bazár, predaj, inzercia, predám

Malotraktor s vlečkou

Kategória: Ostatné

Predám starožitný malotraktor pojazdný so sedadlom a vlečkou. Motor bizón 250 dvojvalec.
Malotraktor s vlečkou
Podobné inzeráty
Vojensky stan 2 kusy
Predám vojensky stan 2ks aj s vlečkou a naftovym bufikom 1ks. Stany su komplet, nalezovy stav. Rozmer 1 stanú cca 8x7metrov. Stan je prechodný z 2 strán, alebo možno ho postaviť aj bez bocnic. Stany sa predávajú komplet aj s vlečkou. Dohoda možná.
detske elektricke auticko
Predam el. Traktor skvela hračka pre deti prejde bez problemov akýkoľvek teren aj po snehu... Pri rýchlom jednaní dohoda možná Traktor Workers s vlečkou, červeny Hľadáte sofistikovanú hračku, ktorá zabaví dieťa na dlhé hodiny? Detské elektrické auto Beneo je vhodné pre chlapcov aj dievčatá od 2 rokov. Traktor Workers s vlečkou, červený zvládne ísť maximálnou rýchlosťou 7 km/h, takže sľubuje bezpečnú, ale zároveň zábavnú jazdu. O všetko sa stará elektromotor s výkonom 70 W. Vozidielko dokáže na jedno nabitie jazdiť 90 minút. Na na správnu funkciu všetkých efektov bude potrebné dokúpiť dve batérie typu AAA. Konštrukcia autíčka Beneo dosahuje hmotnosť 13 kg., Plynulý rozjazd, Odkladací priestor, Pásy na pripútanie, MP3 prehrávač, SD port, USB port, LED svetlá, AUX,
Malotraktor predná náprava
predám nápravu ako na foto dobrý stav vhodná na malotraktor silná z VZV vozíka upravená na prednú pre malotraktor
Traktor
Predám malotraktor s rozťahovacou vlečkou (tzv. klaničák), poprípade aj samostatne. Motor je z Trabantu, diferenciál a prevodovka z multikáry. Pneumatiky sú v dobrom stave. Pre ďalšie informácie ma kontaktujte telefonicky. Pri rýchlom jednaní dohoda istá.
Bugina 4x4, Malotraktor
Predám buginu 4x4 domácej výroby. Pôvodne robená na OFFROAD, ale da sa využiť ako malotraktor. Buginu nie je dokončená, ale šikovný kutil si ju hravo dokončí. Motor je zo škoda favorit 1.3 benzín po repase, najazdené má cca 130000km. Nápravy sú Suzuki Samuraj, taktiež po repase. Redukovaná a hlavná prevodovka sú zo Suzuki Samuraj a na motore je aj Favoritácka prevodovka takže bugina má 3 prevodovky. Kolesá sú 7.50 šípový vzor 16 palcové disky Na bugine treba urobiť brzdy (ľahko sa dajú spraviť, viem vysvetliť), elektriku, chladenie, palivovú nádrž, výfuk, sanie vzduchu, oplechovať. Všetko čo mám k bugine dodám spolu z buginou. Dodám, chladiče + nastavec na chladenie oleja, palivovú nádrž, elektrické komponenty, trubky, palubovku, ručnú brzdu .... mám aj predné dvere a dvere na kufor z Favoritu ak budete chcieť. V prípade záujmu a ďalšie info. volajte.
Príves za malotraktor
Predám prívesy za malotraktor vyrobené v Bielorusku. Nosnosť 1 t. Korba výklopná dozadu pomocou hydrauliky. Sklopné bočnice. Hmotnosť - 210 kg. Bez ŠPZ, nebrzdené. CENA S DPH: 1t - 1470 € Nové, záruka. Vieme zabezpečiť dopravu. Možný odpočet DPH.