bazár, predaj, inzercia, predám

Lowepro Flipside Sport 15L batoh modrý

Kategória: Brašne a púzdra

Ahojte, predám svoj Lowepro Flipside Sport 15L batoh (modrý), ktorý so mnou niečo už
prežil. Má však iba pár šúchancov na spodnej časti a je inak absolútne funkčný a nepoškodený (nebolo tých dobrodružstiev až toľko zas :D).

Pre viac info posielam odkaz:
ideálne osobný v Bratislave
alebo poštou pri kompletnej úhrade vopred
Lowepro Flipside Sport 15L batoh modrý
Podobné inzeráty
Batoh lowepro Flipside aw 400
Lowepro Flipside 400 AW II je druhým najväčším z novej generácie obľúbenej rady klasických fotobatohov Flipside. Batoh vyniká pevnou konštrukciou, nízkou hmotnosťou, výborným vnútorným členením, prepracovanými detailmi, odolnými materiálmi a vstavanou pláštenkou do dažďa.
Fotobatoh Lowepro Flipside BP 400 AW III
Predám úplne nový fotobatoh Lowepro Flipside BP 400 AW III čierny. Batoh je jednokomorový s množstvom prepážok, takže vnútorný priestor sa dá rozdeliť podľa potreby. Prístup k technike je od chrbta a na batohu je aj praktický rýchly bočný prístup k fotoaparátu. Na prednej časti sa nachádza objemné vrecko so zipsom, kde sa zmestí aj ľahšia mikina alebo jedlo. Na boku je vrecko na fľašu, alebo na statív. Vnútri sa nachádza aj priestor pre notebook a príslušenstvo. Batoh obsahuje aj vyberateľnú zapínaciu kapsičku. Na batohu je široký bedrový popruh a hrudný popruh. Batoh je vyrobený z pevných a odolných materiálov a obsahuje aj pláštenku do silného dažďa. Rozmery: 33x24x48cm Objem: 20L
Lowepro flipside 400 aw
Predám fotobatoh Lowepro flipside 400 aw stav používaný. Je to malý, ľahký, praktický batoh s množstvom úložných priestorov.
Predam batoh - Lowepro Pro Trekker 300 AW
Predam batoh - Lowepro Pro Trekker 300 AW Vo velmy dobrem stave. Malo pouzivany. Chyba tam iba mala kapsicka. Podrobny popis mozte si pozriet tu: Cena je 149 euro + postovne naklady. Preferujem osobny odber v Ziline, mozem poslat aj na dobierku.
Fotobatoh Lowepro Truckee BP 250
Predám fotobatoh Lowepro Truckee BP 250 v stave nového. Batoh má vnútorný priestor rozdelený na osobné veci a fotoveci v pomere 50:50, ale priečka sa dá vybrať a získate jednokomorový batoh, ktorý si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Vrchná kapsička je vystlaná mäkkou tkaninou (vhodné napríklad na okuliare), spodná kapsička obsahuje dve ďalšie vrecká. V batohu je vyhradený priestor na notebook rozmeru 13 až 15". Po bokoch sú dve kapsičky napríklad na statív alebo na fľašu s vodou. Batoh je vyrobený z odolnej vodoodpudzujúcej tkaniny a má aj hrudný popruh. Spodná časť je pogumovaná a nepremokavá. Batoh sa dá nasunúť aj na držadlo cestovného kufra. Je to malý, ľahký, praktický batoh s množstvom úložných priestorov. Objem: 18L Rozmery: 30x20x44cm Hmotnosť: 0,68kg Rozmer priestoru na fotoaparát: 25x15x19cm Batoh je ako nový, skoro vôbec som ho nepoužíval, pretože mám väčší fotobatoh a to je aj dôvod predaja.
brasna LOWEPRO a SONY
Rozpredam zbierku brasni znacky LOWEPRO, SONY, KATA. Su vo vybornom stave, popis: 01 - KATA ľadvinka W-92, inovační bederní brašna s TST ochranou je navržena pro všechny D/SLR systémy se 2-4 objektivy a dalším zařízením (jako blesk, clona, nabíječka atd.) nebo mini DV sety. Povodna cena 80€, teraz (35€) 02 - LOWEPRO MX 100, velmi pevna brasna (10€) 03 - LOWEPRO Edit 110 brašňa (10€) 04 - SONY LCS-SL10, mäkké puzdro na prenášanie, Štýlové prepravné puzdro pre všetko potrebné fotografické vybavenie (15€) 05 - Lowepro Adventura SH 110 II, (10€) Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od vyjazdu z dialnice D1 na novu R7. Ina adresa po dohode.