bazár, predaj, inzercia, predám

M249 MK2 A&K

Kategória: Paintball

Zdravím predám tento guľomet hrany bol na jednej akcii nieje to nič pre mňa prakticky je v základe je k nemu cnc komora eppe a namontovaný jeftron 2
M249 MK2 A&K
Podobné inzeráty
Classic Army Hop-up komora pre M249
Kovová hop-up komora pre M249 od CA. V pripade zaujmu prosim o kontakt cez email.
M249 MK2 Specna arms CORE verzia
Predávam prípadne vymením tento guľomet v cukríkovom stave z dôvodu nevyužitia. Guľomet predávam v pôvodnom balení s plne funkčným zásobníkom na 2500bbs a k nemu pridávam tlačný M4kový zásobník a popruh. Uprednostňujem osobný odber z dôvodu preskúšania repliky. Viac info po telefóne.
Classic Army motor
Zatazovy kratky motor pre zbrane typu AK/AUG/M1A1/G36/M14/M249 od firmy Classic Army. V pripade zaujmu prosim o kontakt cez email.
M249 od g&p
Predam toto delo Komplet nove vnutornosti vo V2 zosilnenom mechu ktpry znesie az m180 strunu Vymeneny cely mech, cize loziska, kolecka, motor, vzduchotechnika, struna, hopup gumka, hlaven, mosfet. Jedina chybycka je prasnuty kryt zasobnika, nema vplyv na funkcnost zasobnika. Baterka ide do zasobnika, napaja celu zbran. Vykon merany s 0,28 gulkami vid foto
Krytac mk2 crb-m
Predam tuto airsoftovu repliku od Krytacu. High end kusok na ktorom vsetko funguje ako ma. Odohral som s nou pomerne malo a predavam ju z dovodu prechodu na dlhe plynovky. Aeg uz po tejto skusenosti nie je ono. Replika je prakticky stock s vynimkou ml zltej hop gumy a omega pritlacaku. Dalej som ju normalne vypodlozkoval pretoze v zaklade je replika vypodlozena samovymedzovacimi pruzinami a to ke bieda. Z repliky som dal prec plechovu imitacou boltu. Dust cover funguje dalej. Ostatne info o dieloch nebudem rozpisovat da sa dohladat na nete. Replika ma na chrone okolo 386fps 1.4J s 0.2g bbs. Idealne na cqb do 400 limitu. Myslim ze to ma aj qsc ale treba vybrat mech z tela na vymenu pruziny. Mechabox ma spravene radiusy. V zaklade mosfet. Predavam bez kolimatora. Pri cene sa nebranim rozumnej dohode. Osobny odber bud Poprad alebo Kosice chcem aby kupujuci vyskusal co kupuje. Kontaktujte ma prosim primarne na mail. Ku replike mam aj gg gr magy 120 ranove v pocte 10ks v pripade zaujmu sa vieme dohodnut. V pripade vazneho zaujmu viem nafotit detailnejsie foto.
NVG - Nočné videnie Gen2+
Dobrý deň, Predám úplne nové (celkový čas používania 4x30min) nočné videnie s doplnkami a specsheetom v tejto zostave: IIT/Tube/Menič: NNVT-4, Gen2+, FOM: 1442 Housing/Telo: Argus MK2 (vstavaný IR prísvit) Optika: Trident ADI Lens (predná+zadná šošovka) Battery pack/Schránka batérie: ALX-14 Mount/Montáž: J-Arms Doplnky: Modrý filter, UV filter, Life interface filter (ochrana pred poškodeným prístroja pomocou silného laseru/svetla), Daycap (denná krytka), sacrificial lenses (predsádková ochrana proti poškriabaniu, prasknutiu, prestreleniu guličkou…), šnúrka proti pádu. Montáž na helmu typu Wilcox *nie je* v cene. Pokojne ma v prípade otázok kontaktujte. Rád vám poradím a vysvetlím aby ste za svoje peniaze nekupovali nejakú predraženú/starú/používanú blbosť, ktorá vam môže hocikedy umrieť. Na cene sa dohodneme. Viem, že to nie je lacný špás, no treba si uvedomiť, že “lacné” nočné videnie *neexistuje*. Existuje len drahé a veľmi drahé, ja ponúkam to lacnejšie, teda tzv. “zlatú strednú cestu”. Na internete sú k dispozícii stránky, kde si môžte vyskladať nočné videnie približne v tejto konfigurácii. V cene okolo 3500-4100€ dostanete častokrát slabšiu tubu, so silnými škvrnami, výrobným poškodením, dlhodobo používané prístroje, poškriabané šošovky, malé šošovky (namáha to oči a celkovo to znižuje pohodlie), čudný/zriedkavý housing (nedostatok upgradov/ND)… Pri mne viete čo kupujete, dostanete k tomu Specsheet, obchod môže pokojne prebehnúť večer aby ste si zariadenie pred kúpou vyskúšali. S garantovanou minimálnou životnosťou viac ako 10000h sa nemáte čoho báť (to je 8h používania 1250dní vkuse). Osobný odber možný V Bratislave/Prešove.