bazár, predaj, inzercia, predám

Luxusný sklenený stojan na pero

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam luxusný sklenený stojan na pero. Materiál: farebné sklo, zrkadielko, kov
Luxusný sklenený stojan na pero
Podobné inzeráty
sklenený sud 4L
ponúkam na predaj sklenené súdky s obsahom 4L,2L alebo 1L Elegantný sklenený sud s objemom 1,2 alebo 4 litre je skvelým doplnkom na akúkoľvek významnú udalosť! Sud pôsobí mimoriadne šik nielen vďaka charakteristickej farbe, ale aj vďaka krásnym skleneným obrúčkam a tradičnému drevenému podstavcu. Čaro sudu dodáva aj klasický korok, umožňujúci pevné uskladnenie vašich obľúbených nápojov. Naplňte sklenený sud vínom, vodkou alebo likérom a nechajte svojich hostí vychutnať si lahodný nápoj sami! Sklenený sud je dostupný s kohútikom aj podstavcom. Upozornenie: Sud treba umývať vo vlažnej vode s prídavkom dezinfekčného prostriedku. Horúca voda môže poškodiť sklo. cena je uvedená bez poštovného, resp. dopravy možný aj osobný odber TO v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať je možnosť objednať aj s podstavcom so štamperlíkmi ceny: 4L - 28€ 2L - 25€ 1L - 23€ (s podstavcom na štamperlíky sa cena navyšuje o 6€) dodanie okolo 2 týždňov
Stojan na pero
Stojan na pero. Podstavec - zrkadlo na obvode zabrúsené. Vták a kvet sú sklenené - jemná ručná práca. Chýba jeden lístok, preto taká cena /viď foto/. Rozmery: 10 cm x 6 cm x 9,5 cm. Cena + poštovné. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Predám sklenený stojan na tortu
Predám krásny sklenený stojan na tortu.Cena 17€
Sklenený sud so 4 pohármi
Predám nový sklenený sud s dreveným podstavcom so 4 pohármi. Sud Vám prinesie nádhernú domácu oslavu a slávnosť v tradičnom štýle. Podávajte svoje vlastné víno alebo iný obľúbený alkohol. Sklenený sud je ideálny ako originálny darček pre milovníkov vín. Vyrobené z hrubého, odolného skla Vám určite poslúžia pri mnohých príležitostiach. Sud je vybavený zlatým kohútikom, ktorý uľahčuje čapovanie. Rozmer: šírka 15 cm x dlžka 24 cm, x výška 20 cm Viac info na bazoselod@ alebo formou SMS, nevolajte. Na dobierku neposielam /nemám dobré skúsenosti/, len vopred prevodom na účet.
Dekorácie na svadbu či iné podujatie
Predám dekorácie, ktoré nám zostali po svadbe. Všetko natual štýl: - 2x malý jutový košík s bielou čipkou - 1x drevené srdiečko - 4x 8cm sviečka - 3x 15cm sviečka - 8x sklenený držiak na vysoké sviečky - 3x sklenený držiak na hrubé sviečky - 16x qväčšie čajové sviečky - 29x jutové mašličky bielou stuhou pre hostí - jutový motúz - 2x sklenená váza - natural servítky - 20x sklenený držiak na čajové sviečky (rovnaké ako druha foto) Ideálne vyzdvihnutie osobne v Bratislave.
Rôzne dekorácie do domácnosti
Predám: 1. Nová hnedá misa CHRIS, priemer 21cm, výška 16 cm, cena: 11,90€. 2. Stojan na perá v tvare ježka a stojan na sviečku, cena: 2€/kus. 3. Ručne robený džbán z nepálenej hliny, výška: cca 9cm. Cena: 4€. 4. Rôzne sošky: bábätko, zajac, sklenený vták, cena: 2€/ks. 5. Ručne robené svietnky zo sadry, cena: 1€/ks. 6. Čiernobiele obrázky, cca 7cm, cena: 2€ za všetky spolu. Ceny sú uvedené bez poštovného. V prípade záujmu ma kontaktujte cez email, číslo je vymyslené.