bazár, predaj, inzercia, predám

Manchester city lístky

Kategória: Šport

Ponúkam lístky na domáce zápasy Manchestru city na Etihad stadium sezóna 2023/2024.
Ceny na zápasy sú rôzne,stači napísať,zavolať a dohodneme sa na cene.
Manchester city lístky
Podobné inzeráty
Vstupenky na Manchester City
Predávam vstupenky na Manchester City. Garancia dodania,množstvo recenzií. Možnosť zakúpiť vstupenky aj na ostatné TOP kluby v Európe. Najbližšie zápasy: Man.City–Newcastle (20.8.) Man.City–Fulham (3.9.) Man.City–Nottingham (24.9.) Man.City–Brighton (22.10.) Cena vstupenky je od 120 eur/osoba.
Finále Ligy majstrov 2023: Manchester City – Inter Miláno
Predám 4x lístky na Finále Ligy majstrov 2023: Manchester City – Inter Miláno v Istanbule. Sektor 905, Druha kategória, Super miesta Cena: 1 lístok / 2 000€ Štadión:Atatürk Olympic Stadium Dátum zápasu:10.6.2023
Hossa - GOODBYE GAME Predám lístky
Zdravim, predam 2 listky na rozluckovy zapas Mariana Hossu. Zapas sa kona 18.08. so zaciatkom 18:18. Listky sa nachadzaju na tribune D, v STREDE tribuny, siedmy rad, sedadla 39 a 40 (sedenie vedla seba). Cena = 230€ za oba listky. Listky viem zaslat na dobierku, pripadne OSOBNE odovzdat pred zaciatkom podujatia.
Slovesnko vs Portugalsko
Mám k dispozícii lístky na vzrušujúci futbalový súboj medzi Portugalskom a Slovenskom. Lístky, ktoré ponúkam, sú skvelým spôsobom, ako sa zapojiť do tejto vzrušujúcej futbalovej udalosti. Môžete si vychutnať hru týchto talentovaných tímov a zakúpiť si lístky pre seba a svojich priateľov či rodinu. Ak máte záujem o tieto lístky, neváhajte ma kontaktovať a dozviete sa viac podrobností, ako napríklad cenu lístkov a spôsob platby. Vstúpte do tohto futbalového zážitku a užite si zápasy medzi Portugalskom a Slovenskom vo veľkom štýle! Kontaktujte ma mailom! Ak ste ma kontaktovali mailom tak skúste ešte raz, ale teraz na tento nový predajazisk@
NFL | Frankfurt 5.11.2023 Miami Dolphins vs Kansas City Chie
Predám lístky na NFL vo Frankfurte 5.11.2023 Zápas : Miami Dolphins vs Kansas City Chiefs Na predaj mám kategórie : CAT6 - Cena za jeden : 450€ (Horná časť ihriska) CAT5 - Cena za jeden : 500€ (Horná časť ihriska) CAT4 - Cena za jeden : 600€ (Horná časť ihriska) CAT3 - Cena za jeden : 800€ (Dolná časť ihriska) Bližšie informácie o sekciách mailom alebo po telefóne. Lístky sú vždy po 4 kusy a nachádzajú sa pri sebe. Pri kupé všetkých 4 kusov, dávam prístup k celému účtu. Nemám problém aj s osobným doručením Stredné Slovensko a okolie.
2 Lístky na Hlinka Gretzky Cup SVK-CAn, FIN -SUI
PRedám dva lístky na HGC do Trenčína. Lístky su na 1.8. a na zápasy FIN-SUI o 15:30 a SVK- CAN 19:00. Bohužial nemôžem sa zúčastniť idem na dovolenku. Cena 3,50€ za jeden a teda 7€ za oba Hneď po dohode vám ich pošlem mailom, ale je nutné si ich vytlačiť (za pár centov v každom photoshope)