bazár, predaj, inzercia, predám

Mam na 0redaj po dohode hud9bne nástroje nové nepouzite k

Kategória: Strunové nástroje

Mam rôzne gitary žiadne fajnové každá jedna gitara a aj bass gitara je originálna od výrobcov m9zme sa aj d9h9dnut po cene kľudne kedy kolvek odskúšať sa dá každá jasne gitara ci je všetko funkčné cena za jednu gitaru je 280€ do 320€ plus dohoda p9dla toho aká gitara q plus ktorú mam a kombo 2x viac informácií po telefone alebo osobne stretnutie ďakujem.
Mam na 0redaj po dohode hud9bne nástroje nové  nepouzite   k
Podobné inzeráty
Nux B-2 bezdrôtový na stratocaster,telecaster,gibson,akustik
Digitálny bezdrôtový systém pre gitary elektricke aj akusticke aj s aktivnou elektronikou ,dalej basgitary a dalsie nastroje ako husle,klavire atd. so štyrmi prepínateľnými kanálmi. Systém B-2 pozostáva z ultra kompaktného a ľahkého vysielača a prijímača so vstavanou batériou a s digitálnym prenosom signálu v pásme 2,4 GHz. Operačné pásmo zabezpečuje plynulý a ničím nerušený prenos signálu v kvalite 32 bit/48 kHz s dynamickým rozpätím viac ako 110 dB, vďaka čomu je zvuk dokonale prirodzený. Zariadenie je možné používať až 6 hodín kontinuálne, v ''Sleep'' móde sľubuje vstavaná batéria životnosť až 20 hodín na jedno nabitie. Batériu j možné nabíjať pomocou pribaleného USB káblu. Vďaka šikovnému systému spájania prijímača a vysielača je možné nabíjať obe zariadenia spoločne z jedného USB káblu. Unikátny plochý dizajn s otočným konektorom sa dokonalep rispôsobí pre použitie s gitarami typu ST, ale aj s inými tvarmi gitár a nikdy neprekáže pri práci s vibrato systémom. Farebné prevedenie: White. Vhodny aj na nastroje s aktivnou elektronikou,aj akusticke. Nove odskusane v krabici org.. Mam dva,tak ze jeden je na predaj. Na gitary typu .stratocaster,telecaster,gibson,akusticke
Kvalitní kostěné komponenty pro hudební nástroje
Podle vašich parametrů. Kvalitní tvrdá přírodní velbloudí a žirafí kost. Plasty (tusq , graphtek) patří do tříděného odpadu! Kost zlepší zvuk vašeho nástroje.
Yamaha RGX121Z BL
Predam elektricku gitaru Yamaha RGX121Z BL, nova, nepouzivana, sluzila ako zalozny kus, 1x odskusana na funkcnost a spat zabalena v povodnom obale. Dovod predaja: nevyuzita Popis: Yamaha je dnes jedním z největších výrobců hudebních nástrojů na světě. Yamaha Music Foundation byla založena v Tokiu v roce 1966 za účelem stimulovat zájem o tvorbu a přiblížit možnosti hudebního světa lidem po celém světě. Jejich nástroje jsou vhodné a dostupné jak pro začátečníky, kteří se s hudbou a světem „showbyznysu“ teprve seznamují, tak i pro ostřílené profesionály z různých hudebních branží, kteří si z jejich nabídky již léta vybírají nástroje, jenž jim pomáhají razit si cestu k nesmrtelné slávě. Řada RGX121Z sdílí všechny vlastnosti příbuzné série RGX, rozšiřuje jí o jeden singl snímač uprostřed a je vybavena vintage tremolem. • Tělo: lípa • Krk: javor • Menzura: 648mm • Hmatník: palisandr / 22 pražců • Radius: 13 ¾’’ (350mm) • Ladící mechanika: Diecast • Kobylka: Vintage Style Tremolo • Snímače: 2x humbucker, 1x single • Přepínač snímačů: 5-ti polohový • Ovládání: Master Volume, Master Tone Cena: 199 Eur. V pripade zaujmu platba vopred na ucet, dorucenie na SK zdarma. Osobny odber BB, ZV a okolie - platba v hotovosti pri prevzati. Poprosim kontaktovat len cez email, cislo je vymyslene, dakujem.
5-strunová Basgitara Yamaha BB235
Predám Basgitaru yamaha BB 235 ,mam ju od decembra 2022 ,stav nového nástroja, používaná len doma.Momentalna cena novej je 489€ Päťstrunová basgitara zo série Yamaha BB 200. Nástroje zo série 200 sú určené pre začiatočníkov, ktorí od svojho prvého nástroja očakávajú maximum. Telo nástroja je vyrobené z jelše. Skrutkovaný javorový krk s menzúrou dĺžky 864 mm je osadený palisandrovým hmatníkom s 21 pražcami typu Medium Jumbo a intarziou v tvare bodiek. Rádius hmatníka je 600 mm. O ladenie a intonáciu sa stará sada otvorených mechaník, nultý pražec so šírkou 43 mm a kobylka Vintage Style. Po zapojení nástroja do zosilňovača má zvuk na starosti dvojica snímačov v konfigurácii SS, konkrétne ide o VSP3n Split Coil pri krku a VSC3b Single Coil pri kobylke. Snímače sa ovládajú pomocou potenciometrov pre Neck Volume, Bridge Volume a Master Tone. Farebné prevedenie: Raspberry Red
kombo
Ponukam nové kombo 10wat na akustické nástroje kombinácia batérie a adaptéra,pošlem aj na dobierku
Struny Dadario EXP26
Muz pouziva tensie struny, preto tieto nevyuzije. Su nove. Struny Phosphor Bronze Wound pre akustické nástroje boli predstavené v roku 1974 a odvtedy patria medzi najobľúbenejšie struny medzi gitaristami a basgitaristami na celom svete. Sú de facto synonymom teplého, ale jasného a vyváženého prirodzeného zvuku. Ich vinutie je vyrobené z fosforového bronzu odolného voči korózii, zatiaľ čo šesťhranné jadro je vyrobené z vysoko uhlíkovej ocele. Ponúka dlhú životnosť, vynikajúcu intonáciu a krásny tón.