bazár, predaj, inzercia, predám

Majak

Kategória: Veterány

Predam NOVY majak s nahradnym krytom
Majak
Podobné inzeráty
VB majak
Predám maják VB taktiež vhodný na hasičnské vozidlá a sanitky, maják je vo vynikajúcom stave. K majáku pridám aj riadiacu skrinku takžiež vo veľmi dobrom stave. Možný odobný odber BA/SA/NZ. V prípade záujmu bezpečne pošlem poštou. Tel. vymyslené. Prosím kontaktujte ma na mail. Ďakujem
Predám maják Skoda tatra
Predám maják Skoda Tatra
Chrómova obruč majak azd 501 500
Predám chromovú obruč na maják tesla azd 501 500. Je v prekrásnom stave. Bez poškodení. Cena je 20€. Posielam dobierkou. Písať email. NEvolať.
Kryt na majak
Predam Kryt na majak
FER DDR Ruhla modrý maják prvej generácie
Predám raritné a funkčné a kompletné majáky FER DDR Ruhla v modrej farbe. Napätie 12 V, osadené žiarovkou 12V 21W ale pracuje aj na 45W žiarovku.Majáky sú v krásnom stave, menšia chyba na clone jedného-3 malé bodky v chróme, a jeden kryt prasknutý pri skrutke ale nie je rozlomený. Majáky sú vhodné na dobové sanitky, policajné a požiarne autá, Praga RN, Tatra 111, 805, V3S, Wartburgy, Volgy, Trabanty a podobné veterány. Pri montáži treba dodržať polaritu na svorke a odporúča sa premazať šnekový prevod poháňajúci otočnú clonu. Pri záujme pošlem aj video o funčnosti. K páru dám ešte jeden náhradný kryt a nižší maják avšak bez motora, vhodné na diely.