bazár, predaj, inzercia, predám

Malotraktor domácej výroby

Kategória: Ostatné

Predám tento malotraktor domácej výroby. Rozmer kolies R12 a R16. Je tam motor Fiat 126p, prevodovka a náprava z 1203. Ma to redukciu cez reťazový prevod. Na traktore je namontovaná plne funkčná zadná hydraulika. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.

Ak nedvíham píšte prosim SMS, ďakujem.
Malotraktor domácej výroby
Podobné inzeráty
Predám/rozpredám  malotraktor domácej výroby 4×4
Predám alebo rozpredám malotraktor domácej výroby 4×4. Motor:škoda 1203 Zadná náprava: škoda 1203 Predná náprava:diferenciál š1203,otoče trabant. Pre viac informácií volajte,mám aj veľa inakšich dielov.
Malotraktor domácej výroby
Predávam nedokončený malotraktor domácej výroby, zadná náprava V3S, predná náprava UAZ, motor 1202 s prevodovkou, prevodovka UAZ. Dĺžka 2,80m, šírka 1,65m. Treba dokončiť. Cena 1030€. Dohoda možná!! Pozri aj moje ďalšie inzeráty! Ďakujem.
Malotraktor domácej výroby
Predám funkční malotraktor domácej výroby motor Avia,prevodovka Avia,prídavna prevodovka buldozér dá sa prepínať na nej do rýchla a do sily Rýchlosti 4+r aj do sily aj do rýchlosti zadná náprava V3S skrátená predná náprava robená doma ma to ručnú hydrauliku viem k tomu dat kultivator cena 450
Dobrý deň predám malotraktor domacej vyroby
Dobry den predam malo traktor domacej výroby motor slavia dvojvalec vzduchom chladenie hydraulika uzavierka viac info po tel : cena 1200€ +mensia dohoda
Bugina 4x4, Malotraktor
Predám buginu 4x4 domácej výroby. Pôvodne robená na OFFROAD, ale da sa využiť ako malotraktor. Buginu nie je dokončená, ale šikovný kutil si ju hravo dokončí. Motor je zo škoda favorit 1.3 benzín po repase, najazdené má cca 130000km. Nápravy sú Suzuki Samuraj, taktiež po repase. Redukovaná a hlavná prevodovka sú zo Suzuki Samuraj a na motore je aj Favoritácka prevodovka takže bugina má 3 prevodovky. Kolesá sú 7.50 šípový vzor 16 palcové disky Na bugine treba urobiť brzdy (ľahko sa dajú spraviť, viem vysvetliť), elektriku, chladenie, palivovú nádrž, výfuk, sanie vzduchu, oplechovať. Všetko čo mám k bugine dodám spolu z buginou. Dodám, chladiče + nastavec na chladenie oleja, palivovú nádrž, elektrické komponenty, trubky, palubovku, ručnú brzdu .... mám aj predné dvere a dvere na kufor z Favoritu ak budete chcieť. V prípade záujmu a ďalšie info. volajte.
Malotraktor
Predám malotraktor domácej výroby treba sa mu povenovať. Servo zadná hydraulika