bazár, predaj, inzercia, predám

lyžiarska bunda snowboard NITRO XS

Kategória: Snowboarding

Predam predám krasnu 2 krát oblečenú bundu NITRO velkosť XS , snezny pas , miesto na sluchádka lyžiarsky listok , 500 mm chrbát dlžka je 64cm , chrbát šírka 50cm , rukáv celková po kapucu 73 cm , rukáv vnutorná 46 cm
lyžiarska bunda snowboard NITRO XS
Podobné inzeráty
Predám nový snowboard NITRO Ripper Wide - 146cm
Predám úplne nový, nejazdený snowboard značky NITRO Ripper Wide. Snowboard je bez škrabancov a rýh. Výška snowboardu je 146cm a šírka pri viazaní je 26cm. Nitro Ripper je natoľko pevný, že by uniesol i dospelého, je však navrhnutý pre detských jazdcov, ktorí ešte len objavujú svoj štýl jazdy. Snowboard dobre pruží, je stabilný a skvele ovládateľný. Parametre Zero Camber - ak je reverzný camber príliš mäkký a štandardný príliš tvrdý, potom Zero camber je riešenie, ktoré ste hladali. Prehnutie pre každého! Všestrannosť zera vám dáva možnosť využiť výhody klasického prehnutia (peciznost) aj rockeru (hravosť). Zero camber sa rýchlo stáva štandardom parkových a streetových jazdcov. Radial Sidecut Powercore - jadro Powercore je od špičky k päte z topoľového dreva. Poskytuje ľahkosť, pevnosť a perfektnú kombináciu pružnosti, spoľahlivosti a jazdných vlastností. Bi-Lite Laminates - jazdcami obľúbené bi-Lite lamináty sú konštruované pre bezkonkurenčnú pevnosť, štýl a vycibrené jazdné vlastnosti. Hi-Def FH - odolná a rýchla sklznica s nízkymi nárokmi na údržbu Cena dosky je: 140€ Mám aj úplne nové viazania NITRO, rôzne farby, veľkosti S,M za 60€! Mám aj úplne nové boty NITRO, rôzne veľkosti za 70€! Uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
Predám úplne nový snowboard Nitro Spell - 145cm
Predám úplne nový, nejazdený snowboard značky NITRO Spell. Snowboard je bez škrabancov a rýh. Výška 145cm má pri viazaní (inzertoch) šírku 24cm. Nitro Spell je freestylový snowboard stvorený pre zničenie railov a všetkých prekážok, navyše skvele reže oblúky aj na zjazdovke. Nové prehnutie Flat Out Rocker robí dosku hravú a ľahko ovládateľnou. Parametre Flat Out Rocker - hybridné Zero prehnutie, ktorého špička a päta sa dvíhajú ešte pred najširším miestom dosky. Výsledkom sú ľahké zákruty a srandičky. Zdvihnutá špička a päta pomáhajú plávať v prašane. Navyše veľa odpúšťajú, sú hravé a tak ti pomôžu ľahko sa zlepšovať. Urban - ultra flexibilná doska určená pre mestské jazdenie Twin - symetrická doska, ktorá umožňuje jazdu ako v prirodzenom, tak v opačnom smere, ideálna voľba do snowparku. Powercore II - topoľové jadro s výstuhami z bukového dreva. Je bezkonkurenčne pevná, živá a správne pružná. Whiplash Core Profile - jadro je tenšie medzi viazaniami a naopak smerom k špičke a päte je viac """"mäsa"""" pre maximálnu ollie pri zachovaní dostatočnej mäkkosti pre pressování. Railkiller Edge - hrana je oproti štandardnej hrane dvakrát širšia a tiež dvakrát pevnejšia. Daj jej čo preto, tento kus oceľe má dosť matrošu na roky tvrdého zaobchádzania. Power Pods - rozšírená šírka pod viazaním poskytuje kontrolu hranenia a lepšieho zatáčania. Ponúka výnimočnú kontrolu a prirodzené jazdné vlastnosti. Premium Extruded FH Base - odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom ultra čírom materiále sklznice. FH sklznice potrápi raily a mestské prekážky, ako žiadna iná. Bi-Lite Laminates - jazdcami obľúbené bi-Lite lamináty sú konštruované pre bezkonkurenčný pevnosť, štýl a vycibrené jazdné vlastnosti. Cena dosky je 170€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
