bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarske palice Blizzard 125cm

Kategória: Lyžovanie

Predám rovné lyžiarske palice Blizzard - výška 125 cm.

Predám aj ako set lyže + lyžiarky + palice
Lyžiarske palice Blizzard 125cm
Podobné inzeráty
Lyžiarske palice BLIZZARD a MAGIC - 100 cm
Predám zánovné detské lyžiarske palice BLIZZARD a MAGIC - 100 cm. Palice sú vo veľmi dobrom stave, minimálne používané. Cena za BLIZZARD - 15 EUR. Cena za MAGIC - 10 EUR. Detské palice, juniorské palice.
Lyže Atomic SX7 160,Palice- Rossignol 125,Blizzard 120
Lyže Atomic SX7 Supercross 160cm Rádius 14 Šírka 96/64/104 Viazanie Atomic Centro 310 Dohoda možná Lyžiarske Palice Rossignol 125cm-20€ Lyžiarske Palice Blizzard 120cm-15€ Dovod predaja: nevyužité, stojí to doma. Možná dohoda aj na lyže a lyžiarkske palice.
Lyžiarsky set komplet lyže, viazanie,lyžiarky + výbava
Predám celý lyžiarsky komplet za zníženú cenu mimo sezóny. Set obsahuje nasledujúce časti: -Helma : Blizzard DEMON Extra ľahká lyžiarska prilba Blizzard s inmold technológiou a nastaviteľnou ventiláciou. inmold technológia nastaviteľná ventilácia nastaviteľná veľkosť odopínateľné uši antibakteriálna výstelka transportný obal -Lyžiarky : lyžiarky HEAD EZON 2 XT, soft walk, easy on walk, super macro -Lyže : Sportovní univerzálka s crossovým charakterem uspokojí sportovní lyžaře. Dvojité sklolaminátové zesílení zajiťuje konstrukci dostatečnou tvrdost. Powerframe určuje tvrdost při zachování torzní pevnosti. Konstrukce si zachovává cross charakter, který využijete v libovolném terénu (dobré tlumení nerovností terénu). IQ System vázání. Lyže je určena pro libovolnou délku oblouků. Určení: sportovní lyžaři Délky: (délka/radius) 167/15,5; Dop.délka: -15 až -5 cm -Palice (niesú na fotke ale dodám) : Birki LUCKY zjazdové palice Birki LUCKY JR sú určené pre rekreačné zjazdové lyžovanie. odolné hliníkové palice -Nohavice : Pánske lyžiarske nohavice STUF SCHLADMING. Pánske strečové lyžiarske nohavice, ktoré zaisťujú vetru a vodeodolnosť látky v najvyššej kvalite. Používa membránovú technológiu pre udržanie priedušnosti. Kritické švy sú podlepené. Nohavice sú v spodnej časti vystužené, aby nedošli k roztrhaniu, vnútri nohavice sú zábrany proti vniknutiu snehu. Traky sú odnímateľné a pas je nastaviteľný. Spoľahlivo padnú ku všetkým športovým i lyžiarskym bundám. Reflexná potlač. L /50/ - obvod pásu 94cm, vnútorná dĺžka nohavíc 82cm strečový a odolný materiál s membránou 2 predné vrecká na zips nastaviteľný pás pomocou suchého zipsu, v oblasti krížov su zdvihnuté pútka na opasok nastaviteľné traky nohavicové manžety proti snehu zosilnené nohavice v oblasti lyžiarok Materiál 94 % polyester; 6% elastan Podšívka 100 % polyester Zateplenie áno Membrána áno Vodný stĺpec 10 000 mm Priedušnosť 8 -Bunda (variant ako je na mojej fotke) : Obvod hrudníka cca 134cm -Rukavice ( variant kao je na mojej fotke) : -Okuliare (vystužná pena sa rozpadáva, treba nalepiť novú) : Veľmi obľúbené lyžiarske okuliare z rady Blizzard sa stretávajú v skvelom pomere cena/kvalita. Okuliare sú vhodné aj pre osoby s dioptrickými okuliarmi. Samozrejmosťou je aj 100% UV ochrana očí. Detaily produktu: dvojitý zorník protihmlová úprava Antifog ventilácia metalická úprava rámčeka zrkadlový zorník polarizovaný zorník vhodné pre dioptrické okuliare bifokálny a fotochromatický zorník Farba: strieborná Ps : Zoznam odpovedí na vaše otázky aby som ich nemusel opakovať : -Nie nezasielam na dobierku alebo kuriérom len osobný odber Bratislava v Starom
Predam lyziarske palice Blizzard 125cm
Predam 2x pouzite palice blizzard 125cm. Cena novych 19.95e
Predam detske lyziarske palice - 80 cm, 85 cm, 95 cm.
Predám detské lyžiarske palice. Každý pár stojí 4 eur. Fialové palice - 95 cm Červené palice - 85 cm Čierne palice - 80 cm Iba osobný odber Nitra, po dohode aj Piešťany.
167 cm dámske BLIZZARD VIVA CX 310 IQ TOP stav
Použité dámske lyže BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, BLACK/violet + Marker TP 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190142 Rádius a dĺžka: 15 (167cm); Parametre: 116-70-100 (167cm); Pôvodná cena: 359€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Blizzard Viva CX 310 + IQ TP10 VIVA Rekreačné zjazdové lyže Blizzard Viva CX 310, ktoré sú vhodné prevažne na upravenú zjazdovku. Lyže sú vybavené IQ systémom viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. - IQ systém - kompozitová konštrukcia - X-frame - dvojité sklolaminátové zosilnenie - cap side wall bočná hrana - full camber IQ systém viazania IQ je prvý systém viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. Viazanie, lepšie povedané koľajnica viazania, je súčasťou konštrukcie lyže. Výhodou pre lyžiara je nižšia hmotnosť setu, priamy a precízny prenos síl na hranu a plynulý priehyb lyže. Dámske modely Viva majú 2 montážne body, ktoré umožňujú montáž podľa zdatnosti lyžiarky. IQ systém sa používa v celej kolekcii BLIZZARD. Full Camber Tradičná camber konštrukcia bez rockeru určená prevažne na upravený terén. Dôraz je kladený na rýchlu reakciu pri začatí oblúku a perfektné vedenie lyží na hranách. Odporúčame pre zdatných lyžiarov s technikou jazdy po hranách bez šmýkania. Side Wall SIDE WALL - bočné hrany konštrukcie: V spojení s IQ systémom viazania dosiahnete maximálneho precízneho prenosu síl na hrany lyže.