bazár, predaj, inzercia, predám

Malý elektrický ohrievač

Kategória: Ostatné drobné

Energeticky úsporný, energeticky účinný, ochrana proti prevráteniu, nízka hlučnosť, 3 prevádzkové režimy, oscilácia 70 stupňov.
Okamžitý komfort a 3 režimy: ventilátorový ohrievač Hihhy má 800 W a využíva keramický ohrievač PTC, ktorý dokáže rýchlo vykúriť vašu kúpeľňu, malú miestnosť a pod. a okamžite eliminovať chlad. Dotykom ovládacieho panela môžete ovládať tri regulácie teploty. Rôzne farby predstavujú rôzne prevody: modrá-prírodný vietor, žltá-teplejší vietor s nízkou kvalitou, oranžovo-teplý vietor s vysokou kvalitou. Môžete si ho prispôsobiť svojim potrebám, je to flexibilný prenosný ventilátorový ohrievač, ktorý šetrí energiu s viacerými režimami. Osobne Stupava a blízke okolie.
Malý elektrický ohrievač
Podobné inzeráty
Terasový ohrievač úsporný nový nepoužitý infražiarič. Záruka
Prenosný elektrický terasový / kúpelňový ohrievač. Nové, nepoužité, nerozbalené balenie. Uhlíkové vlákno. Patentovaný vysokovýkonný výhrevný žiarič z uhlíkových vlákien s dlhou životnosťou. Vzhľadom na nízku hmotnosť ľahko prenosný. Vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie. Robustný rám vyrobený z extrudovanej, eloxovanej zliatiny hliníka. Odolný proti poveternostným vplyvom. Bezhlučná prevádzka. Uhol vyžarovania ohrievača 360°. Úspora energie, teda úspora peňazí. Bezpečnostná funkcia automatického vypnutia pri prevrhnutí prístroja. Integrovaná rukoväť na jednoduché prenášanie prístroja. Dĺžka prívodného kábla 180 cm, Stupeň ochrany IP24 proti dažďu a striekajúcej vode. So zárukou. Pôvodná cena bola 129€. Maximálny príkon:700W cena:59€ alebo 1000W 89€. Záruka. K dispozícii je aj luxusný keramický ohrievač SFH9014. Keramický ohrievač PTC vykurovanie články na efektívny ohrev dotykové ovládanie s LED s displejom, 2 úrovne nastavenia vykurovacieho výkonu - 1300/2500 W nastavenie teploty 15 - 35°C možnosť nastavenia oscilácie 80°C 12h časovač automatického vypnutia, diaľkové ovládanie, vzduchový filter odnímateľná zadná mriežka pre vstup vzduchu, bezpečnostné funkcie automat. vypnutia pre prevrhnuti prístroja, ochrana proti prehriatiu príkon 2500 W, rozmery (vxšxh): 84 x 26,3 x 26,3 cm Odporúčaná cena:139€ Moja cena so zárukou 2roky 115€. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
elektricky ohrievač infra ziaric
Ponúkam nevyužívaný elektricky infra ohrievač, čo som našiel v pivnici. Samozrejme funkčný, najlepšie osobný odber, aspoň si ho skontrolujete. Ja ho už nevyužijem... Máte radi teplo? Kúpte si elektrické kúrenie značky Ardes s 3 stupňami výkonu (400 W, 800 W a 1200 W) a otočnou funkciou. Rozhodne nebudete ľutovať. Ide o halogénový ohrievač s 3 halogénovými trubicami a osciláciou 90°, ktorý je vybavený bezpečnostnou poistkou. Zamilujete si ho nielen vďaka jeho schopnosti zahriať vás počas relatívne krátkej chvíle, ale aj pre jeho energetickú úspornosť a bezhlučnú prevádzku. Na jeho výrobu boli použité veľmi kvalitné materiály, ktoré garantujú dlhú životnosť. Tri halogénové trubice 90° oscilácia Energeticky úsporné Mimoriadne tichá prevádzka Dlhá životnosť Tri stupne výkonu Parametre a špecifikácia Typ ohrievača Halogénový Príkon 1 200 W Vykurovací výkon 1 200 W Počet stupňov výkonu 3
Elektrický ohrievač MASTER B22EPG
Predám nový elektrický ohrievač MASTER B22EPG, výkon 11 - 22 kW, 400V, 2400m3/h. Cena je bez DPH.
Elektrický ohrievač
Predám elektrický ohrievač. Nikdy nebol používaný. Našiel sa počas vypratávania. Spôsob predaja: Osobný odber Slovenska pošta Packeta Telefónne číslo je vymyslené - prvý kontakt mailom.
Predám elektrický ohrievač ETA
Predám elektrický závesný málo používaný ohrievač so šnúrkovým vypínačom vhodný do kúpeľne
Elektrický ohrievač
Predam kvalitny!!! elektrický ohrievač z nerez. plechu,s pridavnou vrtulou chladenia vhodny do dielne, garaže, atd.