám nové ochranné plechy na brzdy
LKT 81S, 81T
cena 22€/ks
LKT 81 kryt na brzdy
Podobné inzeráty
Lkt 81
Predám lkt standard nedávno robený navijak komplet, nove koleso atd. Vsetky 4 napravy nove ložiska sedlá na gufera tesnenia nové. Vsetky nove brzdy, strmene valčeky manžety obloženia všetky trúbky a hadice, novy brzdový posilňovač a valec novy kompresor, nová vodná púmpa nové oleje a filtre lkt ma výborný motor aj navijak otočná sedačka dva vývody na napojenie vyvazacky s natáčaním oja. Lkt pracuje rekreačne moznost vyskúšať v lese. K lkt je paleta náhradných dielov technicky preukaz dve knihy údržby a dielov. Všetky mreže a kryty mám už nastriekané a dám k tomu.
Kryt voliče pro Canon
Kryt voliče pro Canon EOS 5D mark II – 10 € Kryt voliče pro Canon EOS 5D mark III – 9€ Kryt voliče pro Canon EOS 6D – 9 € Kryt voliče pro Canon EOS 7D – 10 € Kryt voliče pro Canon EOS 7D mark II – 12 € Kryt voliče pro Canon EOS 80D – 12 € Balení obsahuje kryt a oboustrannou lepící pásku.
Kúpim LKT
Kúpim LKT 81 turbo, LKT 81 standard. Rýchle a seriozne jednanie. Prosím ponuky len volať alebo písať sms na číslo
Ochranný kryt Sun Island Green 230x180x90/50cm
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Tým, že kryt je oválny, tak je zároveň aj pomerne univerzálny a zakryjete ním napríklad aj jedálenskú zostavu. Chráňte svoj záhradný nábytok s ochranným krytom odolným voči poveternostným vplyvom a roztrhnutiu. Vďaka zosilnenému dvojitému prešívaniu je poťah odolnejší. Pomocou celoobvodovej šnúrky zafixujete ochranný kryt voči vetru. Kryt ochráni váš záhradný nábytok pred dažďom, prachom, špinou a hrdzou. V prípade znečistenia je možné kryt jednoducho utrieť handričkou. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka, stolička do záhrady kreslo, celta a plachta, ideálne ako kryt na okrúhlu postel. Výhody produktu: Obvodová šnúrka pre vetruodolnú fixáciu Odolný voči UV žiareniu, vodoodpudivý, odolný voči poveternostným vplyvom Robustný PE odolný proti roztrhnutiu Ochrana pred dažďom, prachom a špinou, hrdzou a zelenými riasami Ľahko udržiavateľný a umývateľný Ideálne na celoročné použitie Technické špecifikácie: 105474 Rozmery (DxŠxV): 229 x 188 x 90-50 cm - oválne Farba: tmavozelená Materiál: 100% polyetylén Gramáž: 100 g/m² Rozsah doručenia: 1 x Ochranné puzdro Šnúrka so sťahovacou šnúrkou
Predam lkt 80
Predam lkt 80 po generalke motora prevodovky nové predné pneumatiky brzdy nožná aj ručná viac info po telefone .
Camshaft cover - kryt motoru Sportster
Prodám precizně/detailně ořezaný kryt - camshaft cover z Iron 2013 883R. Označení, lze vidět i na foto: 25230-04A E12 413 HD. -Kryt je kompatibilní s motocykly Sportster 2004-2020 (Iron, 48 - Forty eight, XL ...) -kryt "má najeto" 8tis. mil, cca 12874km. Kluzná pouzdra/ložiska jsou pouze "zaleštěna" běžným užíváním, tzn. bez defektů. -Kryt byl po "ořezu" znovu komplet nalakován originálním HD sprejem 98606BF, tedy orig. Harley černou matnou strukturou - totožná barva a odstín jako zbytek celého motoru. -Součástí jsou orig. šrouby a hadice. Též fitinka se závitem -již našroubována a zajištěna pomocí loxeal 55-03 (ekvivalent loctite 243) oproti loctite má vyšší teplotní limit. Kontakt prosím na mail:vymetalMLP@ Osobní odběr / platba předem + zásilkovna,pošta,ppl.. /zvládnu i montáž... Jsem ochoten v případě slušného jednání se bavit o konečné ceně. Na absurdní nabídky nereaguji.