bazár, predaj, inzercia, predám

Mačacia Toaleta Shuttle

Kategória: Mačky

Predám nepoužitú mačaciu toaletu Shuttle. So zvýšeným okrajom, aby mačka nenarobila neporiadok :) Rozmery sú: cca 45cm x 35cm x 17cm.
Číslo je vymyslené. Kontaktujte ma Prosím E-Mailom
Mačacia Toaleta Shuttle
Podobné inzeráty
Mačacia toaleta - Nová
Predáme mačaciu toaletu pre dospelé mačičky. Úplne nová. V prípade záujmu píšte správu. Číslo kôli tele-spamu vymyslené.
Automaticky čistiaca mačacia toaleta ( WC )
Automaticky čistiaci mačací záchod - úplne nové originálne zabalené s tromi náhradnými náplňami (dokopy 4). Presné linky ku produktom (orig. cena 260+€..): - -
Mačacia Toaleta Stefanplast Cathy.
Predám mačaciu toaletu značky Stefanplast. Bola použitá max. 3 krát. Mačky chodia radšej von. Rozmery sú na fotke. Číslo je vymyslené, kontakt poprosím E-Mailom.
POPPY SI HĽADÁ DOMOV VO VNÚTRI
→ narodená 05/2023 POPPY ♀ je: ✔️ ošetrená voči vnútorným aj vonkajším parazitom ✔️ 1x očkovaná ✔️ čipovaná ✔️ FIV a FeLV negatívna Podmienkou adopcie je: → podpísanie adopčnej zmluvy → informovanie o tom, ako sa mačičke v novom domove darí → kastrácia vo vhodnom veku (október/november) POPPY sa nachádza pri ZVOLENE. Dovoz do Zvolena a blízkeho okolia je možný. POPPY je mačiatko, ktoré bolo spolu so svojimi dvoma súrodencami (Milo a Charley) a inými mačiatkami odobrané z veľkého firemného areálu, kde sa pouličné mačky nekontrolovateľne množili. Mačiatka sa narodili na nebezpečnom mieste v kuríne a brali sme ich odtiaľ doslova 5 minút pred 12, pretože ešte toho dňa na mieste úradovala líška, ktorá usmrtila väčšinu chovanej hydiny a mačiatkam sa len zázrakom nič nestalo. POPPY je typické utešené mačiatko – je zvedavá, rada šantí a hrá sa so svojimi bratmi a rovesníkmi. Táto malá nežná mačacia slečna má zaujímavé sfarbenie – trojfarebný kožúšok s prímesou modrej. Mačička každého očarí svojimi veľkými rozprávkovými očkami a prítulnou povahou. Mačičke k šťastiu stačí plná miska, hračky a pohladenie. V kolektíve mačiek sa správa nekonfliktne – má rada ich spoločnosť. Práve preto pre ňu preferujeme umiestnenie do domácnosti, kde už býva iná mačička, pri ktorej si ľahšie zvykne na nové prostredie. Ideálna by samozrejme bola adopcia s jej bratmi Charleym alebo Milom, s ktorými si veľmi dobre rozumie a trávia spolu všetok čas. Mačička má hygienické návyky (kryté wc ovláda na jednotku, aj keď je ešte maličká). Hľadá si zodpovedný domov len VO VNÚTRI.
Maznáčik Vildík hľadá domov
Táto chodiaca mačacia láska nás dlho trápila, kým sa nám podarilo ju odchytiť. Nakoniec zabrala dobrá slaninka v odchytovej klietke. Nežný krémovobiely tigrovaný kocúrik má asi 4 - 5 mesiacov a pred odchytením bol z neho plachý túlajúci sa kocúrik, ktorý doslovne živoril. Čoskoro môže opustiť svoju karanténnu klietku, kde podstupuje liečbu nejakej ,,virózy,, a ušného svrabu. Kocúrik je ošetrený proti vonkajším a vnútorným parazitom, čoskoro končí liečbu atb. Podmienkou adopcie je podpísanie adopčnej zmluvy, kde je zahrnutá povinná kastrácia a uhradenie symbolického adopčného poplatku za vet.úkony. Nachádza sa v dočasnej opatere v Smoleniciach.
Dajte šancu aj starším kocúrikom
Ďalšia zachránená mačacia duša hľadá pokojný domov s ľudmi, čo ocenia jeho kľudnú a pohodovú povahu na mojkanie. Má krásne, tak trochu smutné, zelené oči a mohutný cca 7 mesačný, odčervený, očkovaný,kastrovaný, vet. kontrolovaný. Dovezieme kdekoľvek v SR.