137 cm použitý detský snowboard NITRO RIPPER
Snowboard je použitý v dobrom stave bez závad, mám na predaj aj snowboardové viazanie za príplatok. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. SN220095 Výrobca:NITRO Pre koho:Unisex / Pánske / Detské / Juniorské Prehnutie:Flat / Rocker Detský snowboard Nitro - Ripper je tak pevný, že by uniesol i dospelého, je ale navrhnutý pre výrazne ľahších jazdcov. Je vybavený základným jadrom Powercore. Jeho pruženie je odladené na mieru detských jazdcov. V spojení so Zero prehnutím sa tak Ripper stáva neskutočne hravou a skvele ovládateľnou doskou. Twin tvar a vykrojenie Radial dáva šancu rovnocennej jazdy oboma smermi. Len málo značiek vyrába naozaj detské a juniorské snowboardy. Často len vezmú dosku pre dospelých a zmenší ho. Výsledkom je tvrdý a ťažký snowboard absolútne nevhodný pre ľahkého začiatočníka. Ripper je ale pravý opak, doska ktoré robí snowboarding čo možno najjednoduchším.
NOVÝ Splitboard kompletý set Nitro Nomad / Volta
V sete je všetko potrebné pre stúpanie (splitboard, puky pre viazanie, viazanie, pásy), samozrejme okrem topánok. Tie stačia Vaše klasické snowboardové. Viazanie je vhodné aj pre split aj pre klasický snowboard. Obsah setu: ✅Splitboard Nitro Nomad 2023 veľkosti - 156cm, 161cm ,165cm ✅Splitboard Nitro Volta 2023 151cm ✅viazanie Union Explorer 2023 vel.S EU 37 - 40.5, vel.M EU 40,5-43.5, vel.L EU 43.5+ viac info: alebo ✅Nové viazanie Charger od Unionu, ktoré je kvalitnejšie spracované a má oveľa jednoduchší bezpinový systém prepínania módov porovnateľný s viazaniami ako Spark. info: ✅pásy Nitro Kohla - 65%Mohair/35%nylon, predrezané presne pre túto dosku a dĺžky. ✅K setu je možné si dokúpiť aj štvordielne paličky značky Nitro 40cm zložené, max 135cm cena:70€ viac info: Taktiež je možnosť dokúpiť stúpacie železá (mačky).
Snowboard Nitro Prime 152cm + viazanie Nitro Zero M
Ahoj, predám 2 sezóny jazdený snowboard "Nitro Prime Screen" vo veľkosti 152cm spolu s viazaním "Nitro zero" veľkosť M (Medium: 7.0-10.5 US / 25.0-28.5 MP / 38.5 - 43.5 EU) Prosím kontaktovať mailom na vojto99@, číslo v inzeráte je vymyslené... Diky.
BURTON snowboard
Predám snowboard zn. BURTON aj s komplet vybavením: snowboard (153cm); viazanie; DC snow. topánky, veľkosť: 39EUR (veľkosť sedí 37,5 aj 38); snow. oblečenie - bunda, nohavice zn. COLUMBIA, veľkosť S; prilba zn. BOLÉ; snow. okuliare, snow. rukavice (palčáky) zn. BURTON. Snowboard ako aj všetko vybavenie bolo málo jazdené, nosené. Celkovo sa snowboard využil asi 10krát…Snowboard bol však kupovaný ako nový, aj s ostatnými vecami. Na snowboarde je jediná kozmetičká chyba, škrabanec na hrane viď foto. Pri rýchlom jednaní možná dohoda a poslanie foto ostatného vybavenia.