bazár, predaj, inzercia, predám

Malé Leváre4 izbový bungalovvybudované predprípravy

Kategória: Domy

Realitná kancelária SortieReal s.r.o. ponúka na predaj kvalitnú modernú novostavbu 4 izbového bungalovu vo veľmi príjemnej novo zastavanej časti obce Malé Leváre.
Pri výstavbe boli použité najkvalitnejšie materiály a technologické postupy aby nehnuteľnosť spĺňala kritéria nízko nákladového a komfortného bývania.

*POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:
Na výber máte 4 domy, pri ktorých si môžete vybrať výmeru pozemku a orientáciu. Zastavaná plocha domu: 127,44m², úžitková plocha domu 102,65m²
Výmery pozemkov sú rôzne od 500-510m²
Na výber máte rodinný dom s tepelným čerpadlom za 215 000 € alebo bez tepelného čerpadla za 209 000 €
*DISPOZÍCIA domu pozostáva zo vstupnej chodby, troch obytných izieb, kúpeľne, samostatným WC, technickej miestnosti, kuchyňa s komorou prepojená s obývacou izbou s východom na terasu, čo Vám zaručí krásne presvetlenie celého priestoru s možnosťou stolovania v letnom období.

*Holodom bude obsahovať: Materiál na hrubú stavbu- 25 cm tehla, zateplenie – vonkajšia izolácia 15 cm - polystyrén , strojové vápenno-cementové omietky značky Baumit, fasádna omietka, strecha betónová s dreveným krovom, okná a dvere plastové –5 komorové, izolačné 3 sklo, predpríprava - vonkajšie elektrické žalúzie v každej izbe, klimatizáciu, alarm. Vnútorné steny a stropy –vápenno cementová omietka+ biela interiérová maľovka.
Vykurovanie – elektrické vodné podlahové kúrenie s ovládaním pre každú izbu.
Elektroinštalácia – prevedené podľa projektovej dokumentácie, zásuvky a vypínače značky LEGRAND
Iné –terénne úpravy na pozemku- splanírovaný a zrovnaný pozemok, výlez na povalu s drevenými schodmi, kde je vybudovaný odkladací priestor, vyvedená voda a elektrika na terasu, betónové oplotenie, vybudované parkovacie státie a chodník.
Po individuálnej konzultácii s investorom možnosť dorobenia do štandardu v závislosti od požiadaviek kupujúceho.
Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete- vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia.

*Výhody:
-predpríprava na el.žalúzie, alarm, klimatizáciu, oplotenie
-výborné dispozičné riešenie
-tiché prostredie v blízkosti prírody
-občianska vybavenosť obce
-nízko energetický rodinný dom

