bazár, predaj, inzercia, predám

MAĎARSKO - SZENDRO - PEKNÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S VERANDOU

Kategória: Domy

MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom s verandou, úžitková plocha 120 m2 v obci Szendrő.

Obec je vzdialená od Košíc 70 km.  RD sa nachádza na pozemku s rozlohou cca 1200 m2. Dom pozostáva z 3 izieb, predsieň, kúpeľňa, obývačka, kuchyňa a komora. Dom je podpivničený, kde sa nachádzajú ďalšie miestností. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska budova s dielňou. Dom postavený z tehly a kvádra. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu - plynové gamatkami. Dom je zabezpečený bezpečnostným systémom - alarmom. Vchodové dvere: drevené a okná sú drevené s plastovými roletami. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Podlaha - keramická dlažba, linoleum a drevené parkety. V záhrade ovocné stromy a vinič. Dom sa nachádza na Hlavnej ulici blízko centra mesta. Atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie. Energetický certifikát E. 

Cena 27 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZENDRO - PEKNÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S VERANDOU
Podobné inzeráty
MAĎARSKO - SZENDRO PEKNÝ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S TERASOU A GA
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj pekný poschodový 5 izbový dom v obci Szendrő.  Podlahová plocha domu je 171 m2, pozemok s rozlohou 2032m2. Dom postavený v roku 2005. Obec je vzdialená od Košíc 70 km. Dom pozostáva z 5 izieb, 2 x veľkej haly, kuchyne, 2 x kúpeľne s toaletou, kotolňa a špajza. Pod domom je veľká garáž. Dom postavený z tehly. Masívna konštrukcia strecha je postavená z dubu. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, plynová prípojka pri plote. Poplašné zariadenie. Elektrina 240/400V. Medený rozvody, medené a plastové rúry na kúrenie a vodu. V podlahe je podlahové kúrenie. Vchodové dvere drevené a eurookná s izolačným dvojsklom. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Nová omietka, podlaha - keramická dlažba, parkety a plávajúca podlaha. Na dom sa spotrebovalo veľké množstvo kvalitného tvrdého dreva. Okná a dvere vyrobené na mieru. Pekný drevený strop. Komín má 3 vložky do ktorého sa dá napojiť kozub, kotol. Na dvore je studňa, z terasy je prekrásny výhľad na mesto Szendrő. Dom je v tichom prostredí blízko centra mesta. Atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrás, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát D. Dom sa predáva s nábytkom a zariadením!  Cena 111 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZENDRO 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S VERANDOU
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v Maďarsku v obci Szendrő. Obec je vzdialená od Košíc 70 km.  RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 1054 m2. Podlahová plocha domu je 90 m2. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii. Nové elektrické vedenie - meď, vodovodné rúry - PVC, nová omietka, podlaha - keramická dlažba a plávajúca podlaha. Dom pozostáva z 3 izieb, kuchyne, chodby, predsieň, kúpeľňa s toaletou. Dom je postavený z tehly a váľkov. IS: elektrina, voda je zabezpečená s čerpadlom so studne, obecný vodovod je natiahnutý na pozemku (šachta s vodovodnými hodinami aj kohútik na dvore), kanalizácia, tuhé palivo - vykurovanie domu na plyn. Vchodové dvere drevené a okná sú plastové aj drevené. Okná majú pred okenné plastové rolety. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska časť s otvorenou garážou. Záhrada v zadnej časti pozemku. Dom sa nachádza v tichom prostredí blízko centra mesta. Atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrás, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát D. Dom sa predáva s nábytkom a zariadením !  Cena 26 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZENDRO 4 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový poschodový rodinný dom s garážou v obci Szendrő, vzdialenej 70km od Košíc. Rodinný dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, kúpeľne, 2 x WC, komory. Úžitková plocha domu je 139 m2, nachádza sa na pozemku s celkovou rozlohou 657 m2. Podlaha: dlažba, PVC. Steny: omietky, tapety. Okná: drevené (pôvodné) s vonkajšími roletami. Kúrenie: ústredné. Strecha: sedlová, strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Dom je v tichom prostredí blízko centra mesta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Cena 57 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZENDRO PEKNÝ 2 IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DO
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj 2 izbový zrekonštruovaný rodinný dom s podlahovou plochou 80 m2 v obci Szendrő vzdialanej 70km od Košíc. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 800 m2. Dom pozostáva z 2 izieb, predsieni, kuchyne, kúpeľne s toaletou a komory. IS: elektrina, kanalizácia, kúrenie - plynové gamatky, elektrický bojler na teplú vodu, voda je napojená zo studne. Dom je postavený z tehly a váľku. Drevené okná s plastovými roletami a vchodové dvere. Strešná krytina - škridla. V zadnej časti domu sa nachádza garáž a technická miestnosť, pod ktorou je 16 m2 pivnica. Na dvore sa nachádza letná kuchyňa 6 m2 s hospodárskou budovou a garážou. V záhrade sú ovocné stromy. Dom je v tichom prostredí, mimo centra mesta. V blízkosti kaštiel Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Energetický cetrifikát E. Cena 30 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľnosti zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko
MAĎARSKO - SZENDRO PEKNÝ 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S VEDĽAJŠÍMI H
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj 6 izbový kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s podlahovou plochou 160 m2 v obci Szendrő vzdialenej 70 km od Košic. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 1200 m2. Dom pozostáva zo 6 izieb, kuchyne, 2 x kúpeľne s toaletou a komory. V zadnej časti domu sa nachádza garáž. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, ústredné kúrenie domu 2 x plynový kotol - radiátory. Nová podlaha - keramická dlažba. Vchodové dvere a okná sú drevené. Okná sú s okenicami. Zabudované celé podkrovie. Strešná krytina: škridla a eternit. Pod domom je pivnica s 2 miestnosťami. Na dvore je studňa, s čerpadlom napojené do domu. Na dvore sa nachádza veľká garáž 24 m2, dielňa 20 m2 a hospodárska budova 15 m2. Dom je v tichom prostredí blízko centra mesta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósyafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Energetický certifikát D. Cena 71 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - SZENDRO PEKNÝ 3 IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DO
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový zrekonštruovaný rodinný dom s podlahovou plochou 120 m2 v obci Szendrő vzdialanej 70km od Košíc. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 1198 m2. Dom pozostáva z 3 izieb: predsieň, kuchyňa prepojená s obývačkou, kúpeľna a toaleta. Polovica domu je podpivničená - 2 miestnosti. IS: elektrina, kanalizácia, kúrenie - plynové gamatky, pec na tuhé palivo, elektrický bojler na teplú vodu, verejný vodovod, optický internet. Dom je postavený z tehly. Drevené okná s plastovými roletami. Hlavné vchodové dvere sú drevené a vedľiajšie - zadné dvere sú plastové. Strešná krytina - škridla. Povala je zateplená. V dome boli vykonané rekonštrukčné práce ako : nová dlažba, kachle, drevené obklady, nový vodovod, medená elektrická sieť... Za domom sa nachádza altánok, údiareň a hospodárska budova - dreváreň. V záhrade sú ovocné stromy a vinič. Dom je v tichom prostredí, mimo centra mesta. V blízkosti kaštiel Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Energetický cetrifikát E. Cena 52 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľnosti zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko