bazár, predaj, inzercia, predám

Lukratívny, veľký stavebný pozemok v centre obci Iža v okres

Kategória: Pozemky

So súhlasom majiteľov ponúkame na predaj veľký, slnečný pozemok v centre obci Iža v okrese Komárno. Viac informácie o dediny na stránke Iž.

Pozemok má rozlohu 2688 m2, z čoho 502 m2 je evidovaná ako zastavaná plocha a nádvorie, 1791 m2 ako záhrada, ktorá je vhodná na výsadbu vinica resp. ovocných stromov, a 395 m2 je evidovaná ako ostatná plocha.
Pozemok je oplotený, prístupný priamo z hlavnej cesty, je napojený na vodovod s vlastnou šachtou, s možnosťou pripojenia elektrickej prípojky, plynovej prípojky a optického kábla, bezprostredne pred pozemkom.
Na vyvýšenej časti pozemku sa nachádza starý, domček s rozmermi cca 5 x5 m, postavený z hlinených, nepálených tehál. Stavba má súpisné číslo.
Podľa územnoplánovacej informácie je pozemok možné využiť pre stavbu rodinného domu, bytového domu, obchodno-obslužnú vybavenosť, zariadenia telovýchovy a rekreácie.
Viac info a obhliadky:



Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte.

Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie.
Viac info telefonicky:


Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.
Dodatok k cene: 35 € za m2
Rozloha pozemku: 2688m²
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: nie
Inžinierske siete: áno
Orientácia: juhovýchodná
Terén: mierny svah
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Lukratívny, veľký stavebný pozemok v centre obci Iža v okres
Podobné inzeráty
Stavebný pozemok so základmi domu a garáže v obci Iža
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Iža o výmere 1 000 m2. Rozmery pozemku sú 15x70m a nachádzajú sa na ňom základy priestranného domu a dvojgaráže. V kvalitne spracovaných základoch sú samozrejme už pripravené rozvody vody, elektriny a odpadu. Prípojka na pitnú vodu a plyn sa nachádza pred pozemkom. Elektrická prípojka je už na pozemku. S pozemkom sa predáva aj kompletná projektová dokumentácia so všetkými potrebnými povoleniami - vrátane stavebného povolenia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Predaj - Veľký stavebný pozemok pre RD, Malé Dvorníky, DS
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľký STAVEBNÝ POZEMOK o výmere 1601 m2 s inžinierskymi sieťami v obci Malé Dvorníky, okres Dunajská Streda. Veľký slnečný rovinatý STAVEBNÝ POZEMOK pre výstavbu rodinných domov iba za ca 92,-Eur/m2. Vhodný aj pre developerov na investičnú výstavbu. HLAVNÉ VÝHODY • Veľký slnečný stavebný pozemok v tichej časti obce Malé Dvorniky, okres Dunajská Streda • Iba 3km od okresného mesta Dunajská Streda • Stavebný pozemok o rozlohe 1601m2 • Vhodný na výstavbu aj väčšieho rodinného domu • Rovinatý pozemok v tvare obdlžníka: 17m x 84m x 84m x 21m • Všetky inžinierské siete na pozemku (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia) • Do Bratislavy autom za 30 min • Výborná lokalita na športové aktivity (cyklistika, rybolov) a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda). • Cena iba ca 92,-Eur/m2 POPIS Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom, ktorý je možné využiť na jednoduché bývanie, alebo využiť ako sklad stavebného alebo iného materiálu, prípadne zbúrať. LOKALITA Pozemok sa nachádza v malebnej obci Malé Dvorníky v katastrálnom území Malé Dvorníky. Obec sa nachádza iba 3km od okresného mesta Dunajská Streda. Do Bratislavy autom za 30 min. a do Dunajskej Stredy za ca 5 min. Výborná lokalita na športové aktivity (cyklistika, rybolov) a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda). Blízko tečie Malý Dunaj. V obci je materská škola, základná škola, rímskokatolicky kostol, cintorín, dobrovoľný hasičský zbor, klub dôchodcov, moderné detské ihrisko, športové ihrisko, obchod s potravinami. CENA Cena za m2: 92,45,-Eur/m2 Cena za pozemok: 148.000,-EUR. FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. Zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom. OBHLIADKY Obhliadky sú možné aj cez víkend ! KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: Realitná kancelária GOFAR je členom Realitnej únie SR a licencovanou realitnou kanceláriou NARKS (Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska) a riadi sa jej Realitným kódexom. Zabezpečí kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej právnickou kanceláriou, bezpečný spôsob úhrady cez notársku úschovu, zápis do katastra, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. Zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom. Pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
Na predaj lukratívny stavebný pozemok Ľubotice, 2000m2
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie Cassovia Realitas vám ponúka ***EXKLUZÍVNE *** na predaj lukratívny pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu, či viacerých domov v obci Ľubotice, okres Prešov. Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku: Rozhodli ste sa bývať a usadiť v rodinnom dome a hľadáte svoj vysnívaný pozemok? Ponúkam vám na predaj väčší pozemok s veľkým potenciálom v lukratívnej časti obce Ľubotice. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce, v novej zástavbe rodinných domov. Je vhodný na individuálnu výstavbu , alebo ako investičná parcela . DISPOZÍCIA: Pozemok je mierne svahovitý, aktuálne zatrávnený, s prístupom po spevnenej asfaltovej komunikácii. Zaručí vám úžasný výhľad na celé okolie. Vzhľadom k svojej variabilite pozemok vyžaduje skvelý projekt na realizáciu stavby rodinného domu. Nakoľko je to parcela väčšej výmery, má potenciál na parcelizáciu a vytvorenie menších parciel so spoločnou prístupovou cestou, čo je vhodnou investíciou aj pre mnohých investorov k výstavbe rodinných domov. POZEMOK: * výmera: 2000 m2 * obdĺžnikový tvar * orientácia východ/ západ DISPOZÍCIA: Pozemok je mierne svahovitý, aktuálne zatrávnený. O údržbu sa stará majiteľ pozemku a nachádza sa v intraviláne obce. IS a INFRAŠTRUKTÚRA: Inžinierske siete sú v dosahu: * elektrina - v blízkosti pozemku je trafostanica * voda a kanalizácia s možnosťou napojenia sa * plyn v hlavnej komunikácii LOKALITA: Pokojná a krásna lokalita obce Ľubotice ponúka komfortné bývanie s možnosťou aktívneho oddychu. Je križovatkou na smer do Košic, Popradu, Vranova nad Topľou, Sabinov. Priamo v obci sa nachádza materská škôlka, základná škola, potraviny CBA a Agro Milk, autobusová zástavka, kostol, veľké športové ihrisko / futbal, volejbal, tenis / BENEFITY: * atraktívna poloha s krásnymi výhľadmi * nová zastavaná štvrť rodinných domkov * všetky IS a prístup na pozemok * výborné parametre pozemku * dostupnosť do centra 5 min autom Cena pozemku zahŕňa právny servis a náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade ďalších informácii, či obhliadky ma kontaktujte na čísle: Eva Marcinová - Cassovia Realitas certifikovaný maklér NARKS Rozloha pozemku: 2000m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Inžinierske siete: áno Terén: mierny svah
Na predaj stavebný pozemok v Iži
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v tichej časti, avšak blízko centra obce Iža. Jedná sa pekný súmerný pozemok o výmere 670 m2, ktorý má 19 m šírku a 36 m dĺžku a nachádza sa už na ňom prípojka vody, plynu, studňa a pred pozemkom je prípojka elektriny a optického internetu. Je vo veľkej časti už aj oplotený. Obec Iža sa nachádza 10 minút autom od okresného mesta Komárna, ide o obľúbenú obec s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti pozemku nájdeme školu, škôlku, potraviny, lekáreň, zmrlinu, reštauráciu a popri obci tečie rieka Dunaj, vedľa ktorej sa ťahá medzinárodná cyklotrasa. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách bezplatne.
Stavebný pozemok v Bardejove
Stavebný pozemok v Bardejove. Ponúkam na predaj stavebný pozemok v centre mesta Bardejov 5 minút na historické námestie v Bardejove. Lukratívny stavebný pozemok má ideálnu veľkosť 732 m² s novým oplotením pozemku. Šírka stavebného pozemku je 16,50 metrov a dĺžka pozemku je 45,25 metrov. Stavebný pozemok sa nachádza priamo v Bardejove na novovybudovanej ulici nových rodinných domov.Nachádza sa na ulici Homolkovej-sídlisko Pod papierňou Družba v Bardejove.K pozemku vedie nová prístupová cesta.Ulica je tichá a pokojná s výbornou dostupnosťou do centra mesta. K pozemku sú privedené všetky potrebné inžinierske siete na stavbu nového rodinného domu podľa vlastných predstáv. Pozemok je pripravený na okamžitú výstavbu. Lokalita ponúka: Pozemok je situovaný v blízkosti centra mesta Bardejov. Kompletná občianska vybavenosť,v lokalite je zastávka MHD. K pozemku vedie nová prístupová cesta. Výhodou je skvelá poloha stavebného pozemku priamo v meste Bardejov. Slnečný pozemok sa nachádza v relaxačnej oblasti v blízkosti prírody a zároveň v meste. Inžinierske siete:K dispozícii sú všetky potrebné inžinierske siete elektrina,plyn,kanalizácia. Celková plocha pozemku: 732 m² Rozmery pozemku: Šírka pozemku je 16,50 m × Dĺžka 45,25 m Pozemok je v osobnom vlastníctve. Tel.kontakt na majiteľa pozemku: Cena stavebného pozemku je 259 900 eur. Kontaktovať pri vážnom záujme. Realitky nevolať.
KOLOSÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK | HOLIARE | OKRES KOMÁRNO
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Holiare. Iba 7 km od kúpeľného mesta Veľký Meder. Veľkosť pozemku je viac ako 26 árov a nachádza sa v zastavanom území obce. Kolosálny pozemok čaká na svojho nového majiteľa a je pripravený, aby na ňom stál možno práve Váš dom snov. V prípade, že rozmýšľate nad investíciou formou kúpy pozemku, máte jedinečnú možnosť. Pracujte pokojne v Bratislave alebo Dunajskej Strede, okolité mestá máte na blízko. Veľký Meder – 7 km Komárno – 27 km Dunajská Streda – 27 km Bratislava 76 km Využite jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku s nami, aby sme Vám mohli predstaviť pozemok na ktorom môže stáť dom Vašich snov. Tento pozemok nájdete v ponuke exkluzívne len u nás. ------------------- Eladásra kínálunk egy építesi telket Gellér községben, mindössze 7 km a fürdővárostól Nagymegyertől. A telek több mint 26 ár, és a település lakott részén található. Ez a nagyméretű telek várja a leendő új tulajdonosát, aki felépíti álmai otthonát, de a telek remek lehetőség lehet akár befektetési célokra is. Dolgozzon akár Pozsonyban, vagy Szerdahelyen, minden gyorsan megközelíthető. Nagymegyer - 7 km Komárno - 27 km Dunaszerdahely - 27 km Pozsony 76 km Használja ki ezt a remek lehetőséget, és egyeztessen velünk egy időpontot, hogy személyesen is megtudja nézni álmai otthonának a, vagy éppen befektetésének helyszínét. Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.