V obci je kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu základná škola, materská škola, kostol, knižnica, kultúrny dom, pošta, detské Ihrisko, multifunkčné ihrisko, futbalové ihrisko, potraviny, hasičská zbrojnica, pohostinstvá, autoservis, masážny salón, kaderníctvo, kozmetický salón. Malé Leváre je pomerne kľudná dedina, za ruchom sa stačí presunúť do 5 minút vzdialeného mesta Malacky, kde sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, diskotéka, kino, nákupné centrá, športové centrá, nemocnica a pod
V tesnej blízkosti obce sa nachádza Moravská cyklo-cesta a Záhorská cyklo-magistrála. Okolie je zároveň ideálne na hubárčenie.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb.
kontakt :
Malé Leváre4 izbový bungalovvybudované predprípravy
Podobné inzeráty
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača VEĽKONOČNÁ AKCIA PRI REZERVÁCII ZĽAVA 5 000,-EUR Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ pekný 4 izbový r
Typ: Rodinný dom Ulica: Veľké Dvorníky Obec: Veľké Dvorníky Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ krásny 4 izbový rodinný dom v obci Veľké Dvorníky. Obec je vzdialená od Dunajskej Stredy len 3 km. Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej časti obce. Rozloha pozemku: 974 m2. Úžitková plocha: 200 m2.                                            Plocha záhradného domčeka: 25 m2. RD bol postavený z kvalitných materiálov na vlastné užívanie. Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Celý dom pôsobí útulne a vyznačuje sa príjemnou atmosférou. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Veľkým bonusom je aj krásny 1,20m hlboký bazén. Dom je vhodný pre mladé páry, rodinky i seniorov. Je ideálny pre tých, ktorí už nechcú ďalšie investície do bývania. Dispozičné riešenie: dvojgaráž, povala, predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, veľká špajza, 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom, toaleta, technická miestnosť, chodba, priestranná terasa. Výborným riešením je pochôdzna povala s množstvom úložného priestoru a taktiež je možnosť si tu vytvoriť dvojgeneračné bývanie. Vykurovanie rodinného domu je plynové, v obývacej miestnosti sa nachádza aj kvalitná kachlova pec, ktorá je napojená na radiátory a dokáže vykuriť celý dom. Podlahy sú riešené laminátovými parketami a dlažbami. V kúpeľni nájdete sprchový kút, vaňu, a dvojité umývadlo. Neoddeliteľnou a potrebnou súčasťou domu je aj technická miestnosť. Záhrada je krásne udržiavaná. Parkovanie pre dve autá je možné aj priamo pred domom a taktiež aj v dvojgaráži na automatické ovládanie. Na pozemku sa nachádza aj zateplený záhradný domček, ktorý je taktiež vhodný na bývanie (sú tam všetky predprípravy).  IS: elektrina, plyn, verejný vodovod, verejná kanalizácia. Pozemok disponuje aj s vlastnou studňou. Výhody domu: priestranný, bezpečnosť, bezproblémové parkovanie, veľká záhrada, bazén, tichá lokalita, veľmi dobrá občianska vybavenosť, keďže Dunajská Streda je vzdialená len 3 km, blízko jazero, dobrá dostupnosť do BA cca. 41 minút... Cena:  299 000 Eur- pri rýchlom a serióznom jednaní DOHODA MOŽNÁ!!! Odporúčam osobnú obhliadku domu! Viac informácií vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 974 m2 Úžitková plocha: 200 m2 Plocha pozemku: 974 m2 Zastavaná plocha: 245 m2 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1
PREDAJ: NOVOSTAVBA - 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S POZEMKOM, Kotešo
Typ: Rodinný dom Ulica: Oblazov Mestská časť: Oblazov Obec: Kotešová Ponúkame Vám na predaj RODINNÝ DOM S POZEMKOM. Nachádza sa v Bytčianskej kotline, v obci Kotešová – miestna časť Oblazov. Moderný 4 izbový BUNGALOV NA KĽÚČ v ŠTANDARDE je postavený na rovinatom pozemku s výmerou 518 m2:   zastavaná plocha: 138 m2 úžitková plocha: 106 m2 obytné miestnosti: 4 murovaný /stavebný materiál - tehla/, zateplený vykurovanie – tepelné čerpadlo výstavba na kľúč v štandarde: obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere DISPOZIČNÉ RIEŠENIE domu predstavuje funkčný domov charakteristický rozdelením denného a nočného priestoru: v dennej časti sa nachádza priestranná obývacia izba, jedáleň prepojená s kuchyňou a vstupom na terasu, ktorá je orientovaná na juhovýchod nočná, oddychová zóna pozostáva z 3 izieb príslušenstvo tvorí kúpeľňa s toaletou /vaňa, sprchový kút, 2 umývadlá/, špajza, ktorá je súčasťou kuchyne, technická miestnosť s toaletou Exteriér – k nehnuteľnosti prináleží zastrešené parkovanie pre 2 motorové vozidlá. POZEMOK: celková výmera 518 m2 vrátane zastavanej plochy domu rovinatý pozemok so zaujímavým výhľadom na okolitú krajinu inžinierske siete: elektrina, voda - obecný vodovod, kanalizácia – žumpa prístupová cesta k pozemku je asfaltová umiestnený v tichej časti obce, mimo hlavnej cesty Lokalita: obec s kompletnou občianskou vybavenosťou - základná škola s materskou školou, obchody, reštaurácie, služby, pošta, obecná knižnica. Vzdialenosti: Bytča - 7 km , Žilina - 15 km. CENA BUNGALOVU NA KĽÚČ /v štandarde/ S POZEMKOM: 263 000,-€ vrátane tepelného čerpadla, predprípravy na krb, rekuperácie. Predpokladaný termín dokončenia: r. 2023. Ponuku nájdete na stránke: , ID 13691, call centrum: . Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 138 m2 Úžitková plocha: 106 m2 Plocha pozemku: 518 m2 Zastavaná plocha: 138 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Materiál: tehla Zateplený objekt: áno
Priestranný 4 Izbový Bungalov Žilina - Svederník
