bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarky 39 mp 250

Kategória: Skialpy

predam dámske lyžiarky scarpa vanity ppuzivane bez poškodenia papuča nieje nijak poškodená.velkost eu 39 mondopoint 250mm 25cm 25.0 dlžka skeletu lyžiarky 286mm . podrazka vibram zaslem aj na dobierku
Lyžiarky 39 mp 250
Podobné inzeráty
lyziarky 28, lyže 178, viazanie ATK, pásy Kohla ZÁRUKA
Predám kvalitný ľahký Skialp set, jazdený rekreačne. Lyže+viazanie+pásy kupované 13.01.2022 čiže vrátane platnej záruky, doložím doklad, lyžiarky kupované v decembri 2021 taktiez ako nové. -lyže sú blizard Zero g 95 2020 178cm carbon / karbónové - parametre na foto -lyziarky sú la sportiva skorpius cr veľkosť 28 skelet 307, papuča nieje vypečená -viazanie ATK CREST 10 -stúpacie pásy Kohla TIROL PEAK -lyže sú nachystané na novú sezónu: sklznice prebrusene, malé škrabance zaliate, navoskovane, hrany nabrúsené. Cena: -lyže + viazanie + pásy 790€ -lyžiarky 350€ -celý set - 1100€ -predám aj samostatne …. lyziarky, lyžiarky, lyže, set, Skialp set, Skialp, výstroj, viazanie, ATK, la sportiva, blizard, kohla, tirol, crest,
skialpové lyžiarky Scarpa skadi č. 38, Výborný stav
Predám výborné, pekné a veľmi kvalitné dámske lyžiarky na skialp talianskej značky Scarpa Skadi. Veľkosť lyžiarky je č. 38, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 240 mm - 245 mm. Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 288 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chodzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Podrážka ja vibram. Sú vhodné na všetky typy viazania, na techové (PIN), aj na rámové viazanie. Lyžiarky sú ľahučké, málo používané, majú super design a sú vo veľmi dobrom stave. Majú zateplené polstrovanie a pútka na prenos. Lyžiarka Scarpa ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd so zminimalizovanou hmotnosťou. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
skialpové lyžiarky Lasportiva č. 40-41, NOVÉ
Predám úplne nové, nenosené, kvalitné, lyžiarky na skialp talianskej značky La Sportiva sparkle 2.0. Veľkosť lyžiarky je č. 40-41, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm - 265 mm. Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 294 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním.Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Sú vhodné na všetky typy viazania, na rámové aj na techové (PIN) viazanie. Lyžiarka La Sportiva ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Sú to nové, ľahučké, kvalitné, skialpové lyžiarky so super designom. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
skialpové lyžiarky Garmont č. 40-40,5 PEKNÝ STAV
Predám kvalitné, pekné lyžiarky na skialp talianskej značky Garmont Shogun. Veľkosť lyžiarky je č. 40-40,5, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm (MP 260). Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 305 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Sú vhodné na všetky typy viazania, na rámové aj na techové (PIN) viazanie. Lyžiarky sú málo jazdené, v peknom stave. Papučky sú bez poškodenia. Lyžiarka Garmont ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
skialpové lyžiarky Dynafit č. 41-41,5 VÝBORNÝ STAV
Predám málo používané, ľahké lyžiarky na skialp talianskej značky Dynafit. Veľkosť lyžiarky je č. 41 - 41,5 (41,1/3) t. j. vnútorná veľkosť papučky je 265mm (MP 265). Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 294mm. Lyžiarky majú 3 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie. Lyžiarky sú vhodné na techové viazanie (PIN) aj na rámové viazanie. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Ide o novší model málo používaných lyžiarok za priaznivú cenu. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
(NOVÉ) Atomic Backland EXPERT black/grey 22/23
Mondo 26/26,5 349,- euro (EU 40.5/41) Skialpové lyžiarky Atomic Backland Expert Black/Blue 2022/2023 Pánske skialpinistické lyžiarky Atomic Backland Expert Touring Boot ponúkajú vyváženú rovnováhu medzi efektívnym stúpaním a výkonom pri zjazde. Lyžiarky ponúkajú o niečo mäkší flex index. Konštrukcia Prolite udržiava nízku váhu a stabilitu skeletu. Systém zapínania Cross Lace 2.0, integruje lanko do pracky pre presnejšie obopnutie skeletu a bezpečnejšie uchytenie okolo chodila a členku pre maximálny výkon. Vložka 3D Gold Tour je veľmi pohodlná a priedušná. Životnosť vložky predlžuje dvojstupňová ochrana TPU a odolná sieťovina. Memory Fit – skelet lyžiarky a vnútornú papuču je možné tepelne upraviť pre čo najlepšie prispôsobenie sa nohe lyžiara Dura Shield – odolná vrstva TPU materiálu pokrýva odolnú sieťovinu, ktorá chráni vnútornú papuču pred opotrebovaním Priedušná konštrukcia – perforovaná konštrukcia s vodoodolnou a priedušnou membránou udrží nohy v suchu a teple Frictionless Pivot – umožňuje ohyb lyžiarky pre plne prirodzený pohyb pri výstupoch Cross Lace 2.0 – systém zapínania pomocou lanka cez spodnú pracku pre lepšie uchytenie nohy v lyžiarke a jednoduché zapínanie/vypínanie Hmotnosť: 1209 g (26-26,5)