Realitná kancelária DOM Vám ponúka priestranný 4 izbový bungalov v obci Svederník, len 15 minút od centra Žiliny. Táto moderná nehnuteľnosť je práve dokončovaná v štádiu holodom a určite Vás uchváti svojim vzhľadom a vynikajúcou kvalitou výstavby. S celkovou rozlohou 140 metrov štvorcových a veľkým rovinatým pozemkom o rozlohe 580 metrov štvorcových, tento bungalov Vám poskytne dostatok priestoru na vytvorenie ideálneho domova pre Vašu rodinu. Vo vnútri Vás očarí obývacia izba, ktorá je elegantne prepojená s kuchyňou. Príprava na krb vytvára dokonalé miesto na rodinné stretnutia, oslavy, alebo jednoducho relax po náročnom dni. Taktiež sa môžete tešiť na 3 priestranné spálne, kde si každý člen rodiny nájde svoje súkromie a oddych. Ponúkame Vám možnosť predprípravy rozdelenia jednej z izieb priečkou, aby ste získali ďalšiu spálňu pre svoju rodinu alebo hostí. Táto úprava z vášho domu vytvorí 5 - izbovú nehnuteľnosť. Kúpeľňa je navrhnutá tak, aby disponovala toaletou, sprchovým kútom a vaňou, čo Vám poskytne maximálny komfort. Okrem toho je k dispozícii aj príprava samostatnej toalety s umývadlom, ktorá je praktická pri návšteve hostí. Nezabudli sme ani na technickú miestnosť, kde si môžete nájsť miesto na práčku so sušičkou. Pre tých, ktorí sa chcú čo najskôr usadiť v novom dome, máme skvelú správu! Sme pripravení dokončiť bungalov na kľúč podľa Vašich predstáv, aby ste si mohli čo najrýchlejšie začať užívať pohodlie a radosti, ktoré Vám váš nový domov ponúka. Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva dokonalé spojenie kvality, moderného dizajnu a skvelého miesta na bývanie, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes. Tento priestranný bungalov v obci Svederník je jedinečnou príležitosťou pre Váš nový začiatok. Pre obhliadku a bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na: nina.rovnanova@
NOVOSTAVBA 4-izbový bungalov v Lehniciach s kanalizáciou
POSLEDNÝ VOĽNÝ DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj slnečný 4 izbový bungalov v obci Lehnice v radovej zástavbe v pokojnej oblasti zastavanej rodinnými domami. Podlahová plocha domu je 80m2 a je postavený na pozemku o rozlohe 350m2. K domu prislúchajú 2 VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTA. Pozrite si 3D OBHLIADKU: Dispozícia domu: Vstup do domu je zabezpečený plastovými dvermi na 3 zámky. Dom pozostáva zo zádveria s priestorom pre rolldor, odkiaľ sa priamo vchádza na toaletu s umývadlom a priestorom pre práčku. Cez chodbu prejdeme do priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou so vstupom na vydláždenú terasu a na trávnatú plochu dvora, ktorú možno využiť na letné grilovačky, či kúpanie sa v bazéne. Z obývačky postupne prejdeme do samostatnej spálne, ktorá má taktiež vstup do dvora, ďalších dvoch spální a kúpeľne s predprípravou pre vaňu/sprchový kút, umývadlo a WC. V dome možno využiť podkrovný priestor, ktorý je čiastočne pochôdzny, ktorý môže slúžiť na odkladanie sezónnych vecí. Dom je orientovaný na Južnú stranu. Predprípravy: alarm vonkajšie elektrické žalúzie krb s externým prívodom vzduchu rekuperácia klimatizácia studňa IS: Výhodou je, že na rozdiel od niektorých okolitých obcí sú Lehnice napojené na všetky IS a nechýba im ani kanalizácia, či optika. Dom je napojený na: obecná voda elektrika kanalizácia studňa optika Kúrenie je riešené teplovodným podlahovým kúrením s elektrickým kotlom. Teplota v dome sa dá regulovať termostatom, ktorý poskytuje množstvo programov na pohodlné používanie. Dokončenie: Dom je aktuálne pred kolaudáciou. Dom sa predáva v štádiu holodom s možnosťou dokončenia do štandardu bez kuchynskej linky s príplatkom 8.500€. Lokalita: Obec Lehnice leží 8 km od obce Hviezdoslavov, 11 km od Šamorína a do Bratislavy to je 32km, čo je približne 20 minút autom po novej rýchlostnej ceste R7. Dom stojí v pokojnej ulici mimo hlavnej cesty a je obklopený iba ďalšími modernými rodinnými domami. Obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu 2 základné školy, materská škola, obvodný lekár, lekáreň, zubná ambulancia, reštaurácie, cukráreň, kaviarne, potraviny COOP Jednota, futbalové ihrisko a rôzne iné. Nachádza sa tu tiež historický Beňovského kaštieľ z 19. storočia. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Cena tejto nehnuteľnosti je 175 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do
Predaj rodinný dom 4 izbový bungalov novostavba  Nitra - Zob
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj novostavbu, 4-izbový dom - bungalov v meste Nitra - Zobor. Pozemok je o veľkosti 4,5 á rožný, umiestnený v jednosmernej ulici. Úžitková plocha domu je 104 m2 + prekrytá terasa. Postavený je z pálenej tehly s hrúbkou 30 cm + zateplenie s polystyrénom 18 cm. Strecha má väzníkový krov s úložným priestorom, krytina je betónová škridla vo farbe antracit, okná a dvere trojsklo vo farbe prírodný dub. Kúrenie je podlahové v celom dome vrátane zónovej regulácie v každej izbe. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol so solárnymi panelmi na ohrev teplej vody. Dom má predprípravy pre skryté vonkajšie žalúzie, krb, ale aj pre fotovoltaiku. Dispozícia - vstupná chodba 3,6 m2, chodba 11,38 m2, samostatné WC 1,7 m2, špajza 2,48 m2, detská izba 11,38 m2,detská izba 10,45 m2,spálňa 17,03 m2, denný otvorený priestor s kuchynským kútom jedálňou a obývačkou spolu 38 m2 s výstupom na prekrytú terasu 16,76 m2, kúpeľňa s vaňou, dvoj umývadlom, WC, a sprchovým kútom spolu 7,04 m2. Novostavba sa predáva v štádiu holodomu, podlahy, interiérové dvere a sanitu do kúpeľne si môže nový majiteľ dokončiť podľa vlastných predstáv, možnosť dohodnúť aj dokončenie domu. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.